Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mesaj de defect la w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Problema este SBC-ul, care ar trebui schimbat gratuit la orice reprezentanta Mercedes dupa ce vi se va face o diagnoza. Singura problema pentru care nu s-ar schimba gratuit ar fi daca nu exista nici macar o revizie facuta la firma Mercedes.

    Comment


    • #47
      Salut.Imi spuneti va rog ce inseamna "ecu"?La ce foloseste?Este valabila resetarea si pentru CLK-ul meu (W208 Kompressor)?Multumesc.

      Comment


      • #48
        Buna tuturor,

        Am si eu aceeasi problema (Reduced braking power) la 211-le meu. Am fost la reprezentanta si mi-au zis ca problema e SBC-ul dar ca nu se mai schimba gratuit. Ca sa il inlocuiesc ma costa 1500 euro.

        Aveti vreo idee ce as putea face? Oare am vreo alta solutie?

        Mersi,
        Mihai
        Last edited by mihaimaier; 06-07-2010, 21:23 PM.

        Comment


        • #49
          eu am inteles ca repara cineva din constanta SBC-urile. o sa ajung saptamana viitoare la el sa vad cat este de adevarat. am aceeasi problema ca voi la un w211 e220 2004
          stima

          Comment


          • #50
            Salutare prieteni,sunt detinatorul unui w211 din 2005 cu km destui, circa 350000 reali ca asa si arata cartea servis a omului de la care am cumparat-o si este cam pe acolo la adevar, am tot stat si am citit acest topic si sincer te inspaimanti cand auzi ca te lasa frana la 100km/h ca nu mai ai frana....etc. Totusi pana la urma ce modele de masini au avut probleme sau pana in ce an au fost probleme ca sincer nu stiu daca e clar, cineva de aici spunea ca are un nr maxim de ore de functionare altcineva ca maxim 100000 de apasari de pedale la frana nu mai inteleg nimic.Au fost probleme la modelele mai vechi 2003 -2004 sau au continuat pana incoace cu acesta problema. Si ce am inteles eu, acest SBC trebuie sa functioneze permanent, de asta si se aude tot timpul ptr ca el controleaza presiunea de aer in instalatie tot timpul in mers, stationare, pornire sau oprire. Eu cred ca n-or fi gresit nemtii aia sa lase masina fara frana ca ai apasat frana 100001 sau a trecut de ceasul ..... si de aceea a si pus indicatorul ala in bord sa se aprinda dar normal si legal este asa cum se si cere schimbarea lui cred gratis ptr ca este o vina a lor ca au anuntat si stiu de aceasta problema. Dar asa cum spuneti si voi....traim in romania si aici totul este pe ars romanii la buzunare ca n-a ti-ai luat mercedes tre sa ai si bani dar astai gandirea lor nu a clientului care a cumparat o masina cu renume si clasa. Este cineva care a schimbat acest SBC gratis pana la urma sau sunt povesti si tinem topicul deschis pana.....caci ma uit in multe pagini aici pe acest forum si vad ca sunt si meseriasi care se ocupa cu repararea acestor SBC si daca este cu adevarat ca se pricep si mult mai ieftin sa ne asculte si sa ne invete cum sa-l exploatam cum sa procedam si de la ce provine defectul si uite asa ne-am ajutat unii pe altii. Pana la urma sunt concepute tot de oameni si tot asa de inteligenti ca si ai nostrii. Daca nu de ce le-au mai conceput. Va multumesc si va doresc multe ore de functionare si fara frani multe si multi km fara incidente fie ele de natura mecanica sau ce o mai fi....
            Last edited by Zeus; 02-13-2013, 03:23 AM.

            Comment


            • #52
              Originally posted by cosminsaviuc View Post
              imi apare un mesaj pe display: "service brake. visit workshop". am schimbat toate placutele de frina, inclusiv senzorii. lichidul de frina este ok, frinele functioneaza ok, dar ma deranjeaza mesajul. am fost la reprezentanta sa-mi fac test, dar.......abia la anul au liber. stie cineva ce inseamna mesajul si unde pot sa verific defectul? sau, stie cineva cum se sterge? masina este w211 e 220 cdi.este cineva cu vreun tester in cluj in afara de ingimfatii de la mercedes?
              incearca sa schimbi intrerupatorul din pedala de frana , nu costa mult 50, 60 ron .vezi daca ard stopurile pe frana si nu neaparat tot timpul, eu am avut aceasi problema si am schimbat intrerupatorul din pedala si sa rezolvat

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF