Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Xenon W211 E-Klasse Break din 2005

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si Leo a vazut azi si poate sa confirme ca pe farul mare are faza scurta si faza lunga pe accelasi bec.

P.S: si el are la fel la w211

Comment

si Leo a vazut azi si poate sa confirme ca pe farul mare are faza scurta si faza lunga pe accelasi bec.

P.S: si el are la fel la w211

Comment

Salut, pot sa confirm ceea ce spune alex82. Am bi-xenon pe farul mare (xenon faza scurta, xenon faza lunga pe un singur bec) si pe langa asta, faza mare mai este pe becul din farul mic (care nu este Xenon din fabrica, este H7). Alex spune ca el si-a montat Xenon si pe farul mic (faza lunga) si pe proiectoare, nu ca ar fi avut din fabrica "tri-xenon"...
        Mercedes Benz W123 200D, 2002-2003
        Mercedes Benz W126 300D, (modificari cutie + motor), 2003-2006
        Mercedes Benz W211 220CDI Break Avantgarde, an fabr. 2005, 2008-Prezent

Comment

@Leo, masinile voastre cred ca sunt singurele cu "tri-xenon". De cate ori sa repet, ca nu exista becuri D2S bi-xenon, iar w211 cu bi-xenon din fabrica, are becuri D2S si pe faza lunga si scurta. Dar eu am terminat-o cu topicul asta, ca vad ca o tineti pe a voasta.

Comment

Mai baieti,

Decat sa aprindeti polemici pe subiecte "simpatice" mai bine va dotati cu un telefon cu camera si postati niste poze ca sa vada toata lumea minunea.

Macar asa, pe viitor sa stim si noi la ce threaduri se merita sa raspundem.

Sunt de parere ca nimeni nu se naste invatat dar cu putina bunavointa oricine vrea poate deveni autodidact, important e de la cine si ce invata.

Toate bune.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF