Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Clima se stinge ???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Clima se stinge ???

  Salutari. Sunt nou posesor de un mercedes E classe 300 Hibrid din 2013. Motor disel 2.2 (w212)
  pe parcurs voi mai revenii cu detalii despre ea si evident voi raspunde si la eventuale intrebari.
  insa am si eu o prima chestie care ma face sa va cer ajutorul.

  In momentul in care pun contactul la masina, fara pornire motor, clima efectiv "moare" pt 1 secunda (se stimge de tot), ulterior isi revine, si face asa de 2-3 ori. Pana pornesc motorul, mai face o data si apoi ramane pornita. Functioneaza doar ca face acel "scurt", se comporta ca un contact imperfect.
  Evident ca nu a mai facut asa la inceput, de cand am luat-o. Masina o am de circa 1 luna.

  Multumesc mult pt orice sfat sau parere.

 • #2
  sau credeti ca varianta cu clima reset, va face ceva util in aceasta privinta?
  sau detalii despre acest lucru stiti cumva? Aceasta resetare de "climatronic" ? (Am vazut pe internet o chestie conform careia apesi 2 butoane simultan dezaburire si recirculare....10 secunde, si se reseteaza?)
  multumesc mult.

  Comment


  • #3
   Revenind asupra problemei,pt ca o perioada nu a mai facut, dar a revenit. Intre timp am.schimbat ambele baterii si cea de pornire si cea auxiliara...si tot se intrerupe. Mai rar, si singurul context care accentueaza simptomul este frigul.
   mai sunt alte lucruri pe care as putea sa le verific??
   ce parere aveti?

   Comment


   • #4
    Salutare

    Eu cred ca acea comanda de clima are o problema, poti incerca la un electronist, cred ca o sa-i dea de cap, fiind cea mai ieftina solutie.

    Doar la frig face? Sau si la cald?
    Erori pe STAR banuiesc ca nu sunt.. vad ca e o problema veche, ai fost la Gabi, iti spunea daca avea eroare.

    E posibil sa fie vreun condensator topit.
    Să știi să lupți când vrei să ai.
    Să nu regreți când pierzi sau dai

    Comment


    • #5
     Salut. Da am.fost. nimic sa sara in ochi sa zic asa. Nici nu mai stiu sa zic cand face..de 3 zile..chiar si cu vreme rece nu a mai facut. Dar clar ceva trebuie verificat, sigurante condensator releu..ceva nu stiu.
     am facut rost de toata schema electrica a masinii, dar master la mercedes nu am facut. Nu inteleg nimic din ea. )

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF