Buna!Am un E-klasse w211 200cdi si de un timp nu mai trage cand o turez si las acceleratia se aude un sunet ciudat parca ar ineca ceva motoru...turometru nu trece peste 3000 rpm indiferent dak e in liber sau viteza,si ii aprins pe bord cu galben semnul de la motor.Am schibat debitmetru dar nu sa schimbat nimic.Am demontat egr-ul supapa era blocata,l-am curatat dar tot acesi problema,am observat faptul k dak misc supapa in timp ce merge motoru in pozitia de deschis se ineaca motoru...O fii turbo-ul de vina?De unde imi dau seama?Astept sfaturi dak ma poate ajuta cineva...Va multumesc!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Probleme motor.
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Am facut un test cu un tester bosch si mi-a aratat urmatorele erori:
P2111 Reglare presiune de supraalimentare
P2024 Senzor temperatura aer admisiune
Tensiune prea mare
P2025 Senzor presiune conducta de admisie
Tensiune prea mare
P2243 Mesaj CAN de la ZGW
P2514 Element de incalzire pentru aerisire carter mtor
Temperatura prea mare
P2120 Recirculare gaze esapament
p2130 Intrerupere canal admisiune
Dava cineva ma poate ajuta astept sfaturi.Va multumesc mult!
-
Cati km are masina ?? Aceeasi prob o am si eu ... i-am schimbat turbina si EGR dar pe degeaba, se pare ca este filtru de particule de vina. Incearca sa ii faci o regenerare daca se mai poate, sa stii ca este destul de scump unul nou , eu am gasit la 300 euro sh. Am fost la MasterTuner si am vb cu cineva de acolo, se poate scoate filtrul de pe evacuare si se pune un soft ca sa nu mai iti dea eroare si sa iti traga motoru. Iti da si unpic mai multi caluti ... Ai grija ca daca ai scos filtru o sa fie euro 3 in loc de 4. Costul ar fi de 330 euro.
Comment
-
Daca masina asta ar fi fost la mine, in 2 saptamini era reparata. Bine inteles cu inlocuirea pieselor defecte.
Originally posted by doncostelo View PostAm facut un test cu un tester bosch si mi-a aratat urmatorele erori:
P2111 Reglare presiune de supraalimentare
P2024 Senzor temperatura aer admisiune
Tensiune prea mare
P2025 Senzor presiune conducta de admisie
Tensiune prea mare
P2243 Mesaj CAN de la ZGW
P2514 Element de incalzire pentru aerisire carter mtor
Temperatura prea mare
P2120 Recirculare gaze esapament
p2130 Intrerupere canal admisiune
Dava cineva ma poate ajuta astept sfaturi.Va multumesc mult!
Comment
-
Crede-ma ca eu am luat si turbina(noua) si Egr(sh) si tot degeaba ,, m-a costat cam 1100 euro afacerea asta. Acum am vb sa imi scot filtrul de particule si sa pun un soft sa nu mai imi vada erorile. Zi-mi te rog , a ta este euro 3 sau 4 ? Pt ca daca este euro 3 atunci nu ai filtru de particule si problema este EGR, daca este euro 4 atunci ai filtru de particule. Incearca si tu sa montezi un Egr de la cineva sa il testezi pe masina!
Comment
-
DA.............
Mi-ai dat dat o idee. Ar merge resoftata in caz ca nu vrei sa mai apara filtru de particule.
Originally posted by Carasu View PostCrede-ma ca eu am luat si turbina(noua) si Egr(sh) si tot degeaba ,, m-a costat cam 1100 euro afacerea asta. Acum am vb sa imi scot filtrul de particule si sa pun un soft sa nu mai imi vada erorile. Zi-mi te rog , a ta este euro 3 sau 4 ? Pt ca daca este euro 3 atunci nu ai filtru de particule si problema este EGR, daca este euro 4 atunci ai filtru de particule. Incearca si tu sa montezi un Egr de la cineva sa il testezi pe masina!
Comment
-
Azi am demontat galeria de admisie,mi-o luat ceva timp,casa-l pot scoate o trebuit sa demotez vasul pt lichid servo,filtru motorina tot cu suport si ink o gramada de lucruri,destul de laborioasa treaba,dar a meritat era foarte murdar plina cu fumigene,clapetele abia functionau din cauza depunerilor,ink n-am apuct sa-l curat da maine cu astao sa ma ocup..sper sa fie asta problema dar oricum era binevenita o curatareStie cumva cineva de unde imi dau seama dak functioneaza motorasu de pe galeria de admise care are rolul de-a misca paleti?
Comment
-
Originally posted by doncostelo View PostAzi am demontat galeria de admisie,mi-o luat ceva timp,casa-l pot scoate o trebuit sa demotez vasul pt lichid servo,filtru motorina tot cu suport si ink o gramada de lucruri,destul de laborioasa treaba,dar a meritat era foarte murdar plina cu fumigene,clapetele abia functionau din cauza depunerilor,ink n-am apuct sa-l curat da maine cu astao sa ma ocup..sper sa fie asta problema dar oricum era binevenita o curatareStie cumva cineva de unde imi dau seama dak functioneaza motorasu de pe galeria de admise care are rolul de-a misca paleti?
Comment
Comment