Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

mercedes w210 negru

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cred ca am gresit eu cu parbrizul incalzit. Nu stiu la ce ma gandeam. Si recitind mi-am mai dat seama ca am scris ca portierele sunt retusate pe cand in realitate numai una este. Greseala mea !

Luxian e chiar pe dos. Plasticul unde este claxonul si comenzile pt bord arata mai nasol decat restul bordului.

Referitor la trapa, daca ramane inchisa si nu curge apa pe langa ea.. o sa gasesc eu finante in viitor s-o repar.. pana atunci vine iarna si nu cred ca am sa o folosesc.

Mircea vinde bine masina cu 4500. KM reali, dar mi se pare saraca in obtiuni. Fara piele, fara incalzire in scaune, mahon la fel ca echiparea ELEGANCE.
    Nu ma incanta culoarea deloc. Si in caz ca vreau s-o revopsesc / foliez pot cumpara una de pe mobile.ro E220 CDI 143 cp oribila culoarea dar foarte dotata. Din oradea este posesorul.
    4700 Euro din 2000

Stiu nu e din 2002 ca a lui Mircea dar.. mai putin pun accent pe an, sunt interesat mai mult de motor, dotari , aspect.

Voi merge in cele din urma pana la OLT sa vad masina neagra. Chiar daca bat drumul degeaba, voi fii mai linistit.
    Last edited by mircea600sel; 10-07-2011, 15:59 PM.

Comment

Eu am pus ochii pe cea cu numere de Olt de mult timp. Parerea mea este ca isi merita pe deplin banii daca arata intr'adevar ca in poze. Merita sa faci un drum si sa vezi in ce stare se prezinta. Bafta, si tine'ne la curent cu ce ai hotarat
      dark days are coming...
      http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

Comment

Daca spui ca urmaresti masina de ceva timp imi pot da detalii despre evolutia pretului ? de cand crezi ca e scoasa la vanzare? i-ai facut vreo oferta telefonica? cunosti si alte aspecte in plus fata de mine ?

Ps . multumesc pt corectare mircea :P
        Last edited by mircea600sel; 10-07-2011, 18:26 PM.

Comment

Prima data am vazut'o la inceputul lunii august, atunci cerea 6800, la cateva saptamani am vazut iar anuntul pe autovit, de data asta cerea 6450 si acuma 6300. Mai multe detalii nu pot sa iti ofer pentru ca nu am vorbit cu proprietarul(vreau si eu un W210 dar mai astept cel putin pana ma intorc in tara la anul). Bafta!
          dark days are coming...

Comment

W210 adus din Italia, mai bine renunta la el; si revopsit...Motor de 2.7 impozitul e undeva la 1850 roni. Masinile vechi cu motoare mari se vand greu din cauza impozitului, + ca e vb de la anul sa cresca cu 30 la % impozitele. Masinile aduse din Italia sunt la fel de rele ca cele din Ro. Orienteza-te la un W210 220 cdi pref. sa fie adus din germ.

Comment

spike mie mi s-a pus pata pe avantgarde. la modelele w210 au farurile mai rotunjite, deci un aspect mai placut fata de varianta classic.

In germania un avangarde il gasesti la pret mai bunisor daca are cutie automata, ceea ce eu nu prefer. Taxa de prima inmatriculare te rupe. Pe bulgari nu o inscriu.
              Ai fi interesat sa tragi o privire peste W210 adus din italia ? Ca am mai citit posturi de la tine si vad ca ai mai multa experienta decat mine

Comment

Salut! Ai mai mers sa vezi W210-ul negru? Cel cu numere de OLT?
                dark days are coming...

Comment

Farurile sunt identice ca forma la 210, indiferent de versiune.
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

In cele din urma am ajuns si la OLT.
                    Eram innebunit. Trebuia sa o vad. Facusem o multime de km, eram frant cand am ajuns in B. L-am luat pe cumnat-miu si-am dat o fuga pana in Caracal sa vedem bestia neagra )

Ploua afara. Stabilim cu tipul intalnirea. Vine pe fuga, cu pretext ca are multa treaba (era duminica). La prima vedere masina arata impecabil. Singurul "defect" mi s-a parut ca i-a pus folie neagra sa-i acopere splendida tenta albastruie. Fix pix! Aia o dau jos mi-am spus.

Ne-a gasit o cafenea potrivita in care sa "fierbem" cat timp il asteptam sa-si rezolve problemele. Eram foarte obosit dar incantat. Masina nu scotea gram de fum.

Dupa vreo 2 ore apare. Eram nerabdator sa intru in ea sa ma uit mai atent. Cand dau sa deschid portiera din spate BUF pe aripa o bucata de vopsea umflata de la rugina gata sa pocneasca. ( din discutia telefonica nu avea gram de rugina )

Am zis hai treaca. Mai departe.. intru in interior si vad pielea crapata, neintretinuta. Greu am trecut peste aspectul asta. Pozele din anunt erau facute cu mult timp inainte, timp in care jantele erau in forma maxima.

Am mai explorat interiorul mai amanuntit. Volan imbracat in piele. Scaun sofer foarte deteriorat. Dar are NAVIGATIE DOM'LE, si incalzire in scaune. Se incalzeau greu scaunele(probabil la modelele vechi asa se intampla, nu am de unde stii)

Am continuat cu exteriorul. Capota revopsita total din care-i sarea lacul pe mai multe portiuni.
                    Pragurile nu erau bine puse, se observau liniile.
                    AM deschis capota si-am observat lipit farul din stanga. Am verificat motorul. Functiona bine spre foarte bine. M-am bucurat. In schimb mai aveam 1000 km pana la revizie.

Mici probleme la discurile din fata.

Parbrizul inlocuit, insa nu pe tenta albastrui. Probabil si de asta a platit degeaba 400 lei pt foliat neprofesional.

Spoilerul din fata agatzat si ciobit.

S-a urcat cumnat-miu la volan si-am facut o proba de drum cu ea.. Mergea bine, chiar foarte bine. Raspundea foarte bine la comenzi, frane bune.. Dar tot ma gandeam la capota aia revospita + grila din fata lipita de-aiurea.

Mi-a cerut 5900 pe ea, dar nu i-am putut da nici macar 5500 cand s-a razgandit printr-un sms.

Nici pana acum nu stiu a cui e masina respectiva fiindca in nici un caz nu era el proprietar. Ori act de vanzare cumparare cu el nu aveam cum face.

Comment

Ce rau imi pare ca masina la care visai nu era in starea descrisa e proprietar. Bafta in continuare.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Asta e! Macar sa nu mai bata si altul drumul degeaba.

Comment

Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum, din poze greu iti dai seama.. doar la fata locului vezi exact. Si eu am mers prin tara sa vad ceva masini ( sibiu; teleorman;pe aici ,,aproape,,...) pana la urma mi-am adus de afara W211 ca nu am mai suportat. Toti au aceleasi glume expirate la tel: intrebi e revopsit ceva la ea ? doar bara fata de la pietricele (de fapt e toata masina revopsita) km ? ,, realiii,, accident ? nuuu.. si cand ajungi, ea are o galeata de kit pe ea, an tot timpul trec 1 in + fata de cel real caracteristic romanesc propietr e singur dar cand il intrebi mai insistent o sa recunosca ca e al 2 sau 3 lea. Daca intri pe autovit toate au carte service toate sunt cu un sing. prop si toate sunt fara accident. Ceva frumos greu gaseti in tara. Ai fost sa vezi masina, ai cheltuit bani si timp .. ai zis ca mergea frumos; ele merg frumos ca doar sunt mertane si sunt masini adevarate dar daca tabla e kituita, revopsita, masina a fost lovita nu mai are linia aia frumosa, vop. nu e ca cea originala de obicei e coja de portocala ... astea nu se mai repara. Cineva zicea si mi-a placut; mecanica o faci dar tabla nu o mai faci. Eu prima data ma uit la tabla si dupa merg in probe ...
                          Ia-ti masini dupa niste criterii cum ar fii ; sa nu aiba mai mult de 2 prop. in ro max ; sa fie cat mai recent adusa in tara ( nu foarte de mult de ex sa nu fie sub 2007) sa fie adusa doar din germ. exclude alte tari.. franta ar mai fii mai ok dar spania italia lasa-le...tot timpul verifica seria de sasiu VIN esti din SV suna la RESTACO la mihai (0742 624 508) si roaga-l sa-ti dea un nr de km la masina (sa nu aiba reali mai mult de 270.000 280 000) el o sa-ti zica..in cutare an cu mi-a zis mie de era sa MOR DE INIMA, cand mi-am luat eu de la BT W211 din 2005 automat nu am verificat nr de km era sambata dupaamiaza.. si luni am sunat sa vad cati km are ; stiam ca cei 190.000 din bord nu sunt reali ma gandeam la vre-o 280 000 cam pe aici ; si-mi zice in 2008 AVEA 310 000. VERIFICA SERIA DE SASIU iti faci o parere.. eu am patit-o, cauta sa fie direct propietar pe acte nu lua de la bisnitari, sa nu aiba carlig de remorcare pus (doar daca e original din fabrica) .. ce sa-ti mai zic mai vezi ce mai zic si colegii. Asta e SFATUL MEU PERSONAL pt tine. Incearca sa cauti dupa criteriile de mai sus. Eu am avut 3 E class- uri 2 classic si asta din urma AVANTGARD; e diferenta intre ele.. e cel mai frumos.La W210 avantgard-ul are jantele pe 16; grila fata e altfel are 4 lini cromate in loc de 3; geamurile cu tenta albastra; stopurile spate sunt cu negru in partea de sus; are garda mai joasa un pic; pachetul crom ..
                          Intra la sfaturi achizitie la ,,Mi-am luat,, e topicul deschis de mine si vezi ce W210 am avut eu; am pozele acolo. Intr-adevar ,, masina,,are vre-o 158 000 km reali... 11.600 m-a ajuns in 2008 masina. Cam asa trebuie sa arate un E class. TEHNIC SI ESTETIC ireprosabil (ca pe autovit ) )

Comment

Ma bag si eu un pic in discutie. w210-le de OLT as fi vrut eu sa il achizitionez si eram foarte incantat dupa cum arata in poze. Acum m-am lamurit si cred ca nu are rost sa ma intalnesc cu el

Comment

Va salut , vreau sa va spun ca mercedesul negru din OLT a fost cumparat din CLUJ. Eu l-am vazut la 7800 pe autovit acum jumatate de an in urma. Mai era un Mercedes negru e270 in bistrita , avandgarde ff frumos.
                              Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

Impecabil de chel si cu manerul de la portiera lipit cu banda izolatoare...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF