Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ceasuri bord defect!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ceasuri bord defect!

Buna seara! Am un mercedes w211 2003 220 cdi si de curand ceasurile de bord s-au ars din cauza unor sucurgeri de apa..... problema cu apa rezolvata. Dupa niste cercetari si un electronist priceput problema este cipul sa prajit care memoreaza datele km.... etc. Intre timp am cumparat altele la mana doua, toate bune si frumoase doar ca nu afiseaza km . Se pot rescrie sau alta solutie ar fi de ajutor! Mulțumesc.

Salut, da un search, tocmai s-a discutat acum o saptamana despre ceasurile de bord care nu afiseaza kilometrii la w211.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Multumesc ! Nu cunosc pe nimeni sa dea km inapoi la mine in zona . La reprezentanta ma pot ajuta?

Comment

Am luat niste ceasuri cu km mai putini decat aveam pe masina si si singura diferenta este ca la odometer imi arata niste lini care pluseaza -------- deci problema nerezolvata . Oare singura rezolvare este ceasuri noi?

Comment

Valabil la orice model de masina , cluster nou sau sh trebuie “scris/impercheat” cu noua masina , nu este plug&play operatiunea.

Comment

Operatiunea se face doar cu starul?

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF