Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Care motorizare e mai buna?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care motorizare e mai buna?

Am un MB w202 200d,sunt foarte multumit de ea,e din 1993,dar vreau un MB w210 fara restyling ca am "auzit" ca motoarele CDI sunt pretentioase,din motoarele DIESEL care sunt mai bune,de fapt,cel mai bun si cel mai rezistent nu ma intereseaza prea mult sa fuga pentru ca m-am obisnuit cu w202 care are 75 de cp!!!Deci dintre E220,E250,E250 turbodiesel si E290 turbodiesel care ar fii cel mai bun?Mentionez ca nu vreau sa bag bani in ea,deci nu vreau sa pice ceva la motor,eu am destul de mult grija de masina asta nu ar fii vreo problema,am vrut si modelul restyling E220,E270 sau E320,dar am renuntat de frica sa nu am de furca cu motorul prea pretentios!!!

Ma puteti ajuta cu vreun sfat?

M-am mai gandit si la w124 250d pentru ca este o masina foarte rezistenta,eu vreau o masina cu care sa imi fac treaba,circul in fiecare zi aproximativ 150-200km.As fi vrut si w211 dar e prea mult pentru mine si pentru varsta mea,21 ani,in aceeasi situatie e si w210,pentru masinile astea trebuie sa fi ceva mai "copt",dar ce pot face daca celelalte marci nu imi plac?nici nu vreau sa aud de ele,MERCEDES-BENZ si restul!!!

Comment

Salut, daca nu iti plac motoarele CDI atunci pica varianta Turbo.
      Ramane varianta motorizare simpla cum ai pe W202.
      Dupa multe vorbe si discutii am ajuns la concluzia ca sunt bune modelele W210, chiar mai bune decat W211 fabricate pana in 2006, au probleme cu electronica. (senzorii astia bat-o vina)
      Totusi daca iti permiti un motor de 2200 atunci mai bine unul de 2500 cu 5 cilindrii, este mai bun.
      Acuma alegerea iti apartine, nu ramane decat sa gasesti o masina buna si intretinuta, este greu dar daca umblii il gasesti.
      Succes.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Salut,imi plac si motoarele CDI dar imi e frica de ele sa nu se strice,din cate mi s-a spus la facultate cauza frecventa a defectarilor la aceste motoare este motorina proasta si gropile multe care zdruncina senzorii si duce la defectarea masinii,as vrea si motorul CDI pentru ca e mai fortzos petru mine care sunt obisnuit cu w202 ul si eu ma mai gandesc si la statutul meu social,pana la w210 pot sa zic ca il voi conduce cu capul sus,dar w211 cu toate ca imi place mult,consider ca mai am de asteptat,deci E250d ar fi cea mai buna varianta?oricum o iau din afara daca e sa ma decid asupra motorului!!!

Comment

Eu ii mai pun si motorina de la "negru" si din cauza asta am renuntat la CDI,pentru ca circul multisor cu masina as spune,dar vad ca in situatia asta sunt si cele cu turbo,nu?Nu prea le place motorina de la "negru",w202 e ok cu partea tehnica si nu cred ca as vinde-o vreodata,pentru ca masina e gata de drum oricand la orice ora,cu depasirile e mai nasol,dar m-am obisnuit si cu ele si inca un minus la masina,nu are dotari,nu are geamuri electrice si nici aer conditionat,este echipata CLASIC,varianta cheala!!!din cauza asta vreau un MERCEDES-BENZ mai mare si cu mai multe dotari,exclus S klasse-ul,e prea mult pentru mine,mai am de asteptat!!!

Ce ma sfatuiti???
          Last edited by ediskan89; 01-02-2011, 18:18 PM.

Comment

ramii la motorul de 2.5 cu sau fara turbo...

Comment

Am un profesor la facultate,il respect foarte mult,omul are salariu de 8700 RON si detine 2 firme,are un E250 turbodiesel avantgarde,masinutza e tipla,el fiind un mos,dar e full full pt vremea ei,98,ma tenta de mult timp modelul acela ,aaa,este un w210,dar nu poate avea probleme majore nu?Adica,cu partea electrica,sau ceva de genul asta,eu as fii vrut un ochios,dar motorul sa ii mearga exact cum merge la w202 2.0D,adica sa nu depinda de nimic,calculatoare,senzori sau chestiile astea,sa nu fie dependenta de calculator,sa fie clasica!daca ati mai putea da niste sfaturi ar fii OK,oricum va multumesc!!!

Comment

Omule,nu poti decit sa minimalizezi riscurile,nu sa le escluzi.Daca nu accepti compromis intre electronica si mecanica,iei w124...

Comment

Merci,deci W124 ramane seful,250d va fii alegerea mea,pana mai cresc!!!

Comment

Un w210 care sa nu depinda de electronica(vreau sa spun fara calculatoare si toate cele) nu o sa gasesti,pentru simplu fapt ca nu exista asa ceva.
                    W210-le are multa electronica pe el,si din cele care tu ai mentionat, 290 turbodiesel are mai multa ca si celelalte.
                    Eu zic sa ramai la W124 daca nu vrei electronica.

Comment

Originally posted by adrynoemi View Post
                      , 290 turbodiesel are mai multa ca si celelalte.

Cum ai ajuns tu la concluzia asta?E dat naibii 290-ul asta al tau.Poate ca tu ai cai mai multi decat de fabrica de aia e mai unicat.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                        ramii la motorul de 2.5 cu sau fara turbo...
                        De acord... as avea de completat ca ai nevoie de un 124 daca nu vrei electronica si nu de un 210. Detin unul si sunt foarte multumit. Daca poti sa gasesti unu turbo ar fi perfect. ~115 cai iar extern consumul la o turatie de 2200-2500 in viteza a 5-a poate fi chiar de 6% (mercedesul da chiar mai putin, dar nah). Sunt foarte fiabile... as zice ca unul din cele mai reusite motoare.

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                          Cum ai ajuns tu la concluzia asta?E dat naibii 290-ul asta al tau.Poate ca tu ai cai mai multi decat de fabrica de aia e mai unicat.
                          S-a referit ca w210 290 are mai multa electronica ca un w210 220 250 ... nu s-a referit la cdi-uri cum te-ai gandit tu.
                          Eu zic sa iei un w210 250TD si masina se va misca foarte bine de cei 150cp fata de orce alt motor de pe w124 si orcum nu este de loc prietentios.
                          Last edited by kriket; 01-21-2011, 22:42 PM.
                          Cu S-ul nu te pui.

Comment

Originally posted by kriket View Post
                            S-a referit ca w210 290 are mai multa electronica ca un w210 220 250 ... nu s-a referit la cdi-uri cum te-ai gandit tu.
                            Eu zic sa iei un w210 250TD si masina se va misca foarte bine de cei 150cp fata de orce alt motor de pe w124 si orcum nu este de loc prietentios.
                            Exact,la asta ma refeream,nu la cdi-uri.
                            Dar na,aici fiecare intelegem ce vrem noi.
                            Dar in primul rind,cel mai important este sa fim ironici cu colegul,tare dor mi-a fost sa aud ironiile colegului.

Comment

Originally posted by adrynoemi View Post
                              Dar in primul rind,cel mai important este sa fim ironici cu colegul,tare dor mi-a fost sa aud ironiile colegului.
                              Degeaba te superi dar continui sa nu te cred ca tu ai atatia cai putere pe masina aia.
                              Scuze de offtopic.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF