Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Trepidatii E300 bluetec 2008

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare. De cateva saptamani am intrat si eu in posesia unui astfel de model: E300 Bluetech si chiar imi place acest motor,e mult mult mai fin decat E220 sau E270. Stiu ca la colegul nu poate fi vorba de aceiasi problema dar spun ce si cum am avut si facut eu.
    Vibratii de genul avea si masina mea cand am cumparat-o,pe accelerare intre anumite viteze si dupe ce schimba treapta de viteza in sus se zdruncina toata masina. Eu am fost 99% sigur ca problema e de la tampoane pentru ca si la relanti intra toata caroseria in rezonanta si motorul se simtea urat dinauntru,mai urat si decat un 2.7 in stare super. Am cumparat toate 3 tampoanele Lemforder. Am montat tampoanele de la motor si diferenta nu a fost wow desi cele vechi erau curse si tocite rau. Dupa ce am inlocuit si pe cel de la cutie care era si el terminat diferenta a fost foarte mare,nu imi venea sa cred.
    Acum urmeaza de rezolvat problemele cu uleiul ce ajunge la admisie turbo (probleme specifice acestor bluetech-uri,uleiul influenteaza noxele cat si viata DPF-ului)de la valvele PCV de la epurator probabil trebuie amandoua inlocuite mai ales ca de la cea din capul axului cu came la condus ceva mai agresiv apare o transpiratie de ulei ce ajunge pe evacuare si gazele sunt trase in habitaclu.

Comment

Din ce am vazut pe net aceste Bluetech Euro 5 de pe W211 sunt aceleasi motoare ca 280 sau 320 doar ca mai au un filtru de tratare a gazelor in plus. Termostatul e cu un fel de comanda electrica sau senzor,filtrul combustibil e cu senzor apa,in mare atat am observat diferit fata de un V6 Euro 4.
      Asta e VIN: WDB2110241B239464 Am luat masina deoarece proprietarul din ultimii 2 ani avea tot ce trebuie de la primul proprietar al masinii:facturi,interventii,revizii etc.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF