Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Adaptare comand aps pe e 270 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Adaptare comand aps pe e 270 cdi

Buna ziua tuturor!
    As avea si eu nevoie de ajutor, in legatura cu inlocuirea unei console audio BE 6025 cu un comand BZ 9880, acela cu magazie de dvd, nu stiu daca comunicarea cu calculatorul sunetul din portbagaj, etc se face numai prin fibra optica sau la instalarea acestei console trebuie ca conectez si acel CAN B high and low, masina este un MB E 270 Cdi din oct 2002. as fi recunoscator daca cineva ma poate ajuta cu niste sheme si sfaturi de conectare, din ce am inteles din alte forumuri trebuie sa apelez si la un sistem de diagnoza SDS Star dar as vrea pentru inceput sa fac conexiunile si modificarile pe partea electrica.
    Multumesc anticipat.

Salut

Daca vrei cu o diagnoza te pot ajuta eu. Stau in Tuzla si am Star Diag. Daca esti interesat da-mi un PM. Cu altceva nu te pot ajuta. Drumuri bune!
    Diagnoza STAR, INCARCARE FREON, REPARATII. 0769296544

Comment

Originally posted by vizireanuv View Post
      Daca vrei cu o diagnoza te pot ajuta eu. Stau in Tuzla si am Star Diag. Daca esti interesat da-mi un PM. Cu altceva nu te pot ajuta. Drumuri bune!
      multam pentru raspuns pentru inceput trebuie sa vad ce fac cu conexiunile care am inteles ca nu sunt asa usoare, am inteles de pe alte forumuri ca ar trebui ceva modificari.

Comment

Originally posted by nelup View Post
        Buna ziua tuturor!
        As avea si eu nevoie de ajutor, in legatura cu inlocuirea unei console audio BE 6025 cu un comand BZ 9880, acela cu magazie de dvd, nu stiu daca comunicarea cu calculatorul sunetul din portbagaj, etc se face numai prin fibra optica sau la instalarea acestei console trebuie ca conectez si acel CAN B high and low, masina este un MB E 270 Cdi din oct 2002. as fi recunoscator daca cineva ma poate ajuta cu niste sheme si sfaturi de conectare, din ce am inteles din alte forumuri trebuie sa apelez si la un sistem de diagnoza SDS Star dar as vrea pentru inceput sa fac conexiunile si modificarile pe partea electrica.

Multumesc anticipat.
        Sau macar poate ma puteti ajuta cu un nume prin zona Constantei care ar putea face acesta instalare

Comment

Buna ziua tuturor!
          Multumesc anticipat.
          salut! dupa ceva munca am reusit sa gasesc si conexiunea cu can b acum am comunicare cu display-ul, si comenzi volan dar nu am sunet, va rog ma poate ajuta cineva
          multumesc

Comment

aps

Pune mai multe date;
            Seria,numele Mercedes de la unitatea noua si de la cea veche
            Eventual poze cu conectorii
            Are amplificator pt sunet separat in spate sau nu,
            etc,
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
              Pune mai multe date;
              Seria,numele Mercedes de la unitatea noua si de la cea veche
              Eventual poze cu conectorii
              Are amplificator pt sunet separat in spate sau nu,
              etc,
              sal
              din cate am inteles este incompatibilitate intre noul comand(bz9880) si hk agw(be 6005) pentru ca amandoua au audio gateway inclus(agw), acum am comandat un amplificator compatibil cu consola sper sa vina ce trebuie. pentru ca legatura se face prin acel most(fibra optica)
              serie mb pt agw de pe masina este A 211 820 59 89 (05)
              multam pt raspuns

Comment

agw

eu cred ca daca amandoua au agw inclus, nu mai trebuie amplif separat. Poate trebuie doar re-rutate cu Star-ul.
                Pune seria mb de la cele doua componente si vin-ul masinii.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

agw

eu cred ca daca amandoua au agw inclus, nu mai trebuie amplif separat. Poate trebuie doar re-rutate cu Star-ul.
                  Pune seria mb de la cele doua componente si vin-ul masinii.

www.mbretrofit.ro

Comment

Salutare!!
                    Si eu ma confrunt cu o problema asemanatore , am pe masina o consola cu caseta si vreau sa o inlocuiesc cu un AUDIO 50 APS dar momentan nu gasesc in afara de reprezentanta un STAR pt a-mi rescrie codul masini pe unitate. Cred ca tu vrei sa inlocuiesti consola cu cd cu un Comand APS, am gasit ceva pe similar poate te ajuta
                    Audio-20-CD: This is the difficult one because you need to replace the speaker wiring / power loom for the head unit with a new one, which at least means running fibre and wiring looms up and down the car. You will also need to install an AGW (and need the AGW mounting bracket) and the Navigation processor etc mentioned for the Audio-50-APS. There is an AGW 'retrofit' loom which makes life slightly easier then the original factory fit loom - but I have not found a good source of these. Sometimes they appear on eBay (see purchasing section below).

Comment

Star

Pentru recodare puteti apela la mine.

AGW se refera la fel ca la TCP/IP Default Gateway.
                      Adica unde sa se ruteze sunetul pt a fi amplificat si trimis catre boxe.
                      La masinile care aveau integrat AGW in consola de bord (adica care aveau conector pt difuzoare in bord), inlocuirea sistemului de sunet se poate face direct.

La cele care au undeva in portbagaj AGW (amplificatoarele), trebuie schimbat pt a se 'potrivii' cu noua consola, sau trebuie re-rutate firele pt difuzoare inapoi in bord.
                      Consolele NTG2, NTG2.5 au integrat partea de amplificare unde (daca nu sunt codate sa trimita sunetul in alta parte) se pot cupla direct difuzoarele.

Astfel se pot face mai multe combinatii posibile.

www.mbretrofit.ro

Comment

Scuze, ai scris numai in termeni technici si nu am inteles daca pt a schimba consola cu caseta cu un audio 50 ( cea cu navigatie si ecran mic) e destul doar o resoftare sau mai e nevoie sa adaug ceva.

Comment

audio 50

Originally posted by guster View Post
                          Scuze, ai scris numai in termeni technici si nu am inteles daca pt a schimba consola cu caseta cu un audio 50 ( cea cu navigatie si ecran mic) e destul doar o resoftare sau mai e nevoie sa adaug ceva.
                          Da, pt a te bucura de toate functiile trebuie sa mai adaugi ceva munca.
                          Frumos ar fi sa deschizi thread-ul tau pt asta.

www.mbretrofit.ro

Comment

Originally posted by cl600 View Post
                            Pentru recodare puteti apela la mine.

AGW se refera la fel ca la TCP/IP Default Gateway.
                            Adica unde sa se ruteze sunetul pt a fi amplificat si trimis catre boxe.
                            La masinile care aveau integrat AGW in consola de bord (adica care aveau conector pt difuzoare in bord), inlocuirea sistemului de sunet se poate face direct.

La cele care au undeva in portbagaj AGW (amplificatoarele), trebuie schimbat pt a se 'potrivii' cu noua consola, sau trebuie re-rutate firele pt difuzoare inapoi in bord.
                            Consolele NTG2, NTG2.5 au integrat partea de amplificare unde (daca nu sunt codate sa trimita sunetul in alta parte) se pot cupla direct difuzoarele.

Astfel se pot face mai multe combinatii posibile.
                            multam, dar aci e o problema as vrea sa beneficiez de sunetul masinii logic 7.1 asa am configurate si difuzoarele, s-a incercat o codare scn la auto tiriac dar nimic, mi-au dat acelasi raspuns incompatibilitate intre consola si agw, deocamdata astept amplificatorul din germania cu 7.1 si cu conectare cu fibra optica (most) .
                            multam inca o data

Comment

ntg

multam, dar aci e o problema as vrea sa beneficiez de sunetul masinii logic 7.1 asa am configurate si difuzoarele, s-a incercat o codare scn la auto tiriac dar nimic, mi-au dat acelasi raspuns incompatibilitate intre consola si agw, deocamdata astept amplificatorul din germania cu 7.1 si cu conectare cu fibra optica (most) .
                              multam inca o data
                              Daca masina are difuzoare in configuratie 7.1, poti aduce inapoi in bord firele pt difuzoare din portbagaj. nTG-ul are amplif 7.1 integrate (agw).

www.mbretrofit.ro

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF