Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau ceva sfaturi si pareri in legatura cu achizitionarea unui w 211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    S-a rezolvat cu 2 baterii CR 2025 noi

    Comment


    • #17
      Sa o stapanesti sanatos. Frumoasa

      Comment


      • #18
        Felicitari !

        Asteptam topic la "My car" .
        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

        Comment


        • #19
          Si neaparat cat consuma. Is curios
          Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

          Comment


          • #20
            Originally posted by valentinion View Post
            Si neaparat cat consuma. Is curios
            Depinde cum mergi cu ea.Dar la drum lung consuma putin. Sunt multe posturi in care eu am specificat consumul. Asteptam si noul propietar sa vedem si parerea lui.

            Comment


            • #21
              Pana acum, consumul e ok, dar am si umblat enorm de finut cu ea
              Pitesti-Tg Mures 6,3% in 320 de km, (pe valea oltului, sibiu, medias) iar de vineri noaptea pana azi am ajuns la 470 de km after reset, si a urcat consumul mediu la 7,5%. In oras, dupa pornire(consumul ce se reseteaza) merg in jur de 8,5-9,5, la mers normal. La ture, mi-a urcat la 10 si un pic si a revenit incet in jur de 9%.Oricum cred ca la un mers tot timpul sportiv prin oras ar lua 12 si afara 8-9%. Dar sincer imi ajunge finut ca pana sa imi dau seama am deja 70-80 km/h prin oras si e si asa deja peste limita.

              Comment


              • #22
                O constatare, nu se aude motorul absolut deloc pana in 2000 RPM dar se aude un sunet ca de motor electric pe spate, si e relativ constant nu in functie de viteza. Oare grupul ?

                Comment


                • #23
                  Hai ca mi-am adus aminte de postul asta
                  Sa incep cu raspunsul la intrebarile mele.
                  Casco e 6000 ron la astra, cel mai ieftin, dar mno e evaluata la 22500 eur.
                  Impozit am 2150 ron si reducere de 10% daca platesc pana la sfarstiul lunii martie.
                  Clima pe 4 zone e super, numai sper sa nu am probleme cu ea cu trecerea timpului. Pe lateral pe galeriile ce trec prin usile din fata dureaza mai mult pana ajunge aerul cald in spate.
                  Masina se comporta bine, putin cam rigida la suspensie, cand va fi de schimba arcuri/telescoape o imbrac cu 4 noi (arcuri si telescoape) de classic/elegance ca greu e la borduri in oras.... Mai trebuie altceva? pe langa astea?
                  Pentru flavius 89 am aflat de proprietarii din germania
                  sunt mari peste 100 amandoi, de acolo se explica starea pielii de pe scaune. Am dat pielea cu crema de aia Doina s-au tras cutele frumos, nu se mai vad, doar a ramas pe sezut mutin mai larga aa ca si cum ar fi intinsa si pe lateralele dinspre exterior pe spatar, sunt niste dungulite asa subtiri ca si cum ar fi crapata subtire, sper sa nu se agraveze starea. Solutii?

                  Avea 130.000 km, a vut tentative de dat km inapoi ca a fost dat calculatorul de revizii (Assystul)peste cap, nu se mai putea reseta service-ul, dar am reusit sa il pun la loc, numai ca de atunci imi apare mesaj pe bord cand pornesc, Oil sensor faulty, visit workshop.

                  Am facut revizie la 133.000 la reprezentanta are km reali din cate se crede, exact nu mi-a putut zice nimeni.Numai ca in 07.2008, parca avea 85.000 cand s-a schimbat pe garantie nu stiu ce la enzorul de temp exterioara si ceva fisa la volan sau asa mi-a tradus cel de la reprezentanta.

                  Acum are 138.500, mai am de inlocuit rola de la alternator aia cu ambreiaj. Curea + consumabile motor,am pus la reprezentanta la mures (Aliat)
                  Cred ca am ceva probleme pe dedesupt, Cruce cardanica, rument intermediar, sau grup ca se aude un huruit ca de grup. Merg la reprezentantasaptamana asta la tiriac auto brasov sa schimbam uleiul la cutie si sa vedem care e buba pe dedesupt. Seful de service de la Aliat Tg Mures a zis ca 99% ca e crucea cardanica. Se manifesta doar cand trage motorul, in frana de motor cand urca turatiile suna iar, in rest cand merg lin nu se aude nimic. E un sunet ca de grup de masini vechi, nu e foarte tare, daca merge muzica si ventilatorul la 2/3 nu se aude deloc numai daca stii sa asculti.
                  Ma supara ca nu are magazie de cd, as vrea una dar nu am gasit.
                  Nu am roata de rezerva nu se stie unde e, si cine a adus-o in romanaia nu s-a inteles la pret la buy back la bmw Pitesti si a dat jantele originale jos cerand apooi 1000 eur pe ele dar nu am mai avut
                  vin-ul e WDB2110221a973676 rog o decodare daca vreti.
                  Consumul pana acum e intre 7,1 si 7,3 mediu. In oras ia intre 9 si 11 in fct de aglomeratie. Am avut o data 12. Afara in general ia sub 6,3 daca merg normal. Viteza medie intre 60 si 90 km/h la drum lung. Nu trag de ea, dar nici nu prea stau dupa altii.
                  Lucrez de luni pana vineri de la 9 dimineata pana la 6-7-8 dar intr-un week cand o am curata fac o galerie de poze la My Car. App. sunt la BRD Brasov, daca aveti nevoie de informatii dati un telefon
                  Attached Files
                  Last edited by Dj Sky; 01-31-2011, 23:02 PM.

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Dj Sky View Post
                    Hai ca mi-am adus aminte de postul asta

                    vin-ul e WDB2110221a973676 rog o decodare daca vreti.
                    vin WDB2110221a973676

                    whc WDB
                    chassbm 211022
                    chass_ident 1a973676
                    type 211
                    subbm1 022


                    delivery_date 060425

                    engine 642920 40 176752
                    front_axle1
                    front_axle2 BE703961190628
                    heater

                    interior 841A


                    order_num1 0624208609

                    paint1 775U

                    production_num1 8816046

                    production_order_ref N
                    rear_axle1
                    rear_axle2
                    release_date 060421
                    retarder 1 060425

                    transmission 722902 00 654580

                    Code Текст


                    11N Unknown
                    202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
                    213 PARAMETER STEERING
                    220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
                    228 AUXILIARY HEATER
                    229L STUTTGART BRANCH
                    249 AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR
                    250B Unknown
                    260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
                    260B Unknown
                    280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
                    282 SKI-BAG
                    287 THROUGH-LOADING FEATURE
                    293 Unknown
                    297 Unknown
                    2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
                    354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
                    386 Unknown
                    414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
                    427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
                    428 Unknown
                    474 PARTICLE FILTER
                    527 Unknown
                    540 ROLLER BLIND, ELECTRIC, FOR REAR WINDOW
                    543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-
                    550 TRAILER COUPLING
                    581 AUTOMATIC AIR CONDITIONER
                    600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
                    614 Unknown
                    673 HIGH-CAPACITY BATTERY
                    690 Unknown
                    775U Unknown
                    806 AEJ 06/1/M/X
                    840A LEATHER, NAPPA
                    841A LEATHER ANTHRACITE
                    872 Unknown
                    873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
                    875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
                    910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
                    915 FUEL TANK WITH LARGER CAPACITY
                    926 AIR POLLUTION CONTROL D4 EU4-MEASURES
                    952 Unknown
                    954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
                    985 Unknown
                    M30 DISPLACEMENT 3.0 LITER
                    P93 Unknown
                    R68 Unknown
                    775U Unknown
                    841A LEATHER ANTHRACITE
                    Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

                    Comment


                    • #25
                      Ce inseamna?

                      M30 DISPLACEMENT 3.0 LITER
                      2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
                      600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
                      910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
                      260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
                      Last edited by Luxian; 04-10-2011, 13:06 PM.

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by Dj Sky View Post
                        Hai ca mi-am adus aminte de postul asta
                        Sa incep cu raspunsul la intrebarile mele.
                        Casco e 6000 ron la astra, cel mai ieftin, dar mno e evaluata la 22500 eur.
                        Impozit am 2150 ron si reducere de 10% daca platesc pana la sfarstiul lunii martie.
                        Clima pe 4 zone e super, numai sper sa nu am probleme cu ea cu trecerea timpului. Pe lateral pe galeriile ce trec prin usile din fata dureaza mai mult pana ajunge aerul cald in spate.
                        Masina se comporta bine, putin cam rigida la suspensie, cand va fi de schimba arcuri/telescoape o imbrac cu 4 noi (arcuri si telescoape) de classic/elegance ca greu e la borduri in oras.... Mai trebuie altceva? pe langa astea?
                        Pentru flavius 89 am aflat de proprietarii din germania
                        sunt mari peste 100 amandoi, de acolo se explica starea pielii de pe scaune. Am dat pielea cu crema de aia Doina s-au tras cutele frumos, nu se mai vad, doar a ramas pe sezut mutin mai larga aa ca si cum ar fi intinsa si pe lateralele dinspre exterior pe spatar, sunt niste dungulite asa subtiri ca si cum ar fi crapata subtire, sper sa nu se agraveze starea. Solutii?

                        Avea 130.000 km, a vut tentative de dat km inapoi ca a fost dat calculatorul de revizii (Assystul)peste cap, nu se mai putea reseta service-ul, dar am reusit sa il pun la loc, numai ca de atunci imi apare mesaj pe bord cand pornesc, Oil sensor faulty, visit workshop.

                        Am facut revizie la 133.000 la reprezentanta are km reali din cate se crede, exact nu mi-a putut zice nimeni.Numai ca in 07.2008, parca avea 85.000 cand s-a schimbat pe garantie nu stiu ce la enzorul de temp exterioara si ceva fisa la volan sau asa mi-a tradus cel de la reprezentanta.

                        Acum are 138.500, mai am de inlocuit rola de la alternator aia cu ambreiaj. Curea + consumabile motor,am pus la reprezentanta la mures (Aliat)
                        Cred ca am ceva probleme pe dedesupt, Cruce cardanica, rument intermediar, sau grup ca se aude un huruit ca de grup. Merg la reprezentantasaptamana asta la tiriac auto brasov sa schimbam uleiul la cutie si sa vedem care e buba pe dedesupt. Seful de service de la Aliat Tg Mures a zis ca 99% ca e crucea cardanica. Se manifesta doar cand trage motorul, in frana de motor cand urca turatiile suna iar, in rest cand merg lin nu se aude nimic. E un sunet ca de grup de masini vechi, nu e foarte tare, daca merge muzica si ventilatorul la 2/3 nu se aude deloc numai daca stii sa asculti.
                        Ma supara ca nu are magazie de cd, as vrea una dar nu am gasit.
                        Nu am roata de rezerva nu se stie unde e, si cine a adus-o in romanaia nu s-a inteles la pret la buy back la bmw Pitesti si a dat jantele originale jos cerand apooi 1000 eur pe ele dar nu am mai avut
                        vin-ul e WDB2110221a973676 rog o decodare daca vreti.
                        Consumul pana acum e intre 7,1 si 7,3 mediu. In oras ia intre 9 si 11 in fct de aglomeratie. Am avut o data 12. Afara in general ia sub 6,3 daca merg normal. Viteza medie intre 60 si 90 km/h la drum lung. Nu trag de ea, dar nici nu prea stau dupa altii.
                        Lucrez de luni pana vineri de la 9 dimineata pana la 6-7-8 dar intr-un week cand o am curata fac o galerie de poze la My Car. App. sunt la BRD Brasov, daca aveti nevoie de informatii dati un telefon
                        O parere daca vrei sa o acepti dar e masina ta si tie trebuie sa iti placa:
                        lemnul maro mi se pare cel mai ''chichos'' pe mercedes. Adica explic: la cat de tare e masina lemnul o trage in jos mult de tot.
                        Eu am lemnul acela care e in ton cu tapiseria , am aceeasi culoare la interior.
                        Eu personal daca imi luam masina imi schimbam insertiile de lemn.
                        Acea culoare i se potriveste unui manelist burtos .
                        Te rog nu te supara pe mine, asta e poarerea mea legata strict de lemn. Sau m-as duce la dezmembrari si as cauta lemnul de care iti spun.
                        Acest lemn maro merge pe masini mult mai clasice , pe balene si celor care doresc sa afiseze opulenta.
                        Nu iti comentez gusturile dar daca a meritat pretul acept si lemnul acela ca apoi sa il schimb daca as fi in locul tau.
                        Sper sa nu te superi pe mine.

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by dorut View Post
                          Ce inseamna?
                          M30 DISPLACEMENT 3.0 LITER - adica motorul de 3.0 V6 (pentru a se deosebi de vechiul 320 CDI care avea L6 de 3.22)

                          2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY - a fost comandata la un dealer din Germania

                          600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT - pisatoare de faruri

                          910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO) - alternator mai puternic

                          260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION - adica nu scrie pe portbagaj ce model este - adica nu are emblema "E 320 CDi"


                          Originally posted by dorut View Post
                          lemnul maro mi se pare cel mai ''chichos'' pe mercedes.
                          De gustibus ... fiecare cu parerea lui.

                          Mie in schimb nu-mi plac trimurile gen carbon (indiferent de masina)


                          Bafta
                          Last edited by w124researcher; 04-10-2011, 15:56 PM.
                          Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

                          Comment


                          • #28
                            Sa va zic o chestie dar sa fie fara suparare sper... masina asta am luat-o de la reprezentanta BMW din Pitesti (MotorAG). Am mers cu banii cash. Ei aveau mai multe seconduri si mi-au oferit o alternativa la aceiasi bani (70000 ron) daca imi place,era vorba de in 530 D tot din 2006, 6 in linie,6 trepte automat, pachet optic de M (praguri exterioare, jante, ceva ornamente cromate cu m pe praguri) piele maro inauntru, dar avea o gramada de minus-uri pentru mine printre care si o aiureala de interior, scaunele cu pozitie aiurea, in loc de lemnul care mie imi place mult inca de pe vremea 123-ului, butoanele de la clima care parca erau dopuri de PET, manerele de la usa cu un finisaj si culoare de megane-ul mamei si multe altele dar nu vreau sa jignesc pe unii inraiti.(Remarc ca avea un command mare pe langa E class , buton de start /stop, un motor o idee mai nervos ca sprint,si design-ul exterior sportiv dar de la 0 la 100 are ca a mea ) Sincer eu am gasit ce am vrut, inchisa in interior sa nu fie pretentioasa, cu lemn care la unii ii displace, gri cu geamuri albastre, si daca am gasit-o cu pachet sport, webasto, clima cu 4 zone nici nu prea am mai stat pe ganduri...
                            Ce mi-e ciuda, ca cel care a dat-o la buy back a tinut jantele originale pe 18'' ce erau in dotarea sport, dar am gasit un set de E 55 AMG care cred ca le voi cumpara... Atasez poze cu "lemnul", cu masina mea si cu wallpaperul ce are jantele care vreau sa le iau la 900 eur...
                            Attached Files

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF