Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat Achizitie Mercedes E-Klasse220 W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tare curios sunt ce faci daca iti lasa unu semn cu cheia pe toata laterala,daca o atingi putin,sau sa te atinga cineva,sau chiar sa o lovesti sau sa fii lovit?O dai repede pe 8000 ca a ajuns tomberon?

Comment

Originally posted by spike2002 View Post
      Tu sustii ca in italia sunt mai bune ca in germania care e tara lor de provenienta.
      Si cu km mai putini ,si mai ales... nealergate ...
      Este exact cum ti-ai lua logan de la rusi..
      Imediat dupa revolutie era o isterie cu Dacii aduse de la unguri. Erau mult mai bune si mai intretinute decat in tara lor de bastina. Si mai ieftine.....
      Omul a zis : ,,Spike cred ca o sa urmez sfatul tau iti multumesc....
      Ce consolare....
      Cum adica bara de pe elegance e la fel ca cea de pe avantgarde. Se vede ca tu esti mare cunoscator. Mai uite-te odata la toate 3 classic; elegance; si avantgard.,,.
      Eu m-am referit la bagheta aia cromata care face diferenta intre classic si elegance. Exact la asta m-am referit pt ca e primul lucru care sare-n ochi.Si face modelul dotat cu el mult mai elegant.Si nu trebuie sa ma uit, pt ca le stiu.Daca citesti mai atent, o sa vezi:
      Originally posted by 300zxtt View Post
      Cromul pe bara si pe bandouri vin si in echiparea elegance si avangarde.....
      Si am zis ca intre elegance si avandarde nu exista diferenta doar din prisma cromului de jur imprejurul masinii, iar linia aceea dintre proiectoare e mascata de numar, si apoi, bara fata e un consumabil ce se schimba mai des fata de restul elementelor de caroserie.
      Eu am avut 3 E class - uri din 2008 si pana acum tu cate ai avut ?
      Si ce te lauzi? Alea sunt masini? Versiunile entry level? Eu unul ,in locul tau nu as fii pus aceea intrebare.....Am avut E-classe avangarde cum ai tu cand era in voga, si era versiunea cu toate dotarile posibile, nu acum cand deja e invechit. Am renuntat la acel model pt un CLS320cdi ,ce si el a plecat de buna ce e era cutia iar acum ma uit ce frumos luceste cromul de pe un E320cdi avangarde de doi ani ce e full si cu doar 65.000km. Si lista cu masini ce le detin sau le-am detinut ar putea continua, dar nu e locul pt asta aici....
      Originally posted by tu_marus View Post
      Tare curios sunt ce faci daca iti lasa unu semn cu cheia pe toata laterala,daca o atingi putin,sau sa te atinga cineva,sau chiar sa o lovesti sau sa fii lovit?O dai repede pe 8000 ca a ajuns tomberon?
      Nu mai e buna masina ca nu mai are vopsea originala. O da la remat.....

Comment

acum ma uit ce frumos luceste cromul de pe un E320cdi avangarde de doi ani ce e full si cu doar 65.000km. Si lista cu masini ce le detin sau le-am detinut ar putea continua, dar nu e locul pt asta aici....
        Ca tot se practica pe aici sa ne tachinam as vrea sa vad si eu E-ul tau full intr-o prezentare la my car...
        Si as vrea sa aiba minim urmatoarele dotari sa fie full: (daca le are sunt interesat sa o cumpar, vorbesc serios, ca as schimba-o sa gasesc una cu toate dotarile ce le am eu si sa aiba ceva in plus)
        Pachet sport (deci avantgarde)
        7g tronic sau 4 matic (preferabil 7g tronic)
        Clima pe 4 zone
        Incalzire in toate 4 scaunele si ventilare
        Command aps si cd changer sau Command ntg 2 (daca are tv e super sa nu mai vorbesc de camera marsalier)
        Keyless go
        Distronic
        Inchidere din buton pentru portbagaj
        Scaune fata cu memorii si masaj
        Webasto (asta neaparat ca sunt mai friguros, dar sa aiba si telecomanda)
        Optional si nu neaparat: perdelute, preferabil gri, carlig de remorcare, carte service, jante amg, airmatic, si ce o mai fi...

As fi dispus sa o vand sau sa o dau pe a mea pentru una de asta si diferenta... Dar din pacate nu am gasit inca o asa masina, probabil noua pe comanda, dar nu mai fac astia numai w 212 si inca nu imi permit chiar atat, mai degraba un S de prin 2006-2007 second... Daca aveti careva ceva pont despre o astfel de masina astept p.m. sau contact.
        Este una pe mobile frumoasa, la iasi, cu 80.000 km , din 2009, dar e 39000 Eur, care ar fi ceva de capul ei dar pretul e cam exagerat, tinand cont ce aduce in plus fata de a mea.
        Last edited by Dj Sky; 11-03-2011, 21:54 PM.

Comment

Inca nu sunt hotarat sa o vand pt ca e tocmai achizitionata. In afara ca e neagra, si nu are distronic si airmatic, are toate optiunile prezentate de tine. Si oricum nu avem drumuri pt airmatic,, si nu as recomanda in Romania airmatic.

Si toate masinile pe care le-am detinut mi-au placut sa fie full.

Comment

Inca nu sunt hotarat sa o vand pt ca e tocmai achizitionata. In afara ca e neagra, si nu are distronic si airmatic, are toate optiunile prezentate de tine. Si oricum nu avem drumuri pt airmatic,, si nu as recomanda in Romania airmatic.

Si toate masinile pe care le-am detinut mi-au placut sa fie full.
            Fa o prezentare la My car sa ma mir si eu si daca vrei sa ne dai si VIN Sa ai noroc de ea, as vrea si eu asa ceva...

Revenind la topicul initial, eu recomand sa va cumparati daca permite buzunarul un w 211 care sa aiba toate dotarile de care ai nevoie, ca ulterior nu le vei mai pune, si sa fie dupa 2004. Legat de indoit, vopsit, nu conteaza atata timp cat masina arata bine. Mai bine trebuie urmarita starea tapiteriei, volanului,in special electronica cu un star si cat de cat tehnica, decat ca a fost "vopsita" excluzand cazul cand e vopsita rau si vezi urme de vopsea si pe unde nu ar trebui sa fie.
            Am vazut masini de + 10.000 eur in piata cu vopsea pe ghedere, cu vopsea pe partea interioara a farurilor, pe carenajele de la roti si chiar si pe anvelope ... Sunt unii care isi repara si daciile de 3000 de lei mai bine...
            Eu cu a mea am lovit un caine(spoiler, grila, ornament grila, radiator intercooler cu o mica gaura, radiatorul de apa cu prinderea de la radiatorul de intercooler rupta, proiector stanga fata crapat, scuturile de la spoiler si motor cu crapaturi) au fost inlocuite toate astea cu piese originale(verificat la montaj la cerere) reparatia fiind facuta pe casco la Tiriac Auto Brasov (reprez.mercedes).
            Dupa montare am cerut express schimb de ulei in CVA ca mi-era frica de 7g tronic sa nu faca scandal daca se completeaza cu ulei cu toate ca schimbul era facut numai cu 20.000 de km inainte(schimbul la 117.000 de vechiul proprietar, trecut in cartea service si eu la 138.000, dar cu nou am considerat ca nu are nimic decat amestec...), am schimbat si proiectorul din dreapta cu unul tot nou, original.
            Acum nu se observa nimic la masina, atata ca spoilerul are din lateral luciul un pic mai mare decat aripa. Dar parca incepe sa se redreseze situatia. Din fata nu iti dai seama deloc daca compari cu capota, numai daca te uiti atent din lateral dar asta observ la 90% dintre masini. Poate e normal tinand cont ca vopseaua e pe plastic si nu pe tabla. Nu mi-e rusine sa recunosc pe cand multi altii si le fac si nu zic nimic, dar atata timp cat a iesit bine e ok si sunt sigur ca un posibil cumparator nu ar putea baga de vina din moment ce tot ce s-a montat e ok, nou si original. Pot dovedi cu facturi Si pot zice ca s-a reparat la calitate ca in germania . A fost inlocuit si un senzor de parcare cu toate ca eu nu mi-am dat seama ca face figuri dar m-au sunat sa vad ca nu functioneaza tot timpul(pe casco), ca cablul de la deschidere capota avea intr-un loc izolatia rupta si rugina, si ca conductele de la CVA sunt ruginite, nu stiu de ce si cum ca masina la accident avea 4 ani...si am comandat 2 noi, dar cablul, proiectorul si cele 2 conducte pe banii mei. Toate au fost vreo 1900 de ron... Cablul in jur de 150, conductele 120 bucata si proiectorul vreo 320 sau ceva de genul... Iar schimbul de ulei la cutie 1200 ron.
            Last edited by Dj Sky; 11-04-2011, 08:52 AM.

Comment

Nu am zis ca singurul lucru care ma intereseaza este doar vopseaua. Degeaba are vopseaua originala daca starea tehnica lasa de dorit si invers. Ma intereseaza la fel de tare ambele lucruri.Daca unul din astea 2 lucruri nu e ok am plecat ...Cineva si-a luat un W211 model avantgarde din 2007 face lift si era super incantat de ce masina si-a luat cu doar 12.500. As fi putut sa o iau eu dar nu mi-a trebuit... de ce ? La ce-mi trebuie un W 211 din 2007 daca masina a fost lovita, sarite airbag-urile , revopsita (de nu-ti dadeai seama la prima vedere) km dati inapoi..Cel ce a luat-o l-a interesat doar ca e W211 - 2007 - avantgarde restul nu a mai contat. Masina nu avea un bec aprins in bord le-a ,,masluit,, toate. Ce daca ai E 320 full asta imi demonstreaza mie ca e bijuterie de masina? Stiu masini de zecii de mii de euro de care propietari si-au batut joc la maxim.
              Decat una mai noua si distrusa mai bine cu cativa ani mai veche dar sa arate bine
              de care fostul propietar si-a batut joc mai bine un W 211 din 2004(5) impecabil; din punctul meu de vedere. W211 din 2007 era 12.500 eu pe al meu am dat putin peste 13.000 oare care este mai bun? Dupa sfaturile tale trebuia sa iau modelul 2007.
              Nu ma mir ca s-a dus cutia pe cls la pretentiile pe care le ai era de asteptat;probabil l-ai luat cel mai ieftin doar sa zici ca ai CLS.

tu_marus ,Tare curios sunt ce faci daca iti lasa unu semn cu cheia pe toata laterala,daca o atingi putin,sau sa te atinga cineva,sau chiar sa o lovesti sau sa fii lovit?O dai repede pe 8000 ca a ajuns tomberon?,,

Numai la noi se zgarie masinile cu cheia.. nu stiu cum ....Toti au scuza asta !! A revopsit-o toata de la pierticele de pe drum dar cand te uiti ea are o galeata de kit pe ea. A dat doar un strat de lac ...
              Si ca sa-ti raspund ; am obiceiul sa ma urc treaz la volan si sa fiu atent la cei care dorm pe drum. Deocamdata nu am lovit nici o masina din cate am avut si nici alti nu mi-au lovit masinile pe care le-am avut pana in prezent. Nu stiu din ce categorie faci parte nu te cunosc personal;dar iti pot spune despre mine ca tin foarte mult la masinile pe care le am de obicei si masina mea cum arata in poza de la avatar asa arata zilnic.
              Mi-as dorii ca toti sa intretina masinile ca mine, sa nu mai zic de revizii pe care le fac doar la reprezentanta.

Comment

Nu am zis ca singurul lucru care ma intereseaza este doar vopseaua. Degeaba are vopseaua originala daca starea tehnica lasa de dorit si invers. Ma intereseaza la fel de tare ambele lucruri.Daca unul din astea 2 lucruri nu e ok am plecat ...Cineva si-a luat un W211 model avantgarde din 2007 face lift si era super incantat de ce masina si-a luat cu doar 12.500. As fi putut sa o iau eu dar nu mi-a trebuit... de ce ? La ce-mi trebuie un W 211 din 2007 daca masina a fost lovita, sarite airbag-urile , revopsita (de nu-ti dadeai seama la prima vedere) km dati inapoi..Cel ce a luat-o l-a interesat doar ca e W211 - 2007 - avantgarde restul nu a mai contat. Masina nu avea un bec aprins in bord le-a ,,masluit,, toate. Ce daca ai E 320 full asta imi demonstreaza mie ca e bijuterie de masina? Stiu masini de zecii de mii de euro de care propietari si-au batut joc la maxim.
                Decat una mai noua si distrusa mai bine cu cativa ani mai veche dar sa arate bine,
                W211 din 2007 era 12.500 eu pe al meu am dat putin peste 13.000 oare care este mai bun? Dupa sfaturile tale trebuia sa iau modelul 2007.
                Nu ma mir ca s-a dus cutia pe cls la pretentiile pe care le ai era de asteptat;probabil l-ai luat cel mai ieftin doar sa zici ca ai CLS.

tu_marus ,Tare curios sunt ce faci daca iti lasa unu semn cu cheia pe toata laterala,daca o atingi putin,sau sa te atinga cineva,sau chiar sa o lovesti sau sa fii lovit?O dai repede pe 8000 ca a ajuns tomberon?,,

Numai la noi se zgarie masinile cu cheia.. nu stiu cum ....Toti au scuza asta !! A revopsit-o toata de la pierticele de pe drum dar cand te uiti ea are o galeata de kit pe ea. A dat doar un strat de lac ...
                Si ca sa-ti raspund ; am obiceiul sa ma urc treaz la volan si sa fiu atent la cei care dorm pe drum. Deocamdata nu am lovit nici o masina din cate am avut si nici alti nu mi-au lovit masinile pe care le-am avut pana in prezent. Nu stiu din ce categorie faci parte nu te cunosc personal;dar iti pot spune despre mine ca tin foarte mult la masinile pe care le am de obicei si masina mea cum arata in poza de la avatar asa arata zilnic.
                Mi-as dorii ca toti sa intretina masinile ca mine, sa nu mai zic de revizii pe care le fac doar la reprezentanta.

Comment

Decat una mai noua si distrusa mai bine cu cativa ani mai veche dar sa arate bine,
                  W211 din 2007 era 12.500 eu pe al meu am dat putin peste 13.000 oare care este mai bun? Dupa sfaturile tale trebuia sa iau modelul 2007.

Te-am tot rugat in cateva posturi sa nu mai postezi consecutiv,dar vad ca te doare undeva de ceea ce spun eu.Ti-am dat si doua warn-uri.
                  Pentru toate astea iei o mica pauza.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

@300zxtt Daca tot te lauzi cu nume din astea gen CLS, W212 fa si tu o prezentare in sectiunea "My Car" sa vedem si noi cum arata un "E-classe avangarde" full options . Pana acuma nu ne-ai aratat decat un W124 accidentat.
                    P.S. Vezi ca pozele gasite cu Google/Bing/Yahoo sau alte motoare de cautare sunt usor de depistat
                    Last edited by gavryus; 11-06-2011, 01:14 AM.
                    dark days are coming...
                    http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

Comment

Originally posted by gavryus View Post
                      @300zxtt Daca tot te lauzi cu nume din astea gen CLS, W212 fa si tu o prezentare in sectiunea "My Car" sa vedem si noi cum arata un "E-classe avangarde" full options . Pana acuma nu ne-ai aratat decat un W124 accidentat.
                      P.S. Vezi ca pozele gasite cu Google/Bing/Yahoo sau alte motoare de cautare sunt usor de depistat
                      Cine ma cunoaste mai bine, stie ce vb si nu ma laud degeaba. CLS-ul a plecat de la mine si in locul lui a aparut altceva. Si nu am W212 ci w211 full. Nu stau sa ma laud ca altii cu toate masinile mele pe net. Si nu imi place sa-mi postez poze cu ce detin, pt ca daca imi placea. faceam asta. Poate o sa postez in primavara poze cu viitorul SL63 AMG,si , pana atunci poti sa crezi ce vrei.
                      Deja suntem offtopic.

Comment

Salutare, dupa ceva timp de cautari am gasit ceva care chiar imi place http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=202836472 ... Insa as prefera negru, nu stiu dece dar am o fixatie pe negru ... Trebuie sa merg sa vad masina ... Insa o sa mai caut si o sa revin cu un VIN, v-as fii foarte recunoscator daca m-ati ajuta cu decodarea ... Astept pareri din partea voastra despre ceea ce am gasit si tinand cont ca ma cam depaseste bugetul o sa vad ... Insa mai bine dau un ban in plus si iau ceva de calitate ...
                        Last edited by kl3in19; 11-25-2011, 20:42 PM. Reason: Greseala Ortografie

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF