Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intrebari E200 w124 1994-1996

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebari E200 w124 1994-1996

Salutare,am si eu niste intrebari legat de modelul E200 din anii '94-'96,ma refer la modelul fara "ochelari" daca pot sa zic asa.M-ar interesa si pe mine motorizarile diesel si consumul daca se poate la fiecare in parte,benzinarul din cate am inteles,la o motorizare de 2.0l sa zicem ia in oras cam 14-15l, corectati-ma daca gresesc.Altceva ar fi costul de intretinere,ce cade mai des(la drumurile noastre probabil ceva pe la roti,suspensii,pivot etc),cat ar costa piesele in parte,ma refer la cele problematice.Sunt in colectare de informatii si oscilez intre un E200,un C200 si o Alfa Romeo 156 1.9jtd.Alfele din cate am inteles au probleme pe la articulatii si de-aia intreb ca vreau sa fac o comparatie fiabilitate/consum/cost intretinere.
    Va salut.

Nu se pricepe niciun impatimit al marcii Mercedes ca sa poata sa-mi raspunda si mie la intrebarile de mai sus sau pun intrebari banale?

Comment

Am inteles ca modelele dupa C190 au ceva probleme imi puteti spune care ar fi acelea,adica modelul/modelele succesoare au probleme in plus pe care C190 nu le-a avut?
      Si inca ceva care ar fi diferanta majora intre un C sau E klass,spatiul,confortul,siguranta?
      A si inca ceva am auzit ca E200 de exemplu din anii '80 si '90 ar fi o masina "over engineered"

Comment

e clase

c-clase

Depinde foarte mult de vechiul propietar daca sa tras pe ea iti dai seama ca ...
        Cat despre consum cine stie ce picior ai tu? cum e reglata injectia?
        Despre alfa ... cred ca sunt frumoase si atat , sau poate stie ceva ANDREI?

Comment

La masini de varsta asta, nu prea poti sa spui mare lucru de costurile de intretinere in functie de marca. Cel mai usor de intretinut e masina de care a avut grija si restul proprietarilor (cei dinaintea ta). Daca nimeresti o masina "praf", poate sa se numeasca si Mercedes si Maybach, tot o sa-ti manance o gramada de bani.

Legat de E Class, sindromul "over-engineered" a aparut incepand cu modelul w210, care e modelul de trecere, si se simte pe deplin incepand cu w211. Modelele w124, w202, w140 sunt ultimele din clasa lor care nu au suferit de boala asta.

Diferentele dintre clasa E si C sunt deja cunoscute. Alege in functie de ce iti trebuie. Daca vrei oras, costuri mai reduse, alege clasa C (mai mica, usoara), daca vrei spatiu si confort sporit alegi E (desi e mai pretentioasa de intretinut - din cauza sistemelor suplimentare pe care le poate avea).
          ...

Comment

Pai C nu este desul de confortabil sau spatios?Eu oricum nu vreau o masian gen Matiz in care sa nu ai loc,sau ce putin persoanele care stau pe bancheta din spate sa se chinuies sa intre ca nu au loc la picioare.
            Luxian din ca zisasi tu "over engineering" se aplica la modelul w210 si mai mult w211?Eu cand am zis "over engineering" m-am referit la faptul ca am vazut pe Fifth Gear un test cu un Benz E200 pe care l-au torturat de i-au sarit "capacele",dar tot continua sa mearga,iar acolo a zis blonda de la emisiune ca sunt modelele "over engineering",adica foarte fiabile,nu in termenul ca au nu stiu ce dotari sau inovatii noi.Oricum modelul testat era din anul 1980 toamna,dar mie imi place modelul mai nou ca cel din poza.
            Chestia ca masina te scoate la bani daca a fost si ea intretinuta o stiu,doar nu o sa iau prima masina pe care o gasesc intr-un anunt sau pe care o vad de vanzare,o sa caut una cat de ca intretinuta,care sa nu aiba motorul dus,partea electrica dusa sau mai stiu eu ce,deci sa fie in stare bun sper foarte buna.
            W210 din cate am citit pe forum este modelul succesor a lui W124 nu?
            Cu un W210 am mers intr-un taxi si ziceai ca esti intr-un tanc,spatiu mare,confortabil,geamuri electrica,era diesel,tragea masina si mergea bine,m-a impresionat lafel ca si Alfa Romeo de altfel
            Oricum asta e nerumerirea la mine cate de mare e un E klass fata de C class,ca din cate am auzit C klass tot din anii '90 ar fi mai pacatoase ca cele din clasa E.

Comment

Originally posted by SacreD View Post
              Pai C nu este desul de confortabil sau spatios?Eu oricum nu vreau o masian gen Matiz in care sa nu ai loc,sau ce putin persoanele care stau pe bancheta din spate sa se chinuies sa intre ca nu au loc la picioare.
              Luxian din ca zisasi tu "over engineering" se aplica la modelul w210 si mai mult w211?Eu cand am zis "over engineering" m-am referit la faptul ca am vazut pe Fifth Gear un test cu un Benz E200 pe care l-au torturat de i-au sarit "capacele",dar tot continua sa mearga,iar acolo a zis blonda de la emisiune ca sunt modelele "over engineering",adica foarte fiabile,nu in termenul ca au nu stiu ce dotari sau inovatii noi.Oricum modelul testat era din anul 1980 toamna,dar mie imi place modelul mai nou ca cel din poza.
              Chestia ca masina te scoate la bani daca a fost si ea intretinuta o stiu,doar nu o sa iau prima masina pe care o gasesc intr-un anunt sau pe care o vad de vanzare,o sa caut una cat de ca intretinuta,care sa nu aiba motorul dus,partea electrica dusa sau mai stiu eu ce,deci sa fie in stare bun sper foarte buna.
              W210 din cate am citit pe forum este modelul succesor a lui W124 nu?
              Cu un W210 am mers intr-un taxi si ziceai ca esti intr-un tanc,spatiu mare,confortabil,geamuri electrica,era diesel,tragea masina si mergea bine,m-a impresionat lafel ca si Alfa Romeo de altfel
              Oricum asta e nerumerirea la mine cate de mare e un E klass fata de C class,ca din cate am auzit C klass tot din anii '90 ar fi mai pacatoase ca cele din clasa E.
              Si inca ceva W201 e cumva E190?Daca da din ce an este,ca am auzit ca sunt ieftin de intretinut.

Comment

Originally posted by SacreD View Post
                W201 e cumva E190?
                Pai da .

S-a fabricat intre 1983 - 1993 .

Cat despre intretinere ... la anii ei nu cred ca gasesti unu bun , asa ca vei baga bani destui.

Si nu cred ca vei gasii unu care sa te tina tabla .
                Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
                  Pai da .

S-a fabricat intre 1983 - 1993 .

Cat despre intretinere ... la anii ei nu cred ca gasesti unu bun , asa ca vei baga bani destui.

Si nu cred ca vei gasii unu care sa te tina tabla .
                  Pai atunci ma las pe mana voastra sa-mi recomandati un model din anii '90 spre 2000,sa se incadreze undeva pe la 4-5mii euro,asta fiind bugetul meu,deci intre si piesele schimbate la el.De gasit unul in stare buna,probabil gasesti dc caut ceva mai mult pe la noi,ca asa in Germania ma gandesc ca mai sunt modelele ingrijite.

Comment

Am vazut pe mobile.de din anul 1996 un E200 w210 400000km in bord la 2500e,la kilometrii astea daca masina e ingrijita banuiesc ca poate merge cel putin inca atat daca e ingrijita nu?

Comment

Eu am un E220 W124 din 95,ultimul an de fabricatie,de altfel...Peste 4 zile implineste un an de cand e la mine si aproape 15 000 de km facuti de mine in tot acest timp.Masina am luat-o la aproape 270 000 km.Iti zic ce i-am facut intr-un an(aproape):schimb ulei Aral 10 W40,schimb ulei cutie manuala(nu a fost facut niciodata),schimb ulei servodirectie(asta l-am facut ieri de unul singur).Mai am de schimbat un vascocuplaj(costa 330 ron nou),defect de cand am luat masina,dar totusi merge si cu el defect,mai nasol in aglomeratie,ca trebuie sa dau drumul la caldura sa nu urce temperatura la apa..In rest ,masinuta e brici,nu am ce sa-i reprosez..Motorul nu consuma nici un gram de ulei.Spatiu in el am destul,de ajuns cat sa ma lafai!Pana la km astia masina nu a avut nimic schimbat pe ei,in afara delacute frana,pompa de apa,curea de accesorii,filtru de aer,cauciucuri si antigel.Daca mai ai intrebari,eu iti sunt disponibil!
                      W124 E220 din 95

Comment

Originally posted by dan12101983 View Post
                        Eu am un E220 W124 din 95,ultimul an de fabricatie,de altfel...Peste 4 zile implineste un an de cand e la mine si aproape 15 000 de km facuti de mine in tot acest timp.Masina am luat-o la aproape 270 000 km.Iti zic ce i-am facut intr-un an(aproape):schimb ulei Aral 10 W40,schimb ulei cutie manuala(nu a fost facut niciodata),schimb ulei servodirectie(asta l-am facut ieri de unul singur).Mai am de schimbat un vascocuplaj(costa 330 ron nou),defect de cand am luat masina,dar totusi merge si cu el defect,mai nasol in aglomeratie,ca trebuie sa dau drumul la caldura sa nu urce temperatura la apa..In rest ,masinuta e brici,nu am ce sa-i reprosez..Motorul nu consuma nici un gram de ulei.Spatiu in el am destul,de ajuns cat sa ma lafai!Pana la km astia masina nu a avut nimic schimbat pe ei,in afara delacute frana,pompa de apa,curea de accesorii,filtru de aer,cauciucuri si antigel.Daca mai ai intrebari,eu iti sunt disponibil!
                        Pai intrebarile ar fi cam ce am scris mai sus...Imi place si C klass pt design,dar E klass din cate am inteles este mai spatios/confortabil,dar si mai scump de intretinut decat un C klass,corecteaza-ma daca omit sau gresesc ceva.Tu zici ca in toti kilometrii facuti cu masina,dar facuti de vechiul proprietar,el nu a schimbat decat,citez "Pana la km astia masina nu a avut nimic schimbat pe ei,in afara delacute frana,pompa de apa,curea de accesorii,filtru de aer,cauciucuri si antigel",sau nu am inteles eu bine?

Comment

Ai zis ca dispui de 4-5 mii? La banii astia, masina colegului "victoria" e perfecta.... o gasesti aici http://www.clubmercedes.ro/vand-merc...96-t11197.html

Eu zic ca merita fiecare cent masinutza aia.Chiar daca tu cauti altceva,am vazut mai sus ca ai ramas placut impresionat de plimbarea ta cu taxiul(w210).
                          Oo\=|=/oO

Comment

Da,exact,ai inteles perfect.Masina am luat-o de la un prieten foarte bun pe care il cunosc de 15 ani.Cand am cumparat-o,avea toate facturile de la ce i-a facut!Ba chiar pastrase si bonurile de benzina pe un an.Asta pentru calculele lui,nu pentru avantajul meu..Am uitat sa zic ca eu i-am mai schimbat un semnalizator pe fata derapta,pentru ca pe cel vechi mi l-au furat niste tigani borati in Turnu Magurele.Masina a fost in posesia lui din 2005.Pana l-a momentul acela avea toate reviziile facute la reprezentanta si trecute in cartea service(ulei,filtre,placute,chestii de-astea).El a cumparat masina din Germania.
                            W124 E220 din 95

Comment

Originally posted by PapyVicK View Post
                              Ai zis ca dispui de 4-5 mii? La banii astia, masina colegului "victoria" e perfecta.... o gasesti aici http://www.clubmercedes.ro/vand-merc...96-t11197.html

Eu zic ca merita fiecare cent masinutza aia.Chiar daca tu cauti altceva,am vazut mai sus ca ai ramas placut impresionat de plimbarea ta cu taxiul(w210).
                              Da masina intr-adevar e foarte ingrijita,dar eu momentan nu am banii pt a cumpara una,plus ca este pe benzina si ia cam mult,eu oricum nu sunt din Bucuresti asa ca traficul aici nu e ca acolo,deci o sa ia probabil cu 1-2 litri de benzina mai putin(asta daca ar fi sa iau pe benzina).Cu 4-5 mii de euro as vrea sa cumpar masina si sa schimb si ce mai trebuie schimbata la ea.
                              Last edited by SacreD; 03-26-2010, 20:31 PM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF