Datele situatiei:
Urc un deal in forta, cobor destul de linistit, fara abuz de frana si apoi ma duc tare cuminte gen usor la vale v6 60-70 la ora.
Cu alte cuvinte nu am fortat franele ca sa provoc dilatari.
Dintr-o data aud huruit de rulment.
Nu e de la motor pt ca nu are legatura cu turatia ci cu viteza.
Nici de la diferential/cardan/cutie nu e pt ca suna la fel scos sau bagat in viteza.
Cum misc un mic de volan spre stanga, tacere totala.
Chestia e ca dupa tura aia nu a mai facut, nici inainte nu am remarcat oricat am incercat sa reproduc in urmatorii 200km.
Ati mai patit asta?
Rulmentii de pe fata la w211 trebuie stransi periodic?
Eu as zice ca nu, adica daca au capatat joc, e de la uzura si se schimba cu altul. Strangerea nu rezolva problema.
Evident, a meu nu joaca, nu se aude la stetoscop atat cat il pot roti cu roata ridicata.
Voi ce parere aveti?
Urc un deal in forta, cobor destul de linistit, fara abuz de frana si apoi ma duc tare cuminte gen usor la vale v6 60-70 la ora.
Cu alte cuvinte nu am fortat franele ca sa provoc dilatari.
Dintr-o data aud huruit de rulment.

Nici de la diferential/cardan/cutie nu e pt ca suna la fel scos sau bagat in viteza.
Cum misc un mic de volan spre stanga, tacere totala.
Chestia e ca dupa tura aia nu a mai facut, nici inainte nu am remarcat oricat am incercat sa reproduc in urmatorii 200km.

Ati mai patit asta?
Rulmentii de pe fata la w211 trebuie stransi periodic?
Eu as zice ca nu, adica daca au capatat joc, e de la uzura si se schimba cu altul. Strangerea nu rezolva problema.
Evident, a meu nu joaca, nu se aude la stetoscop atat cat il pot roti cu roata ridicata.
Voi ce parere aveti?
Comment