Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E270 cdi 177 cp cu probleme, caut solutii.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • E270 cdi 177 cp cu probleme, caut solutii.

  Se da urmatoarea problema:
  Un E270 cdi 177 cp.
  I-am schimbat garnitura de chiuloasa acum cateva zile. Chiuloasa planata, totul ok.
  Pompa de apa noua, termostat nou, buson vas de expansiune nou.
  Cand e pe loc (turata la 2-3500 de ture si tinuta acolo sau la relanti) nu face presiune deloc pe furtunul de apa e totul normal. Am tinut o mai bine de jumatate de ora.
  Insa am plecat si am facut 100 de km ieri si am vazut ca in situatia asta face presiune (cred ca e acceptabila adica poti sa strangi furtunul pana la 2/3 din diametru) dar problema e ca face doar in mers nu si cand sta pe loc.
  De suflat nu sufla in vas.
  Daca era garnitura ciupita .. sigur nu mai ajungeam cu ea la Bucuresti pentru ca i-am dat cateva sprinturi destul de dure.
  Ce ar putea sa fie?
  Pe mine ma duce gandul la racitorul de gaze (mai ales ca se simte un miros dubios in masina dupa ce o alerg putin care parca ar fi gaze nearse dar parca nu . nu stiu cu ce sa il compar)
  Voi ce parere aveti?
  E normal sa fie presiune pe futunul de apa? Care ar fi "normalul" ?
  Care ar fi motivul pentru care apare mirosul ala? Pare a fi plastic ars... dar nu e chiar plastic. NU stiu sa il identific.
  Care ar putea fi cauza pentru care apare presiune in furtunul de apa?

 • #2
  Presiune e normal sa faca din moment ce lichidul se încălzește. Schimba si busonul de la vas ca sa fii sigur ca presiunea mentiunuta e cea corecta.
  eu cred ca daca racitorul de gaze, in caz ca exista, ar scapa presiune ar disparea apa.
  Iar o defwctiune la termoflot ar aparea ulei in antigel.

  Comment


  • #3
   Salutare ...zi-ne în primul rand din ce motive a fost făcută toată acea lucrare!!!
   Apoi, racitorul de gaze, din câte știu eu nu are treaba cu circuitul de apa!! Dacă vb de racitorul de ulei, sau mai exact termoflotul, acesta , da e răcit cu apa dar nu influențează presiunea,nu are treaba cu presiunea!!! Probleme diferite!!!
   Acel motor, da ,face o anumita presiune pe furtune, dar destul de normala!!! Dacă știi motorul, nu te sperii!!
   Mirosul, poate proveni de la orice dar nu cred ca are treaba cu nimic din cele expuse!!!
   După mine, pana aici, nimic anormal,nici o problema!!
   Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
   Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
   Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
   SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
   https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF