Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie W210 2001/2002

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie W210 2001/2002

Va salut, un foarte bun prieten are de gand sa isi cumpere masina in cursul urmatoarelor luni. Bugetul lui se invarte in jurul a 6500 Euro masina + 1500 Euro reparatii ulterioare. El se gandeste la Ford Mondeo din 2005 2006 , benzinar, fiindca le considera (si chiar sunt) fiabile. Eu incerc sa il conving sa isi cumpere un E class W210, model care ii place si lui, insa el se teme ca il va distruge intretinerea unui W210.
    Ce exemplare ar putea gasi la W210 automat, avand in vedere ca el e mai tentat de Kompressor decat de CDI, fiind foarte temator din fire ? Omu nu va face peste 15.000/an

Salut, posed un w 210, 220 cdi din 2001, 143 cp, cumparat cu 5800 euro, bagat in el pana la 7000 si sunt multumit de consum (medie 6,8 l/100 km la 14000 km, din care 60% in oras),un schimb ulei si filtre nu depaseste 500 lei, confort mercedes E, demaraj si putere normala pentru un motor care functioneaza in parametri (cutie automata). O recomand pentru ca o iubesc!!!

Comment

La sub 15.000km pe an întreținerea nu o sã-l „falimenteze” așa tare. Sã meargã pe benzinã dacã nu folosește mașina multi km.
      Mail : emi@koket.org
      Tel : 0757 233 231
      Reparatii electrice auto Iasi
      Electrical Center Iasi

Comment

Si eu am tot un 210 de cand lam condus prima data nu am mai vrut alta ...o am de 2 ani dar alta marca nu as mai conduce ....comfort,siguranta si dorinta de a o conduce zilnic ....poate am nimerit eu o masina buna dar sunt f multumit de ea e 2.2 cdi consum extern la mers normal max 120km/ora 4,6l in oras peste 8 nu a trecut niciodata oricum o conduceam,asa ca daca ar fi so dau as inlocuio tot cu un mercedes

Comment

Originally posted by E200CDI View Post
          Va salut, un foarte bun prieten are de gand sa isi cumpere masina in cursul urmatoarelor luni. Bugetul lui se invarte in jurul a 6500 Euro masina + 1500 Euro reparatii ulterioare. El se gandeste la Ford Mondeo din 2005 2006 , benzinar, fiindca le considera (si chiar sunt) fiabile. Eu incerc sa il conving sa isi cumpere un E class W210, model care ii place si lui, insa el se teme ca il va distruge intretinerea unui W210.
          Ce exemplare ar putea gasi la W210 automat, avand in vedere ca el e mai tentat de Kompressor decat de CDI, fiind foarte temator din fire ? Omu nu va face peste 15.000/an
          Am un 320 CDI din 2001 sunt foarte multumit,am avut unu din1997 si apoi asta piesele dc stii sa cauti nu sunt scumpe deloc.Bafta.

Comment

Cu 4.500euro gaseste cel mai bun Mercedes. Masina care se strica greu dar nu o repara oricine. Orice varianta la W210 azi este considerata masina saracului.
            Piesele sint mai ieftine decit la celelate modele. Asa ca se merita.
            Originally posted by E200CDI View Post

Comment

Acelasi sfat, sustin w 210, 2,2 cdi si daca e posibil varianta de 143 cp si cutie automata.

Comment

buna,sunt si eu de aceiasi parere,un w210un 2.2 CDI

Comment

Originally posted by grazlog View Post
                  Acelasi sfat, sustin w 210, 2,2 cdi si daca e posibil varianta de 143 cp si cutie automata.
                  Acelasi model posed, aceeasi parere o am...
                  L-am luat aproape pe degeaba,intr-o stare mai proasta dar oricum merita mult mai mult decat banii pe care i-am dat...
                  Nu exceleaza in nimic deosebit(are atatia ani) dar are ceva aparte care te atrage(mai ales W210 Facelift care arata muuuult mai bine)
                  Nu stiu daca e interiorul(la ani lumina peste BMW seria 5),puterea motorului, stabilitatea, confortul in mers relaxat,demarajul oferit de cutia automata 722.6 cand schimba treapta 4-5 la 190km/h sau economia de carburant...
                  Mare grija sa fie cat mai recent si mai putin uzat(mai ales pe dedesubt: suporturi arcuri fata,pierderi ulei servodirectie,si la interior-scaune volan,panou usi insertii lemn,nuca schimbator cotiera etc,deoarece la dezmembrari nu gasesti nimic in stare impecabila iar noi te usuca la bani)
                  Cu siguranta e mult mai bun decat W211 mai recent(2003-2004) sau un Mondeo din 2005, mai ales in ce priveste fiabilitatea si costul intretinerii si al consumabilelor...
                  Exemplu:
                  • ulei motor+filtre ulei combustibil aer 380-450ron/10-15.000km...
                  • ulei CVA 722.6 +filtru +garnitura 900ron/60.000km

Si preturi piese W210 la reprezentante:
                  • Injector 230euro
                  • pompa de inalta 430eur.
                  • pompa de apa 130euro
                  • intinzator curea accesorii 50eur
                  • telescop 115euro
                  • bujie incandescenta 14euro
                  • releu bujii 38euro
                  • turbina 480eur
                  • reparatie caseta servodirectie 160euro

Bafta!

Oo\=|=/oO
                  Last edited by PARAZYTW210; 05-27-2012, 18:02 PM.
                  ....Imi place genu' de masină cu prezenţă scenică...dramatică...enigmatică...singuratică.... animalică...

Comment

Total deacord.

Insa mai cunosc si alte preturi:

Ulei motor de vara 8litrii+filtru ulei+filtru aer=200ron
                    Injector nou 200euro
                    pompa inalta 300-350 euro
                    Ulei cutie automata+filtru 300ron (722.6)
                    Aceste preturi nu contin manopera.
                    Originally posted by PARAZYTW210 View Post
                    Acelasi model posed, aceeasi parere o am...
                    L-am luat aproape pe degeaba,intr-o stare mai proasta dar oricum merita mult mai mult decat banii pe care i-am dat...
                    Nu exceleaza in nimic deosebit(are atatia ani) dar are ceva aparte care te atrage(mai ales W210 Facelift care arata muuuult mai bine)
                    Nu stiu daca e interiorul(la ani lumina peste BMW seria 5),puterea motorului, stabilitatea, confortul in mers relaxat,demarajul oferit de cutia automata 722.6 cand schimba treapta 4-5 la 190km/h sau economia de carburant...
                    Mare grija sa fie cat mai recent si mai putin uzat(mai ales pe dedesubt: suporturi arcuri fata,pierderi ulei servodirectie,si la interior-scaune volan,panou usi insertii lemn,nuca schimbator cotiera etc,deoarece la dezmembrari nu gasesti nimic in stare impecabila iar noi te usuca la bani)
                    Cu siguranta e mult mai bun decat W211 mai recent(2003-2004) sau un Mondeo din 2005, mai ales in ce priveste fiabilitatea si costul intretinerii si al consumabilelor...
                    Exemplu:
                    • ulei motor+filtre ulei combustibil aer 380-450ron/10-15.000km...
                    • ulei CVA 722.6 +filtru +garnitura 900ron/60.000km

• Injector 230euro
                    • pompa de inalta 430eur.
                    • pompa de apa 130euro
                    • intinzator curea accesorii 50eur
                    • telescop 115euro
                    • bujie incandescenta 14euro
                    • releu bujii 38euro
                    • turbina 480eur
                    • reparatie caseta servodirectie 160euro

Bafta!

Oo\=|=/oO
                    Adevaratul consum la modelul pe care il aveti este de 8% (verificat si paraverificat)

Eu pot sa zic ca am cel mai mic consum din romania: W210 E200 cdi automat original de 116cp/ modificat soft ECU pentru 120cp= rezultat consum de 6% motorina la o viteza de 100Km/h

Consumul din computerul de bord nu corespunde (verificat si paraverificat la mai multe masini)
                    Computerul de bord se apropie de un consum real daca se merge cu o viteza constanta de 100km/h marja de erroare fiind de maxim10%. Insa la o viteza mai mare de 100km/h datele afisate sint complect eronate.
                    Originally posted by grazlog View Post
                    Salut, posed un w 210, 220 cdi din 2001, 143 cp, cumparat cu 5800 euro, bagat in el pana la 7000 si sunt multumit de consum (medie 6,8 l/100 km la 14000 km, din care 60% in oras),un schimb ulei si filtre nu depaseste 500 lei, confort mercedes E, demaraj si putere normala pentru un motor care functioneaza in parametri (cutie automata). O recomand pentru ca o iubesc!!!
                    Last edited by mircea600sel; 05-27-2012, 22:22 PM.

Comment

telescop 115euro
                      Tu ajungi cu a 4-a la 190 (chiar si automata)??!!
                      Pretul la amortizoare nu e corect (e vreo 750-780 ron unul). Restul n-am stat sa le verific...
                      @mercedes-cdi:consumul nu e 8l/100km! Cea mai mare medie, pompa-pompa, am avut-o 7,3, in rest am, in permanenta, real 6-6,3 l/100km. Repet, pompa-pompa. Condus tare, cutie manuala, 143cp.
                      Last edited by cutaresku; 05-27-2012, 20:18 PM.
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi
                        Adevaratul consum la modelul pe care il aveti este de 8% (verificat si paraverificat)

Eu pot sa zic ca am cel mai mic consum din romania: W210 E200 cdi automat original de 116cp/ modificat soft ECU pentru 120cp= rezultat consum de 6% motorina la o viteza de 100Km/h

Consumul din computerul de bord nu corespunde (verificat si paraverificat la mai multe masini)
                        Computerul de bord se apropie de un consum real daca se merge cu o viteza constanta de 100km/h marja de erroare fiind de maxim10%. Insa la o viteza mai mare de 100km/h datele afisate sint complect eronate.
                        8...8litri.....la suta de kilometrii ???Nu e caterinca?Cine conduce un 2148cmc CDI asa nesimtit sa ii ia uuuopt??
                        Nu stiu daca reuseste careva sa ia un consum real de 5% in 1085km(RO-BG-GR)Plin la Giurgiu-Plin la Greci... Viteza medie 88km/h pe CB, maxima 140km/h vreo 80km....La intors imi ia 5.6 ca urc vreo 150km dealuri...
                        Poate colegu` Luxian, ca el mai are oul sub talpa...
                        Cred ca daca as scoate la un TD sub 2.5k cmc un consum mediu real peste 7% as preda permisul de bunavoie si nesilit de nimeni si as lua bicla` sa nu mai consum petrolul copiilor si nepotilor mei....
                        Am facut practica pe o Octavia 2 1.9TDI a lu` tata pana sa o achizitionez pe "sexoasa" deci poate si de acolo am prins experienta cu consumurile astea obraznic de mici (gen 3,8-4%extraurban)...
                        Originally posted by cutaresku View Post
                        Tu ajungi cu a 4-a la 190 (chiar si automata)??!!
                        Pretul la amortizoare nu e corect (e vreo 750-780 ron unul). Restul n-am stat sa le verific...
                        @mercedes-cdi:consumul nu e 8l/100km! Cea mai mare medie, pompa-pompa, am avut-o 7,3, in rest am, in permanenta, real 6-6,3 l/100km. Repet, pompa-pompa. Condus tare, cutie manuala, 143cp.
                        Nu am verificat pe GPS Silviu iti spun sincer, ma gandesc ca ceasul arata putin mai mult de regula decat viteza reala ,eu ii dau talpa la fund la 140km/h retrogradeaza in tr 4 si la 190km/h(180+ reali) schimba treapta 5(ultima)...
                        Pretul in lei la amortizorul pe fata pentru W210 este 595ron/bucata si 580ron la cel de pe spate...
                        Consumul spus de tine este identic cu al meu...Chiar daca e automata..Am facut calculul dupa alimentari si km parcursi si am 6.5% in 2000km 50%extra-50%urban in Italia...
                        Last edited by PARAZYTW210; 05-27-2012, 22:21 PM.
                        ....Imi place genu' de masină cu prezenţă scenică...dramatică...enigmatică...singuratică.... animalică...

Comment

Nu vreau sa intram in polemica pe un detaliu minor, insa pentru 210-ele meu atat e amortizorul la Casa Auto:
                          A2103235000 725 lei/tva inclus, termen 5 zile
                          A2103262200 736 lei/tva inclus, termen 5 zile

Comment

Poate colegu` Luxian, ca el mai are oul sub talpa...
                            Din pãcate s-au schimbat vremurile. Am început sã merg mai repede acum, și n-am mai avut de mult consumuri sub 6. Având în vedere traficul din ziua de azi, unde toatã lumea aleargã pe strãzi e mai greu sã mergi la consum fãrã sã încurci. Mai nou media la mine este de 6.5l/100km. La 2.2 bãnuiesc cã media este mai micã, dar și viteza de deplasare e alta.

E adevãrat cã dacã verifici, calculatorul de bord are marjã de eroare foarte mare fațã de consumul real.

@E200CDI: înarmeazã-te cu rãbdare. Un W210 bun e greu de gãsit.
                            Last edited by Luxian; 05-28-2012, 12:20 PM.
                            ...

Comment

Exact 1 litru, din calculele mele. Desi, cateodata, se pupa perfect BC cu pompa-pompa.
                              Eu schimb pe la 3000 in oras (rar mai jos) si 3500~4000rpm afara, de aici consumul.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF