Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat Achizitie Mercedes E-Klasse220 W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat Achizitie Mercedes E-Klasse220 W211

Salutari tuturor,

Sunt nou pe forum si as dorii niste sfaturi in legatura cu achizitionarea unui Mercedes E220 W211 ... Planuiesc sa o iau din Italia fiind aici ... As dori un model 2004 Avantgarde ... Dispun de 10000E ... Cam cat m-ar costa reviziile ... Am un venit lunar de 1500E , as dori cateva informatii fiind prima achizitie pe care o fac ... Nu am decat 19 ani insa Mercedes e masina preferata si de aia vreau putin ajutor din partea voastra ...
    Va multumesc

De ce vrei din Italia crezi ca in italia sunt mai bune decat in RO ? Cele mai bune masini sunt in Germania e tara lor de provenienta. Italienii au drumuri bune dar nu intretin masinile,sunt ca noi romanii (nu toti , majoritatea).
    Am deschis un topic ,, achizitiile mele din trecut si pana in prezent,, acolo o sa vezi masinile mele si ultimul W 211 din 2004 model avantgarde adus din Germania.Citeste topicul meu daca ai rabdare.

Comment

Da am citit topicul tau ... Vreau sa o iau de aici fiindca aici locuiesc momentan ... Sunt umpic cam confuz in legatura cu achizitionarea ... Am umblat prin mai multe saloane auto insa nu am gasit niciuna pe placul meu ... Si inca un lucru , as dori ca sa o iau in leasing ...

Comment

Originally posted by spike2002 View Post
        De ce vrei din Italia crezi ca in italia sunt mai bune decat in RO ? Cele mai bune masini sunt in Germania e tara lor de provenienta. Italienii au drumuri bune dar nu intretin masinile,sunt ca noi romanii (nu toti , majoritatea).
        Am deschis un topic ,, achizitiile mele din trecut si pana in prezent,, acolo o sa vezi masinile mele si ultimul W 211 din 2004 model avantgarde adus din Germania.Citeste topicul meu daca ai rabdare.
        Tu crezi ca in Germania nu se tamponeaza lumea?Nu sunt si drumuri proaste?Crezi ca masina nu poate fi forjata la maxim?Ca ai avut tu noroc si ai cautat bine...asta nu inseamna ca e regula!Masina din G este cum a iesit pe poarta fabricii...prostii!

Ti se pare foarte OK?

Comment

Nu ai inteles nimic nici din ce a zis omul nici din ce-am zis eu. El zicea ca vrea un avantgarde din 2004 tu ai pus un classic care l-ai gasit cel mai ieftin din 2003. Unde am zis eu ca nu pot fii tamponate masiniile din germania ? Eu am zis in general are sanse mai mari sa gasesca ceva mai k-lumea in Germ. Nemtii le intretin cel mai bine dar nu ca nu sunt accidente .... La primul W210 pe care l-am avut am umblat sute de km pana am gasit ceva k-lumea prin Germania....De ex http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1

Comment

Eu am zis in general are sanse mai mari sa gasesca ceva mai k-lumea in Germ. Nemtii le intretin cel mai bine
            De unde ai scos prostia asta?A spus omul de 2 ori ca vrea masina din Italia si tu tot insisti cu Germania ta.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

,,Sunt nou pe forum si as dorii niste sfaturi in legatura cu achizitionarea unui Mercedes E220 W211 ... Planuiesc sa o iau din Italia fiind aici ... ,,

600sel lTe-am rugat sa nu mai comentezi la comenturile si topicurile mele. Era un sfat de al meu pentru EL, nu pentru tine. kl3in19 te-a deranjat staful meu ?

Comment

Nu, dimpotriva iti multumesc pentru el ... Cred ca pana la urma o sa fac o vizita pana in Germania

Comment

Ma gandeam eu.. ,,sunt UNII,, care in loc sa dea un sfat la cel ce a deshis topicul comenteaza la la parerile altora (600 sel crezi ca l-ai ajutat cu ceva pe colegul nostru care cerea un sfat, prin comentariul tau? crezi ca le stii pe toate dar vorbesti mai mult de umplutura). Astfel de comentarii nu ajuta deloc pe cel care cere o parere sau are o problema.
                  Asculta-ma pe mine kl3in19 adu-ti masina din Germania , am avut 3 E clasuri, 2 din Germ. si unu din RO .Concluzie finala ; nu o sa-mi mai iau niciodata masina din alta parte decat din Germania. Una este sa se strice o piesa in 2 ani (W210 de exemplu pe care l-am avut) si alta e sa bagi 1500 in 6 luni (W211 argintiu). Tu care varianta o preferi ? Partea a doua e ca in Germanina un E class intretinut costa. Nu stiu ce buget ai, dar cum zicea cineva de pe forum; nimic nu e mai scump de intretinut decat un Mercedes ieftin. Degeaba merrgi pana in Germania sa-ti ei un W211 daca de acolo il ei pe cel mai ieftin. Un avantgarde in Germania e cu 1000 in plus fata de un classic sau un elegance, dar trebuie sa recunoastem ca e cea mai frumoasa varianta.

Comment

kl3in19 daca te intereseaza iti pot da eu Mercedesul meu w211 E 270 cdi si-0ti acord si finantare imediat pentru leasing. Masina este impecabila, fara probleme, km reali, carte service cu toate stampilele la Mercedes, masina fiind achizitionata de noua din Romania de la reprezentanta.
                    Pentru o revizie facuta la reprezenta te costa in jur de 1.500 ron, poate mai bine, iar revizia facuta la un service oarecare costa undeva la 600 ron. Nu sunt costuri foarte mari de intretinere pentru un astfel de exemplar.

Comment

Spike cred ca o sa urmez sfatul tau iti multumesc ...Andreiu multumesc dar prefer un motor mai mic multumesc oricum de oferta ...

Comment

Asa sa faci, te asteptam cu poze. Cauta-ti doar avantgarde e cea mai fumoasa varianta. Intre classic si elegance e mica diferenta.. dar intre classic elegance si avantgard e mare diferenta. E alta masina ... uite-te de exemplu la W210 si la W211 classic (sau elegance) bara pe fata e la fel exceptand proiectoarele care pe W211 sunt clare. Aceasi forma aproape; nu cred ca se potrivesc de pe W210 pe W211 dar sunt foarte foarte asemanatoare; pecand la avantgarde e alta treaba. Asta e doar un exemplu ..............
                        Attached Files

Comment

Originally posted by kl3in19 View Post
                          Planuiesc sa o iau din Italia fiind aici ...
                          Asa si sa faci. Sunt foarte multi pe acest forum care se dau mari cunoscatori, dar.........

Italienii au drumuri bune dar nu intretin masinile,sunt ca noi romanii (nu toti , majoritatea). .
                          Jura-te.... ) Chiar am ras..... O conceptie proasta si invechita. Ai fost tu in Italia si ai vazut acest aspect, sau doar asa ai impresia?
                          Am adus o gramada de containere in trecut, pline cu motoare de pe masini dezmembrate. La un container din Germania, gaseam cateva motoare terminate, dar toate motoarele din Italia erau ca noi, si cu kilometri putini. Apoi, mai e un aspect ce nu e luat in seama de multi. In Italia exista limitare pe autostrada, pe cand nemtii nu au. Dau in masinile alea de le ies ficatii prin esapament....pe cand italianul nu face asta. Pt ei masina e mai presus de orice. Ei sunt constienti ca tin masina mai mult timp, si au altfel grija de ea. Gasesti in Italia masini ca noi si cu rulaje foarte mici.

... Am umblat prin mai multe saloane auto insa nu am gasit niciuna pe placul meu ...
                          Roma e ticsita de saloane auto sau particulari ce vand W211. Un drum pana acolo sigur nu nu te va dezamagii. Si preturile sunt mai ok fata de restul tarii. Poti lua orice revista cu anunturi auto. Gasesti orice pe placul tau acolo.

Originally posted by tu_marus View Post
                          Tu crezi ca in Germania nu se tamponeaza lumea?
                          Multi asa au impresia, ca umbla cainii cu covrigi in coada pe stazile Germaniei si tu doar te intinzi sa-i apuci...

Originally posted by tu_marus View Post
                          Masina din G este cum a iesit pe poarta fabricii...prostii!
                          Corect, am vazut multe ciurucuri... si multi si-au luat teapa. Doar cele foarte scumpe sunt ok, restul doar bune pt REMAT. Aici se aplica zicala ca mos Craciun si masini ieftine si bune nu exista....

Pt ca italienii stiu sa intretina o masina, pt multi dintre ei e mai presus de o sotie. E o vorba printre ei in care se zice ca italianul isi da nevasta la altul, dar masina nu si-o imprumuta. Neamtul e constient ca nu va tine mult masina, ei sunt cei mai mari consumatori de masini noi, pt ei e un cult sa ai masina noua, si automat ii da in gura. El nu tine mult o masina. Italianul e exact invers, el are de fel si o a doua masina cu litraj mic pe care o foloseste zilnic si de fel cealanta masina o are pt weekend. Din aceasta cauza vezi si rulaje mici la ei, nu imense cum le gasesti la ale hitleristilor.

Eu am zis in general are sanse mai mari sa gasesca ceva mai k-lumea in Germ .... La primul W210 pe care l-am avut am umblat sute de km pana am gasit ceva k-lumea prin Germania....
                          Pai hotaraste-te odata, ori gasesti ceva bun ori iti iei concediu 2 luni ca sa o gasesti si stai cu rucsacul in spinare si hoinaresti prin Germania?

600sel lTe-am rugat sa nu mai comentezi la comenturile si topicurile mele.
                          Pai daca scoti numai balarii, nu e normal ca cineva sa te corecteze?

Cred ca pana la urma o sa fac o vizita pana in Germania
                          Mare greseala faci daca te iei dupa toti.....

Ma gandeam eu.. ,,sunt UNII,, care in loc sa dea un sfat la cel ce a deshis topicul comenteaza la la parerile altora (600 sel crezi ca l-ai ajutat cu ceva pe colegul nostru care cerea un sfat, prin comentariul tau? crezi ca le stii pe toate dar vorbesti mai mult de umplutura).
                          Nu stiu care din voi doi vorbeste de umplutura. Ai niste conceptii de te doare capul. Vopsea originala, masina din Germania si inca cateva de te tii de burta......Pai sunt masini venite din showroom ce sunt revopsite. O alta balarie ce am mai citit-o la tine ca niciodata o masina revopsita nu va arata ca cea originala. Inseamna ca nu ai cunoscut vopsitori adevarati, sau ai apelat la zugravi de ti-au vopsit masina cu trafaletul, alt raspuns nu vad la tine. Inca odata, masina nevopsita sau femeie ne..... nu prea vezi......

Asa sa faci, te asteptam cu poze. Cauta-ti doar avantgarde e cea mai fumoasa varianta. Intre classic si elegance e mica diferenta.. dar intre classic elegance si avantgard e mare diferenta. E alta masina ... uite-te de exemplu la W210 si la W211 classic (sau elegance) bara pe fata e la fel exceptand proiectoarele care pe W211 sunt clare. Aceasi forma aproape; nu cred ca se potrivesc de pe W210 pe W211 dar sunt foarte foarte asemanatoare; pecand la avantgarde e alta treaba. Asta e doar un exemplu ..............
                          Alt exemplu foarte prost. Tu chiar nu ai habar de masini dar iti place sa ''claxonezi'' tare. Cum poti sa dai sfaturi cand tu nici nu cunosti subiectul, nu inteleg. Pai intre classic si elegance e marea diferenta, nu si intre elegance si avantgard. Iar pozele puse de tine.....sunt doua modele classic. Elegance pe exterior se aseamana cu avangard (exceptand suspensia un pic mai joasa si mai tare la avangard) iar barile de avangard si elegance sunt IDENTICEEEEEE. Cromul pe bara si pe bandouri vin si in echiparea elegance si avangard. Invata mai intai asta si dupa aia, sa dai sfaturi.....
                          Last edited by 300zxtt; 11-01-2011, 10:08 AM.

Comment

Nu am avut rabadare sa citesc tot ce ai scris.. Tu sustii ca in italia sunt mai bune ca in germania care e tara lor de provenienta. Este exact cum ti-ai lua logan de la rusi. Sunt altii mai mari cunoscatori ca mine. Era doar un sfat pentru el. Care parte nu ai inteles-o ? Omul a zis : ,,Spike cred ca o sa urmez sfatul tau iti multumesc,,

,,iar barile de avangard si elegance sunt IDENTICEEEEEE. Cromul pe bara si pe bandouri vin si in echiparea elegance si avangard. Invata mai intai asta si dupa aia, sa dai sfaturi.....,,

Cum adica bara de pe elegance e la fel ca cea de pe avantgarde. Se vede ca tu esti mare cunoscator. Mai uite-te odata la toate 3 classic; elegance; si avantgard.
                            1. bara fata classic e la fel ca cea de pe elgance DOAR ca cea de pe elegance are crom la bandouri. Cu ce altceva se mai diferenteaza ?
                            2 bara de pe avantgard are acea linie pe mijloc intre proiectoare; si sub proiectoare mai are niste ornamente. Primul este classic; elegance si ultimul este avantgard. Nu stiu care dintre noi trebuie sa mai invete inanite sa dea sfaturi. Eu am avut 3 E class - uri din 2008 si pana acum tu cate ai avut ?
                            Attached Files

Comment

30zxtt iti multumesc de sfaturi ... Ai dreptate in legatura cu Germania ca pt a cauta o masina trebuie sa imi iau concediu si cum nu prea imi permit aici sa imi iau nu pot merge ... Faza cu rucsacul e adevarata chiar a fost buna, ne mai amuzam si noi umpic ... Din cate vad eu se pare ca tu chiar ai fost pe la italieni ... E adevarta zicala cu femeia imprumutata ... Da am observat si eu ca sunt unii care chiar au doua masini una pt weekend si alta pentru toate zilele ... Oricum spike iti multumesc si tie pt sfaturi ... Acuma stiti cum e voi dati sfaturi dar eu dau banul ... Va multumesc inca o data ...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF