Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Epurator ulei w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Epurator ulei w211

Salutare tuturor!!!
    Asa cum ziceam, am avut w203, BMW 525D, dar m-am intors la MB. Am achizitzionat un w211, 220cdi, an 2003, 150CP.
    Dupa cate am patzit cu BMW-ul(rulat in ROU), am hotarat ca voi curatza epuratorul de gaze de ulei la orice alta masina voi lua.

Rugamintea este: unde este amplasat epuratorul la w211, 220cdi???

Nici nu putetzi crede cate necazuri poate da un epurator "imbacsit"(la BMW-ul ce l-am avut devenise IMPERMEABIL), care nu mai lasa gazele de ulei sa treaca!!!
    E bine ca atunci cand iei un "cazan" sa ii cureti epuratorul si intercooler-ul.

Toate bune!!!

Sa fie cumva piesa aceea cilindrica neagra din stanga pompei de inalte?
    As vrea sa curat si nu vreau sa demontez aiurea altceva.

Comment

Gata, am gasit, am curatzat bine si am remontat.
      Este foarte simplu. Epuratorul este piesa aceea neagra din stanga de pompa de inalta.
      Este prinsa cu doua shuruburi.
      Treaba o consider rezolvata. Se poate inchide de catre moderator.
      Attached Files

Comment

Originally posted by zang View Post
        Gata, am gasit, am curatzat bine si am remontat.
        Este foarte simplu. Epuratorul este piesa aceea neagra din stanga de pompa de inalta.
        Este prinsa cu doua shuruburi.
        Treaba o consider rezolvata. Se poate inchide de catre moderator.
        Cu ce l-ai curatat?Care este mai exact?
        Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
          Cu ce l-ai curatat?Care este mai exact?
          Este acea piesa din plastic negru ce se vede langa pompa de inalta presiune (pompa fiind aia cu urme de rugina).
          L-am curatzat la spalatorie auto cu solutzie de spalat motorul si apoi l-am limpezit bine cu apa. Am facut aceasta operatzie de 4-5 ori.
          Se scoate acel capac din plastic pur si simplu tragandul afara (nu are nici o clema).
          Apoi este un capac rotund al epuratorului cu cca 20 de cleme, pe care nu l-am mai dat jos (prea dificil). Am bagat solutzie si apoi apa prin orificiile vizibile cand demontezi.
          Vreo diferenta nu se va simti, dar epuratorul este 'vinovat' de 'prea mult ulei in intercooler'.
          Succes!!!

Comment

Imi puteti spuneti unde este amplasat acest epurator la cls 320 cdi w219

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF