Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Fum negru Mercedes-Benz E 200 CDI BlueEfficiency

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Fum negru Mercedes-Benz E 200 CDI BlueEfficiency

  Buna sera,
  Am încercat sa gasesc câteva mici sfaturi insa nu am reușit sa gasesc nimic similar cu problema mea.
  Am cumpărat din Germania un Mercedes-Benz E-Klasse E 200 CDI BlueEfficiency din 2010 cu 317.000km iar problema care am descoperit-o acasă este faptul ca are toba afumata (lucru inadmisibil la un euro 5). Ajutati ma va rog cu câteva sfaturi de unde sa încep cu verificările, precizez ca mașina funcționează bine trage normal insa la o turatie maxima gen ITP scoate puțin fum insa suficient sa facă toba negru păcura.
  Initial m am dus cu gândul către un dpf anulat insa după o constatatare vizuala a dpf ului nu am observat nici un fel de intervenție asupra lui (gen sudura).
  Ajutati ma va rog cu ceva sfaturi întrucât nu prea am baza in mecanicii din zona mea mai ales la capitolul identificare problema.
  Atașez poze cu erorile salvate.
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 4 photos.

 • #2
  Salutare...schimba prima data senzorul de presiune diferentiala...nu e nici scump și nici greu de înlocuit...de preferat ia piesa originala, nu after...sau un cel mai rău caz un Bosch...
  Apoi, mai vedem ce mai găsești la o noua scanare...
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #3
   Am comandat senzorul de presiune mâine va ajunge, intre timp am demontat senzorul de presiune diferențială am demontant furtunul de admisie aer la turbina am verificat posibilul joc in axul turbinei si este perfecta in schimb am constatat ca furtunul din dreapta ce pleca spre intercooler este destul de bine imuiat in ulei așa ca am comandat cele doua garnituri ale acestuia plus cea de la turbo spre tava de legătura intre furtun si turbo. Ce mi-a mai atras puțin atenția și as dori o părere este faptul ca era puțini vapori de ulei pe tubul ce pleacă de la filtru de aer spre turbo încă nu ajunsese la filtru de aer dar era destul de aproape este normal ? Sau este o problema pe epurator ceva?
   Attached Files

   Comment


   • #4
    Înlocuit senzor presiune diferențială(bosch) Garnituri furtun intercooler , filtru aer, ulei, filtru de ulei. S a regenerat filtrul de particule insa eroarea pe senzorul presiune diferențială reapare la puțin timp după ștergerea, mai nou apare și P0133 Lambda senzor 1 BANK ocazie in cu, care se aprinde și check ul insa fără modificare de putere. Pe evacuare persista o ușoară afumare mic praf negru. Soluții și păreri va rog.

    Comment


    • #5
     Orice filtrul de particule,incepand de la Euro 4 in sus,nu are voie sa afume toba finala ....posibil filtrul de particule fisurat si scapa fumul pe langa....si automat iti poate da si eroare pe senzorul diferential
     Eu am am avut aceasta problema la un Euro 4 si asta a fost problema,DPF fisurat...schimbat si sa curatat toba singur!

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF