Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E class cabrio diesel sau benzina?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E class cabrio diesel sau benzina?

Salutari tuturor, primul meu post, vroiam sa intreb daca e cineva aici cu E class cabrio cu motor 250 cdi.
    Se aude huruitul de diesel daca mergi cu capota jos? Asta ma intereseaza cel mai mult, si e principalul meu criteriu de selectie intre diesel si benzina. Din pacate nu e nici una disponibila pentru un test drive la dealer, si m-am gandit sa intreb aici poate am noroc de vreun posesor care poate sa imi spuna cum e cu zgomotul asa in timp.
    Alternativa mea este E250 benzina, noul motor 2.0 turbo care l-au pus pe facelift.
    Dealerul imi tot spune ca nu e rau deloc 250 cdi pe cabrio dar parca nu imi vine mie a crede ca e chiar asa silentios cat sa nu ma deranjeze, plus ca fiind vreo 2500 de euro in plus e posibil sa aiba motive ulterioare pentru care mi-l tot recomanda.

Va multumesc.
    Last edited by emix; 05-16-2013, 19:58 PM.

Salut. Pentru un cabrio eu as alege motorul pe benzina. Diesel-ul in 4 cilindri nu poate fi foarte silentios.Acum depinde si cati km faci pe an, la un numar redus de km diesel-ul nu prea e rentabil in timp.Bafta
    *Smart Fortwo 451 Passion
    *w123 230CE
    *w211 E270 cdi Avantgarde
    *w203 c220 cdi Avantgarde
    *w215 CL55 AMG
    *w202 C180 Esprit
    *w210 e320 162kw 1996 Avantgarde
    *w202 c250 TURBODIESEL 110kw 1998 Elegance
    *w201 190E 2.0
    *w123 langversion pullman

Comment

Diferenta de pret se mentine la revanzare, nu mi-as scoate diferenta de bani in nici un caz din mersul cu masina, planuiesc sa o tin 3 ani si eu nu fac mai mult de 10-12 mii pe an. Atat ca preferam costurile mai reduse cu combustibilul, dar numai daca e intr-adevar pretabil pentru cabrio un diesel.

Comment

Pai daca vrei sa cumperi masina de noua nu iti aduc modelul cerut sa faci drive test,eu nu am cabrio,este E Class 220cdi,practic e acelasi motor diferenta e din soft,sincer nu prea se aude motorul cand mergi,in afara de cand accelerezi mai tare,dar asta se aude si la benzina,dar mie imi place cum suna acest motor chiar la diesel e diferit,cine nu a condus nu isi poate da cu parerea,la mers normal in oras si afara nu prea aud motorul,am mers si cu geamul deschis,dar cel mai bine le spui la reprezentanta sa iti puna la dispozitie modelul dorit ca doar nu cumperi un sac de cartofi si trebuie sa faci drive test.

Sper sa intelegi ce vorbeste ala,dar la min 1.30 spune ca odata ce mergi,cresti viteza nu iti dai seama deloc ca este vorba de un diesel.
        Last edited by mircea600sel; 05-16-2013, 22:33 PM.

Comment

Originally posted by ichbin View Post
          Pai daca vrei sa cumperi masina de noua nu iti aduc modelul cerut sa faci drive test,eu nu am cabrio,este E Class 220cdi,practic e acelasi motor diferenta e din soft,
          Eu zic ca nu e doar din soft.Poate gresesc.

sincer nu prea se aude motorul cand mergi,in afara de cand accelerezi mai tare,dar asta se aude si la benzina,dar mie imi place cum suna acest motor chiar la diesel e diferit,cine nu a condus nu isi poate da cu parerea,la mers normal in oras si afara nu prea aud motorul,am mers si cu geamul deschis,
          Nu o mai lauda asa de tare Eu merg zilnic cu 220cdi si chiar se aude motorul.Nu tare,dar se aude.Sunt doar 4 cilindri.

dar cel mai bine le spui la reprezentanta sa iti puna la dispozitie modelul dorit ca doar nu cumperi un sac de cartofi si trebuie sa faci drive test.
          Vreau sa vin si eu in reprezentanta de unde ti-ai luat tu masina sa fac un drive test cu un SLS GT sau cu un G65 AMG.Poate il cumpar...sa mi-l puna la dispozitie.Ii intrebi daca este posibil ?...ca doar nu cumpar un sac de cartofi.

Sper sa intelegi ce vorbeste ala,dar la min 1.30 spune ca odata ce mergi,cresti viteza nu iti dai seama deloc ca este vorba de un diesel.
          ????

Eu as alege un E 250 CDI.Consum mai mic si cuplu mare.

Bafta!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Bineinteles ca poti face drive test cu orice masina vrei chiar si daca nu o cumperi,de unde am cumparat eu masina e chiar mare showroom-ul,la cerere poti face test cu orice model chiar si sls etc la Mercedes World langa Londra,au ring etc,si cat astept sa incalzeasca masina ma servesc si cu ceva de baut si mancat,de fiecare data cand am fost la ei m-au primit foarte bine,nu stiu cum e in tara,ca nu am fost insa aici daca vreau vine si imi ia masina de acasa ii face service-ul si mi-o aduce la usa fara sa ma coste nimic,asa ca nu mint cu nimic,in legatura cu zgomotul la orice masina se aude doar daca nu e electrica dar si la aia se aude un zumzet asta daca ai condus,nu laud masina dar poate nu toti conducem aceleasi masini,daca vrei sa cumperi gasesti numar de telefon pe net aranjezi,dar nu cred ca vrei sa cumperi de aici ci mai degraba cred ca era un pic de misto nelalocul lui.Cu riscul de a ma repeta dar chiar poti face drive test cu orice Mercedes doresti.
            Site-ul http://www2.mercedes-benz.co.uk/cont...rld.flash.html

Comment

Eu as inclina balanta spre benzina mai ales ca e si motor turbo ,cred ca trage destul de bine chiar daca nu are cuplul lui 250cdi. OFF:ichbin tu vorbesti de test drive intr -o tara civilizata cum ar fi normal sa fie,dar la noi in RO e cu totul altceva.

Comment

Nu au nici una disponibila pentru test drive aici, in UK probabil ca au, din pacate eu sunt in Ro. Mi-au oferit test drive cu E250 cdi berlina, dar nu ma intereseaza sa fac test drive cu aia, ca probabil nu se aude mai deloc motorul inauntru fiind izolata tot timpul. Pe mine ma interesa la cabrio.

2.0 turbo pe CLA trage foarte bine, insa E class e cu vreo 250 de kg mai gras. Pe CLA chiar e rapid si are cuplu de la turatie joasa e un motor foarte placut noul 2,0 turbo benzina si consuma mult mai putin decat vechiul 1.8 care se punea pe 250 benzina.
                Last edited by emix; 05-17-2013, 07:03 AM.

Comment

Cabrio si diesel nu prea fac click in mintea mea.

Comment

@emix Eu detin 250 cdi , w212 dar pe berlina. La prima cheie se aude ca un diesel , dupa ce se incalzeste nu se simte diferenta benzina/motorina , motorul nu suna ca un 4 cilindrii ,este rafinat , nu are rontaitul ala specific de diesel. Pe cabrio nu stiu cum se simte, eu am trapa si cand e deschisa e foarte silentios.

Mai am si un w204 200 cdi , tot in 4 cilindrii tot diesel , cai mai putini , dar diferenta mi se pare enorma.
                    Asta, se simte diesel tot timpul , nu are rafinamentul lui 250 .

Comment

Mi se pare nesimtire ca Mercedes sa vrea sa iti vanda o masina care costa o caruta de bani si sa nu poate sa iti ofere test drive cu ea,nefiind ceva de genul sls,nici aici nu sunt in toate showroom-urile,dar daca esti cumparator itit aranjeaza sa conduci orice vrei sau poti pleca pe pielea ta la Mercedes World Londra,platesti o suma,depinde de masina,oferta si poti conduca cat vrei si ce vrei,pot conduce si copii A class sau ML,nu conteaza varsta,dar trebuie sa aiba minim 1.5m inaltime sa ajunga la pedale,fac si party la copii mai mici cu mini sls electric,erau niste constatari sa nu zica iar cineva ca ma laud.
                      De aceea am pus link cu acel review,dar vad ca a disparut,tipii sunt destul de obiectivi,spun si chestiile negative la o masina si au drive test si review aproape cu orice tip masina.Aici daca scoti banul poti conduce chiar si la Silverstone.
                      Faza e ca ar trebui sa dea mai multa atentie clientilor care platesc daca nu ma insel un pret mai mare ca in alte tari ale Europei la ceeasi masina,daca nu esti multumit fa o plangere la Mercedes head office,sau iati un bilet,ceva banuti si vino aici http://www.youtube.com/watch?v=xoqPze0Fi-8,e o demonstratie la Mercedes World,dar la fel poti conduce si tu si oricine vrea.
                      Succes in alegerea masinii.

Comment

Mi se pare nesimtire ca Mercedes sa vrea sa iti vanda o masina care costa o caruta de bani si sa nu poate sa iti ofere test drive cu ea,nefiind ceva de genul sls,nici aici nu sunt in toate showroom-urile,dar daca esti cumparator itit aranjeaza sa conduci orice vrei sau poti pleca pe pielea ta la Mercedes World Londra,platesti o suma,depinde de masina,oferta si poti conduca cat vrei si ce vrei,pot conduce si copii A class sau ML,nu conteaza varsta,dar trebuie sa aiba minim 1.5m inaltime sa ajunga la pedale,fac si party la copii mai mici cu mini sls electric,erau niste constatari sa nu zica iar cineva ca ma laud.
                        De aceea am pus link cu acel review,dar vad ca a disparut,tipii sunt destul de obiectivi,spun si chestiile negative la o masina si au drive test si review aproape cu orice tip masina.Aici daca scoti banul poti conduce chiar si la Silverstone.
                        Faza e ca ar trebui sa dea mai multa atentie clientilor care platesc daca nu ma insel un pret mai mare ca in alte tari ale Europei la ceeasi masina,daca nu esti multumit fa o plangere la Mercedes head office,sau iati un bilet,ceva banuti si vino aici http://www.youtube.com/watch?v=xoqPze0Fi-8,e o demonstratie la Mercedes World,dar la fel poti conduce si tu si oricine vrea.
                        Succes in alegerea masinii.

In primul rand aici e Romania si nu Anglia.Si tu daca ai fi patron de reprezentanta nu ai aduce pe stoc o masina care se vinde foarte foarte greu.(daca se vinde)Nu ai da 70.000 euro pe o masina si sa iti ramana pe stoc.(plus ca stai cu banii blocati)

Ma supara genul asta de oameni care uita de unde au plecat.Cand aveai domiciliul in Botosani tot la fel gandeai?Hai sa fim seriosi...

Si apropo...poti sa faci plangere si la http://en.wikipedia.org/wiki/Dieter_Zetsche ca nu iti va aduce nimeni masina pentru dive-test.

Bafta!
                        Last edited by mircea600sel; 05-17-2013, 10:22 AM.

sigpic

Comment

Nu se pune problema sa ma duc in alta tara sa fac test drive, nu ma duc nici in alt oras d-apoi pana in UK. Nu e o masina care sa se vanda in numar mare in Romania, pana la urma ii inteleg ca nu au stoc. Eu am pus o intrebare pur si simplu sa vad parerea unui posesor, daca e ok cu motor diesel la cabrio.

Oricum m-am uitat si pe forumuri straine unde sunt mai multi posesori si desi unii zic ca sunt ok, cam toti mi-au zis sa imi iau fie V6 diesel daca tin neaparat cu diesel ca ala e mult mai rafinat, fie sa merg pe benzina.

V6 diesel imi depaseste bugetul alocat, si ca sa ma intind pana la V6 inseamna sa renunt la multe optiuni pe care le vreau musai. Plus ca mai e impozitul anual care la 3000 de cm este vreo 25 milioane fata de 1.8 mil cat e la 2.0 benzina. Inseamna in 3 ani inca 1500 de euro in plus, pe langa saltul de vreo 6 mii pana la V6 diesel.
                          Per total ies mai ieftin cu 2.0 benzina, si macar am masina asa cum mi-o doresc, fara sa fac compromisuri la optiuni.

Multumesc pentru raspunsuri!

Comment

Apropo diferenta de pret intre RO si DE nu e deloc mare. La configuratia mea este 800 de euro fara TVA. Asta probabil costa sa o transporte pana aici, deci preturile nu-s mai mari decat afara.

In cursul saptamanii viitoare voi finaliza comanda si voi primi masina in iulie. O sa merg pe E250 2.0 turbo benzina. O sa postez poze cand o primesc dar daca sunteti curiosi configuratia e cam asa:

Exterior albastru cavansit, cu acoperisul textil tot albastru, interior piele nappa, albastru cu bej, o combinatie foarte frumoasa, bordul de asemenea in piele nappa (e optional). In rest pachet sport exterior, pachet confort pentru cabrio, pachet cu suspensia adaptiva, toate vin cu suspensia adaptiva acum dar pachetul asta iti permite sa si controlezi suspensia, jante pe 18". Faruri cu LED, Harman Kardon, navigatie Becker Map Pilot, scaune incalzite, electrice si cu memorie, volan incalzit, oglinzi rabatabile electric, asistent unghi mort, si cam atat imi trece prin cap acum, din ce am configurat mai sunt cateva maruntisuri pe ici pe colo.

Acum incep sa numar zilele in calendar.

Multumesc inca o data pentru reply-uri!
                            Last edited by emix; 05-17-2013, 11:22 AM.

Comment

Originally posted by emix View Post
                              Apropo diferenta de pret intre RO si DE nu e deloc mare. La configuratia mea este 800 de euro fara TVA. Asta probabil costa sa o transporte pana aici, deci preturile nu-s mai mari decat afara.

In cursul saptamanii viitoare voi finaliza comanda si voi primi masina in iulie. O sa merg pe E250 2.0 turbo benzina. O sa postez poze cand o primesc dar daca sunteti curiosi configuratia e cam asa:

Exterior albastru cavansit, cu acoperisul textil tot albastru, interior piele nappa, albastru cu bej, o combinatie foarte frumoasa, bordul de asemenea in piele nappa (e optional). In rest pachet sport exterior, pachet confort pentru cabrio, pachet cu suspensia adaptiva, toate vin cu suspensia adaptiva acum dar pachetul asta iti permite sa si controlezi suspensia, jante pe 18". Faruri cu LED, Harman Kardon, navigatie Becker Map Pilot, scaune incalzite, electrice si cu memorie, volan incalzit, oglinzi rabatabile electric, asistent unghi mort, si cam atat imi trece prin cap acum, din ce am configurat mai sunt cateva maruntisuri pe ici pe colo.

Acum incep sa numar zilele in calendar.

Multumesc inca o data pentru reply-uri!
                              Nu imi lasi un nr de telefon sa vorbim?Lucrez la reprezentanta si poate iti dau discount mai mare decat cei din Bucuresti

Sigur primesti masina in iulie ?

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF