Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Emblema litere si cifre pentru W211 E220 CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Emblema litere si cifre pentru W211 E220 CDI

Salutare colegilor de pe forum!
    Ma bate gandul sa cumpar emblema de pa capota spate, aceea care scrie E220 CDI.
    M-am tot uitat pe net, sa vad daca gasesc dar nu am vazut nimic, sau mai bine zis nu cred ca m-am priceput eu sa caut mai bine.
    Daca are cineva asa ceva, poate sa fie si second-hand, sa-mi lase si mie un mesaj daca poate.
    Aaa..si inca ceva, antena care vine pe luneta...daca stie cineva.
    Multumesc frumos!

Originally posted by popa daniel View Post
    Salutare colegilor de pe forum!
    Ma bate gandul sa cumpar emblema de pa capota spate, aceea care scrie E220 CDI.
    M-am tot uitat pe net, sa vad daca gasesc dar nu am vazut nimic, sau mai bine zis nu cred ca m-am priceput eu sa caut mai bine.
    Daca are cineva asa ceva, poate sa fie si second-hand, sa-mi lase si mie un mesaj daca poate.
    Aaa..si inca ceva, antena care vine pe luneta...daca stie cineva.
    Multumesc frumos!
    Du te la o firma mai mare care are program pt mercedes si gaseti tot ce vrei de la masina - modele noi - adica orice piesa si la bucata nu la set.

Comment

Ok, merci mult!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF