Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie E class nou 2013 sau SH

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie E class nou 2013 sau SH

Buna tuturor!
    In sfarsit sunt pregatit sa schimb masina,un A class,care mi-a mai dat batai de cap,dar tinand cond de cum am cumparat-o per total am fost multumit.
    Am incercat sa ma conving si pe partenera mea sa alegem ceva care e in fruntea clasamentelor de fiabilitate,asa ca am mers pe la japonezi,la reprezentante,Subaru,Mazda,Honda,imi placuse Accord de la Honda,dar cand eu ma chinuiam sa vad cu e masina,ea se uita la un Mercedes C class coupe care era parcat,si mi-a spus ca nu ia placut nici una estetic vorbind la fel ca Merc.
    Acum in februarie a iesit noul E class,si ma intreb merita luata una noua,ma gandesc la faptul ca pot aparea anumite surprize,sau un model din 2010-2012 luat de la reprezentanta cu garantie nu multi km.
    Imi place mult E250 cdi.
    Acum rog pe cei care stiu mai multe despre acest model sa ma ajute cu cateva sugestii,care sunt mai problematice etc si o alegere intre E220 cdi sau E250 cdi.
    Respect si o zi buna tuturor.

Salut,referitor la dilema ta merita sa cumperi una noua daca nu ai ce face cu banii, eu daca as fii in locul tau as lua una cu 50 000 km plus garantie 1 an sau 2 si cu 30% mai ieftina decat noua.Eu personal as opta pentru 250 cdi,apropo uita-te in sectiunea MY CAR vezi ca a prezentat un coleg o masina superba din pct meu de vedere E 250 CDI 4MATIC si eu tot pe acest model as merge.Spor la cautat!

Comment

Am eu de vanzare un E220 si un E250 4Matic.Amandoua sunt noi,0km.Unul este gri cu pachet AMG ,iar celalalt e negru.

Daca esti interesat da-mi un mesaj si iti trimit configuratiile si pretul lor.

O zi buna.

P.S. Eu as alege o masina noua.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Mai am o dilema,cutia automata sau manuala????
        Merg maine sa vad cum sta treaba si ce oferte au,faza e ca stau in Anglia,pot cumpara doar de aici,au volanul pe dreapta,plus ca sh sunt si putin mai ieftine.Vreau doar sa stiu parerile voastre si ma interesa care model ar fi cel cu mai putine probleme,cu cat mai multe informatii din mai multe directii cu atat mai bine zic eu.
        Weekend placut tuturor.
        Last edited by ichbin; 02-08-2013, 16:54 PM.

Comment

Eu as merge pe una rulata cu maxim 30 000km, luata de la reprezentanta cu garantie Junge Sterne.
          Ti-as fi recomandat un v6, dar probabil stii tu dece ai spus 2200cmc. Cred ca are legatura si cu asigurarea pe langa consum.

Stiu ca in Anglia masinile second se devalorizeaza mult mai mult decat cele cu volan pe dreapta.

Reprezentanta-Junge Sterne-spor la condus!

Comment

Originally posted by ichbin View Post
            Mai am o dilema,cutia automata sau manuala????
            Merg maine sa vad cum sta treaba si ce oferte au,faza e ca stau in Anglia,pot cumpara doar de aici,au volanul pe dreapta,plus ca sh sunt si putin mai ieftine.Vreau doar sa stiu parerile voastre si ma interesa care model ar fi cel cu mai putine probleme,cu cat mai multe informatii din mai multe directii cu atat mai bine zic eu.
            Weekend placut tuturor.
            Automata 100%.Parerea mea.

sigpic

Comment

Masina noua, mai ales ca la facelift s-au reparat problemele aparute pana acum.Noul e class este de fapt facelift nu este o platforma noua deci hibele anterioare au fost in mare parte rezolvate.Neaparat automata.
              Si sh ,dar doar de la reprezentante ,ideal din De, Austria.
              Acum am observat ca esti in Anglia...automata ,4matic

Comment

Am fost astazi si am vazut cum sta treaba,aveau oferte numai la modelul 2012,ca intra cel de 2013 si o sa fie cam la aceeasi suma,faza e ca am gasit pe net ,tot de la Mercedes dealer,e 220 cdi din 2012 cu 15000km la 24.000 lire model avangarde,noua e 35000.
                Este modelul automatic triptonic cu paddle shifts de + si -.As vrea sa stiu cum e aceasta cutie,trebuie sa schimbi tot timpul de la clapite sau se poate trece si in modul full automat.
                Si daca sunt ok aceste cutii,multumesc.
                Attached Files
                Last edited by ichbin; 02-09-2013, 23:18 PM.

Comment

Este modelul automatic triptonic cu paddle shifts de + si -.As vrea sa stiu cum e aceasta cutie,trebuie sa schimbi tot timpul de la clapite sau se poate trece si in modul full automat.
                  Pai cutia are mod "C" [Comfort] , "S" [Sport] si "M" [Manual].
                  Doar in "Manual" poti schimba de la padele.

La cea din poza imi place ca are shimbatorul la volan.
                  Last edited by w124researcher; 02-09-2013, 23:54 PM.
                  Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Daca esti pe "Manual" si dai mai o treapta superioara dupa viteza a 7-a se va comuta in modul automatic.Cand e pe "Sport" vitezele se schimba in regim sportiv.(se tureaza mai mult).

Mai mult ca sigur modelul asta are 7G Tronic Plus.

P.S. Incearca sa gasesti un E class cu motorul 250 4Matic.Mergi in drive-test si cu unu' din ala.Noul model va avea aproximativ acelasi pret dar asta fara facelift mai mult ca sigur o sa primeasca ceva discount.(cel putin la noi in Ro asa este).

Offtopic: Ieri m-am uitat in configuratorul de la Mercedes si modelul E 63 S AMG 4MAtic(585cp,0-100lm/h 3,5sec) incepe de la 99.000 fara TVA.
                    Last edited by mircea600sel; 02-10-2013, 00:17 AM.

sigpic

Comment

Aici au oferta,ei contribuie cu 5000 lire si daca faci imprumut iti sau cu 2.9% interest, cea noua 4.9% interest si m-am gandit ca daca e cam 36.000 de noua,minus 5000=31.000 lire,iar usa Sh cu doar 15000km e 24.000 lire cred ca se merita pentru diferenta,daca nu sa mai astept pana in aprilie,noul model.Luni am programat un test cu 220cdi automat,faza naspa e ca aici nu au decat GL,ML si R 4matic.I-am intrebat pe aia si au zis ca in anii care vine o sa bage ca pe Continent.E 250 e mai scump cu 2500 lire si ma costa si mai mult la asigurare,macar taxele nu sunt asa mari aici,nu se iau in functie de motor ci de emisii si mercedes sta destul de bine chiar si e class.

Comment

Am fost astazi si am vazut cum sta treaba,aveau oferte numai la modelul 2012,ca intra cel de 2013 si o sa fie cam la aceeasi suma,faza e ca am gasit pe net ,tot de la Mercedes dealer,e 220 cdi din 2012 cu 15000km la 24.000 lire model avangarde,noua e 35000.
                        Si daca sunt ok aceste cutii,multumesc.
                        Este 7g tronic plus, comenzi pe volan, daca vrei sa schimbi treptele manual ,in rest schimba singurica.
                        Ai un buton care comuta intre E(economic) si S(Sport).
                        In E masina e subturata , schimba repede treptele si in S schimba la turatii mai mari.
                        Eu la a mea nu am folosit deloc padele de la volan.Aici pe forum sunt cateva w212 , iar ca fiabilitate nu stiu ce sa spun, eu avand aproximativ 6400 km cu ea.Daca ai garantie , eventual cumperi extra garantiei , in principiu vei fi acoperit , mai ales ca o cumperi din Anglia , nu din Ro.
                        Last edited by b97dmt; 02-10-2013, 19:35 PM.

Comment

Ai dreptate este 7G tronic plus,am facut drive test si mi-a placut enorm,am vrut sa mai astept sa iau modelul din 2013 dar nu e mare schimbare ,doar look ,am cumparat-o model avangarde black cu scaune piele chesnut brown,am iesit la 30.000 cu ea tinand faptul ca ei au subventionat cu 5000 si ceva,mai ieftina decat un c class daca as fi pus optiunile de pe E.Modelul avangarde are jante de 17 in 5 spite,faruri bi xenon inteligente cu acel sistem cornering.Faza e ca daca vreau sa o schimb oricand o evalueaza in functie de cati km are,pui restul si iei alta noua,adar nu prea cred,masina e superba,spatioasa,silentioasa,abia o astept,va fi in aprilie.
                          Sunt foarte mirat ca modelul cutie automata e mai performanta decat manuala,la acceleratie,la consum mediu si la emisii.
                          Ceea ce m-a facut sa aleg din nou Mercedes,dar de aceasta data nou,e si faptul ca s-au ridicat foarte mult la capitolul fiabilitate,pana in 2006 era pe locul 211 iar acum e pe 22,ma refer la E class,peste honda si alte,aici un link,e cel mai mare asigurator de garantii din uk si face in fiecare an acest rating,adica il reinnoieste fiind facut in baza a cateva zeci de mii de masini:http://www.reliabilityindex.com/top-100
                          Last edited by ichbin; 02-12-2013, 21:58 PM.

Comment

Ma bucur ca ai ales o masina noua si Mercedes si w212. Sper sa faci un topic de prezentare cu ea ,cand vine , sa fim 2 propietari de w212 pe forum.
                            Pana la urma ce ai ales E220 ? Pretul este in euro ?
                            Ca fiabilitate nu cred sa fie probleme , mai ales ca o cumperi din Anglia.
                            Asteptam poze.
                            Uite aici topicul cu masina mea , sper ca am voie :

Comment

Multumesc,am sa o ridic in aprilie,asa am cerut,sa am timp de strans toti banii,am dat 1000 lire depozit si restul de 5000 cand o ridic,platesc in 3 ani cate 340 lire pe luna asta cu tot cu dobanda,dupa 3 ani mai raman 13000 lire,mi-au spus ca atunci decid daca vreau sa tin masina platesc diferenta sau imi fac un nou inprumut pentru ei,nu se merita sa pun mai mult cash deoarece pierdeam,schema e facuta sa te ajute,aici multi dupa 1,2 sau 3 ani o da la Mercedes,o evalueaza destul de bine si poti lua alta noua.
                              Da pretul e in sterline,si e inclus si pachetul de care,reparatii jante,vopsea,cauciucuri,chiar daca fac pana etc,imi dau pana la alte 5 cauciucuri,tratament vopsea impotriva ploii acide si sa nu se matuiasca.
                              Am sa pun poze si informatii,este Avangard c220 170hp,cutie 7g tronic plus.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF