Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme temperatura apa

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme temperatura apa

salut
    de vre-o saptamana am observat ca indicatorul de apa nu sta fix - ci se misca intre ~78-90 de grade - daca merg constatnt in afar cu turatii mici - scada pina pe la 75-78 grade - iar daca merg sportiv creste la ~90 grade
    Cum nu l-am urmarit pre mult pina acuma - nu stiu daca este normal sau nu - ca daca nu-i normal probabil o s atrebuiasca sa schimb termostatul care nu-i deloc ieftin...
    Poate cineva sa vada daca indicatorul de apa sta fix tot timpul? (eu am un 350 CDi - dr nu ar trebui sa contze motorul...)

Trebuie sa stea fix indicatorul de temperatura.
    Inlocuieste termostatul , verifica vizual si pompa de apa.

Comment

La 350 nu este chiar asa scump ,eu am schimbat si chiar a fost undeva la 70 Euro
      Cele de pe motoarele de 2.2 sunt mai scumpe!
      Cand temperatura oscileaza,sigur este termostatul,cum a spus si colegul.

Comment

Daca termostatul ar fi defect, nu ar fierbe motorul?

Comment

am fost la service si mi s-a spus ca e normal - acum nu situ ce sa fac- cand trag de ea ajunge la 90 si ceva de grade - cind marg linistit scade la 80. sa schimb sau nu termostatul?

Comment

Daca ai intalni un mecanic, cat de cat cu capul pe umeri, iti va explica de ce oscileaza temperatura. Si ca nu e normal sa stea la 70 grade.
            Schimba termostatul !
            1963 Simson SR2E
            1990 Mercedes W124 250d
            2001 Mercedes W210 200K
            2005 Mercedes W211 220cdi
            2018 Suzuki Baleno

Comment

Schimba termostatul,daca nu o faci acum o sa o faci sigur in urmatorul sezon de iarna deoarece pe zi ce trece va obosi tot mai mult.

Comment

Buna
                La fel am patit si eu ba imi urca la 90 ba cobora pe la 70 .Am schimbat termostatul 440 ron si acum sta fix la 90 de grade ,deci schimba termostatul.

Comment

Am schimbat -deocamdata pare ok dar nu am apucat sa fac un drum lung. In schimb nu am gasit decit piesa OE care a fost 1000 RON...

Comment

Confirm -problema rezolvata odata ce am schimbat termostatul - sta fix la 90 grade. Multumesc pentru sfaturi

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF