Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intrebari E200 w124 1994-1996

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by PapyVicK View Post
    Daca te referi la w210, intradevar cd playerul nu prea citeste orice fel de CD...Mie imi citea unele CD'uri facute pe PC, dar pana la urma am ales sa-l schimb. Si probabil multi au facut asa ca acuma au iesit tot felul de cd-playere, cu bluetooth,usb,aux etc....Nu cred ca mai sunt multi care isi tin cd playerul original doar de dragul comezilor de pe volan sau magaziei de CD'uri.

Cat despre rugina(sper ca tot la w210 te refereai)nu stiu ce sa zic...Nu cred ca sunt probleme de genul asta deja. Eventual proprietarii de w210 fabricate 95-96 sa zica daca au probleme de genul...

Daca te referi tot la w210:

As zice ca 2.2cdi e MULT mai convenabil decat 2.0 benzina. Al meu ia in oras 8-9 si afara 5-6 si e 2.2cdi. Benzinarul sub 10 in oras si 7 afara nu cred ca merge(daca nu mai mult).
    Da intr-adevar la w210 m-am referit,oricum cred ca din '95 sau '96 o sa iau ca asa imi permite bugetul,la modelele dupa '98 nu stiu ce ca zic.
    M-ar tenta sa iau din Anglia cu toate ca e cu volan pe dreapta,dar acolo poti sa iei unul ingrijit pe la 1000-1200 de lire.

Comment

Am si eu o intrebare in legatura cu comportamentul masinii la drum lung,e obositor sau chiar placut sa stai la drum lung in masina,va amorteste piciorul etc?

Comment

w124 si w210 sunt masini confortabile la condus indiferent de drum, lung sau scurt.

Poate gasesti si una cu automata , dar sa fie in 5 .

Ceva in genul :

La 4500 euro , poate mai lasa ceva ....
        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
          w124 si w210 sunt masini confortabile la condus indiferent de drum, lung sau scurt.

Poate gasesti si una cu automata , dar sa fie in 5 .

Ceva in genul :

La 4500 euro , poate mai lasa ceva ....
          Of...nu-mi mai face necaz,ca deja raiez cand vad ca toate panaramele conduc masini scumpe si noi,iar eu nu am strans bani ca sa-mi iau una de 10-15ani vechime.

Comment

Calitativ vorbind,w124 e peste w210,parerea mea.Cit despre over engineered,din ce stiu eu,singura e w140....bafta la alegere

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
              Calitativ vorbind,w124 e peste w210,parerea mea.Cit despre over engineered,din ce stiu eu,singura e w140....bafta la alegere
              Pai vad ca unii zic ca w210 e peste w124,iar tu invers.Care e defapt mai buna,adica fiabila,iar din punct de vedere al consumului w124 cu motor diesel ia 2.0 sau 2.2 ia pana in 8-9 in oras?

Comment

Un w124 intretinut este peste w210 la fiabilitate.

Dar a mai vazut cineva un w124 intretinut ?????????

Iar w124 nu are decat 2.0 , 2.5 , 2.5 Turbo , 3.0 si 3.0 Turbo.

Eu iti recomand w210 , eventual fabricat cat mai aproape de mileniul asta , adica de prin 1997 - 1998 . (asta ca sa te si incadrezi in bani)

La w210 diesel-ul incepe de la 2.2 D , 2.5 D , 2.5 Turbo , etc ........

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
                  Un w124 intretinut este peste w210 la fiabilitate.

Dar a mai vazut cineva un w124 intretinut ?????????

Iar w124 nu are decat 2.0 , 2.5 , 2.5 Turbo , 3.0 si 3.0 Turbo.

Eu iti recomand w210 , eventual fabricat cat mai aproape de mileniul asta , adica de prin 1997 - 1998 . (asta ca sa te si incadrezi in bani)

La w210 diesel-ul incepe de la 2.2 D , 2.5 D , 2.5 Turbo , etc ........
                  Pai iei un w124 in stare buna,mai bagi bani in ea si ajungi sa ai o masina intretinuta

Comment

Daca tot veni vorba,consumul la motoare 2.0,2.5 si chiar 3.0 diesel care e?

Comment

Originally posted by SacreD View Post
                      Pai iei un w124 in stare buna,mai bagi bani in ea si ajungi sa ai o masina intretinuta
                      Nu uita ca suntem in 2010 si s-au pus deja 4 ''climatroanice'' pe masini si tu vrei o masina care poate nu are nici clima manuala{''robineti'' din aia}.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                        Nu uita ca suntem in 2010 si s-au pus deja 4 ''climatroanice'' pe masini si tu vrei o masina care poate nu are nici clima manuala{''robineti'' din aia}.
                        Nu prea intelesai ce vrei sa zici,dar in fine,eu vreau sa aiba aer conditionat/clima manuala sau automata ca nici nu mai stiu cate dracii mai sunt pe ele,oricum ceva care sa tina ani buni,sa nu se strice,ca asa am citit pe forumuri ca sunt cazuri in care unii au cumparat masina de aveau clima pe ea si apoi s-au trezit ca e stricata si ca a trebuit sa bage o caruta de bani ca s-o repare.
                        Oricum din cate am citit diferenta dintre aerul conditionat si clima este ca AC il reglezi tu si baga constant temperatura pusa de tine,clima stiu ca iti pastreaza o anumita temperatura pusa de tine.
                        Oricum eu vreau sa gasesc intr-un fel echilibrul intre confort,calitate si fiabilitate,asta caut eu la o masina.Nu ma deranjeaza daca are AC sau clima atata timp cat sa tina,nu sa se strice.Daca intr-adevar diferentele de calitate sunt infime atunci eu o sa incer sa caut o masina care sa aiba clima pe ea,Mercedes-Benz E class sau un Saab 9 3 sau 9 5,pt ca la astea am ajuns intr-un final,desi Mercedes Benz ia fata din simplul fapt ca sunt reprezentate in mai mai toate orasele din tara,pe cand la Saab sunt doar in cateva orase.
                        Last edited by SacreD; 04-20-2010, 13:55 PM.

Comment

As avea o intrebare in legatura cu modelul w124 din '90 pana in '95-'96 sa zicem,in special cel diesel de 2000,este adevarat ca are viteza maxima pana la 160km/h?
                          Mie mi se pare putin,mai ales ca 2000 benzina are pana la 200 si ceva de km/h(corectari-ma daca gresesc).

Comment

CU 160 am mers eu cind am testat-o pe a mea pe autostrada acum vre-o 3 ani si m-am oprit doar la viteza asta pentru ca eram cu familia in masina ,e din '86 benzina carburatie 100 martoage

Comment

Pai mai SacraD , w124 200 D sau E 200 Diesel au la 2.0 D numai 75 cai.
                              De unde vrei viteza mai mare. ?

Atata poate , atata merge.

Baga un ochi aici :

200 D : http://www.mercefreaken.com/modellene/124/200d-2.htm

E 200 Diesel : http://www.mercefreaken.com/modellen...e200diesel.htm

Si aici toate modelele : http://www.mercefreaken.com/

Ozzy buna !

Comment

Nu de alta dar as vrea sa optez pentru un 250D,pentru ca am inteles ca fata de 200D,250D ia cu un litru mai mult la consum in oras pe la 8-9%,iar in afara ia mai putin pe la 7 probabil.Dar pe de alta parte am inteles ca 200D ar fi mai usor de intretinut decat 250D.De-aia am vrut sa intreb sa fac o comparatie intre ele si sa vad niste opinii.
                                As opta si pentru un E200 benzina,dar consumul am inteles ca ajunge undeva pe la 12 in oras,iar daca facem o comparatie cu 200D si tinem cont de pretul benzina-motorina,cu motorina ai iesi mai bine la buzunar.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF