Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Masina inmatriculata inainte de 2007!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Situatie de rahat...

Am ajuns intr-o situatie de rahat cu noua taxa...zisa timbru' de mediu.Piata S/H e blocata iar incasarile la mediu au scazut la jumatate fata de anul trecut.
    Nimeni din guvern nu are ochi sa vada si creier sa judece si toti politicienii de pana acum care s-au perindat in guvernele Romaniei au fost manipulati de interesele APIA...scuze de offtopic.
    Nu cred in solutia sa-ti lasi masina inmatriculata pe numele altuia,apar situatii neprevazute si probleme ulterioare pe care nu le poti lua in calcul de la inceput,sfant e numele tau pe acte.
    M-am decis sa o inmatriculez si eu pana la urma, o fac bulgaroaica ca nu le dau 4300Euro taxa in veci, am carte de Romania si daca vreodata va cadea taxa(vise...vise) o aduc pe Romania. Statul Roman pierde multi bani din cauza guvernantilor prosti pe care ii avem.
    Last edited by emanoeladrian; 05-12-2013, 13:51 PM. Reason: corectare greseala
    ML270 CDI 2004

Comment

Si eu sunt intr-o situatie proasta cu timbru de mediu,am un w211 inmatriculat in 2006 si acum nu pot sa o vand,vroiam sa o schimb cu una mai noua,dar acum trebe sa astept sa candidez la presedentie sa pot schimba si tampenia asta.Sper sa piarda astia alegerile viitoare pe seama asta sa isi dea seama ce o facut,mai ales si eu destept votez cu ei ca doar a fi mai bine...

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF