Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce parere aveti despre achizitionarea unu E200 CDI W210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce parere aveti despre achizitionarea unu E200 CDI W210

Salut

Cum scrie si titlul, vreau sa imi cumpar un Mercedes model E W210 . 200 CDI .
    Am vazut ceva exemplare pe aici de vanzare, exemplu mai jos ..

Si

As dori inainte sa imi fac o asa achizitie ,sa stiu care sunt defectele acestor masini in general. ce se strica de multe ori si repede, sunt suficiente motoarele 200 CDI pentru greutatea lor ?? nu doresc o masina sa fac liniute, dar macar sa fac o depasire calumea....Costa mult piesele ??? se merita sa cumpar ?? Am ales acest model 200 CDI din cauza taxelor mici.
    Ce trebuie sa stiu cand verific masina la cumparare ??
    Astept raspunsuri cu toata stima si sunt un fff mare fan Mercedes de mic copil, acum am 27 de ani

Mai bine alegi modelul 220 ca tot aceasi capacitate cilindrica o au amandoua motoare de 2100cm3 numai ca pe asta ai 150cp si este mult mai bine pt o masina asa greoaie.
    Cu S-ul nu te pui.

Comment

E 220 nu are consumu mult mai mare ? cam cat consuma ? taxele nu sunt mai mari ??
      Neaparat vreau un Mercedes care sa aiba consumu pana in 6% oras mers lejer ce propuneti ??

Comment

Originally posted by molady11 View Post
        E 220 nu are consumu mult mai mare ? cam cat consuma ? taxele nu sunt mai mari ??
        Neaparat vreau un Mercedes care sa aiba consumu pana in 6% oras mers lejer ce propuneti ??
        Alea 2 de sus par taximetriste ; cel putin prima , aia albastra sigur este . Iar cea alba ... probabil albul ascunde un crem ...

E 220 CDi nu are consum mult mai mare (este aproape la fel)

Are aceleasi taxe , motorul la ambele este 2.2 litri

Consum de 6 % in oras pe ditai hardughia nu prea cred ...

E 200 CDi : http://www.mercefreaken.com/modellene/210/e200cdi-2.htm

E 220 CDi : http://www.mercefreaken.com/modellene/210/e220cdi-2.htm

Sau aici comparate :

Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Daca vrei consum de 6l in oras iati A klass,cu un E nu ai sa ajungi la consumu asta,eu am E220 w211 cutie automata si in oras imi ia 9-10l.

Comment

Pfff ce pacat de cele 2 de mai sus ,imi placeau mult X:X
            Ms mult baieti, mai ales w124researcher, acum mai ramane de vazut ce MB sa imi iau pana in 4000-5000 de E.
            Oricum,inainte sa imi achizitionez ceva va intreb pe voi,sunte-ti ff de treaba,si bine organizat Am citit aproape tot forumu
            Last edited by molady11; 12-08-2010, 16:10 PM.

Comment

Originally posted by kriket View Post
              Mai bine alegi modelul 220 ca tot aceasi capacitate cilindrica o au amandoua motoare de 2100cm3 numai ca pe asta ai 150cp si este mult mai bine pt o masina asa greoaie.
              143 cp maxim la 2148cm3, W210.
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Sau gandeste-te la un C 220 cdi ...
                Cu S-ul nu te pui.

Comment

Ce monstru frumos si eftin am gasit X: http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...0-9841028.html

Comment

Cred ca Irinel i-a pus toba aia si husele...

Comment

ala da MB

Originally posted by molady11 View Post
                      Ce monstru frumos si eftin am gasit X: http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...0-9841028.html
                      Frate, dar aia are consum de 6% si trei galeti

Comment

Originally posted by dady d View Post
                        Frate, dar aia are consum de 6% si trei galeti
                        Nu crede. La un drum intins, consuma mai mult S320 CDI decat S500 . Am incercat, impreuna cu un prieten pe un drum de bucuresti, aproape 1400 de km . S320CDI consum 10, 5, iar S500 9,2 . Cred ca e vb de puterea mica a lui S320CDI fata de tonaj, de aci si consumul 'astronomic'. Plus ca sa nu mai vb de puterea in plus a lui S500 . Pacat de impozit ....

Comment

Originally posted by SirDeadline View Post
                          Nu crede. La un drum intins, consuma mai mult S320 CDI decat S500 . Am incercat, impreuna cu un prieten pe un drum de bucuresti, aproape 1400 de km . S320CDI consum 10, 5, iar S500 9,2 . Cred ca e vb de puterea mica a lui S320CDI fata de tonaj, de aci si consumul 'astronomic'. Plus ca sa nu mai vb de puterea in plus a lui S500 . Pacat de impozit ....
                          Ce an erau masinile care le-ai testat?
                          16'' C350e
                          16" 911 Carrera
                          15" S350 Cdi

Comment

Originally posted by Drey63 View Post
                            Ce an erau masinile care le-ai testat?
                            s500 w220 06/2001
                            s320cdi w220 cred ca 09/2000
                            Trebuia sa ajungem cu amandoua masinile la bucuresti si sa lasam S500-le la tata unui prieten. Pana la urma s-a razgandit si am venit inapoi cu amandoua. Am facut schimb de masini pe drum. Intradevar amandoua masinile sunt excelente la comfort, dar S320cdi este lent si consuma mai mult . Cu S500-le, zbori nu altceva, sa nu mai vb ca e mult mai liniste decat S320cdi . Puteti incerca si voi daca doriti testul, eventual cine are S500 si S320 sa spuna si parerile lor. Bafta!
                            Last edited by SirDeadline; 03-20-2011, 20:54 PM.

Comment

Ciudata treaba ca dieselu consuma mai mult...cu toate ca in vremea aia nu erau foarte foarte dezvoltate
                              16'' C350e
                              16" 911 Carrera
                              15" S350 Cdi

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF