Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Zgomot in mers

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot in mers

Salutari tuturor! Am achizitionat de curand un Mercedes w211 e240. Masina mi-a placut foarte mult si vreau sa o tin pentru o perioada indelungata. E primul Mercedes pe care il am si sunt constient ca am multe de invatat. Am cateva intrebari la care sper sa gasesc un raspuns aici. In primul rand, m-ar interesa daca stie cineva un mecanic priceput la aceasta marca in tg jiu. Intrebarea a doua ar fi in legatura cu un zgomot ce se aude in mers...este ca un vajait (cam ca un rulment, dar nu sunt rulmentii de la roti) ce se amplifica si scade odata cu viteza.Un mecanic mi-a zis ca ar fi rulmentul intermediar de la cardan si altul ca ar fi ori diferentialul, ori cardanul (de aici si prima intrebare !!!). Cel mai tare se aude pe la 40/50 la ora , dar apoi este acoperit de zgomotul de fond. A treia intrebare este legata de cutia de viteze 4matic ... f rar mai smuceste in trepte mici - la schimbarea 1-2... ce ar putea fi? Si ultima intrebare este legata de o instalatie gpl...dorind sa o tin pe termen lung zic ca merita investitia, dar ca as vrea sa stiu pareri de la cineva care are deja montata pe masina (nu de la persoane care au citit ca si mine doar teorie). Va multumesc pentru ajutor!

Salut, legat de zgomot, cel mai bine il inregistrezi si il postezi aici. A doua varianta ar fi sa urci masina pe elevator sa ruleze si mecanicul sa asculte de unde vine zgomotul. Cea mai buna varianta in opinia mea este totusi sa ii faci o verificare generala de rampa si o testare cu Star-ul la o reprezentanta Mercedes cu feedback bun ca sa stii exact de unde pleci si ce mai trebuie facut la masina, iar apoi o repari la ce mecanic vrei tu.
    Legat de Gpl exista topic dedicat aici pe forum. Eu sunt pro Gpl, am deja 106.000 de km efectuati pe gpl in 3 ani. Instalatia s-a amortizat in 17.000 de km. Ca si marci de instalatii Gpl, cele mai populare aici pe forum sunt BRC si Prins, fiecare cu avantajele ei, pretul fiind cam acelasi pentru motorul tau.
    Urmareste topic-ul colegului Sharky, care are tot w211 E 240.
    Stima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Originally posted by Crazyady View Post
      Salut, legat de zgomot, cel mai bine il inregistrezi si il postezi aici. A doua varianta ar fi sa urci masina pe elevator sa ruleze si mecanicul sa asculte de unde vine zgomotul. Cea mai buna varianta in opinia mea este totusi sa ii faci o verificare generala de rampa si o testare cu Star-ul la o reprezentanta Mercedes cu feedback bun ca sa stii exact de unde pleci si ce mai trebuie facut la masina, iar apoi o repari la ce mecanic vrei tu.
      Legat de Gpl exista topic dedicat aici pe forum. Eu sunt pro Gpl, am deja 106.000 de km efectuati pe gpl in 3 ani. Instalatia s-a amortizat in 17.000 de km. Ca si marci de instalatii Gpl, cele mai populare aici pe forum sunt BRC si Prins, fiecare cu avantajele ei, pretul fiind cam acelasi pentru motorul tau.
      Urmareste topic-ul colegului Sharky, care are tot w211 E 240.
      Stima.

Multumesc frumos pt rasp. O sa incerc maine sa fac un video sa l postez aici. Deja am descoperit post ul lui sharky si am tot citit azi. Fiind la Tg Jiu nu am repr mercedes decat la Craiova si la Valcea... trebuie sa vad care este ok si sa fac un drum. Ca instalatie gpl aici la Tg Jiu mi s a recomandat Tomasetto...pretul fiind undeva la 1000 de euro.

Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

Comment

Sper sa se auda aici. ..Am observat ca zgomotul se diminueaza dupa ce se incalzeste putin masina...Oare pot sa o scot pe N in timp ce merg si sa mi dau seama daca e de la roti sau de la altceva??http://cloud.tapatalk.com/s/5a3cb76a...222_093925.mp4

Comment

Mergi pe mana mecanicului amintit de tine. Zgomotul respectiv poate fi din cuplul cardan/grup. Pentru tine, inlocuieste uleiul din grup. Intra aproximativ 1L. Despre smucituri.... fa schimbul de ulei la cutie si apoi sincronizeaza cutia. Sincronizarea se face cu STAR-ul. Arica trebuie bagata pe calculator. Despre GPL, poti pune cu cea mai mare incredere. Eu am TOMASETTO si se comporta exemplar. Nu se simte diferenta de mers. Singura diferenta este gazul, la fel ca si carburantul. Incearca mai multe pompe si care crezi ca te avantajeaza baga numai de acolo.
          Last edited by nora-marian; 12-23-2017, 05:10 AM.
          Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
          Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
          Onorez comenzi si in Bucuresti
          Tel. 0736375626 Marian

Comment

Originally posted by nora-marian View Post
            Mergi pe mana mecanicului amintit de tine. Zgomotul respectiv poate fi din cuplul cardan/grup. Pentru tine, inlocuieste uleiul din grup. Intra aproximativ 1L. Despre smucituri.... fa schimbul de ulei la cutie si apoi sincronizeaza cutia. Sincronizarea se face cu STAR-ul. Arica trebuie bagata pe calculator. Despre GPL, poti pune cu cea mai mare incredere. Eu am TOMASETTO si se comporta exemplar. Nu se simte diferenta de mers. Singura diferenta este gazul, la fel ca si carburantul. Incearca mai multe pompe si care crezi ca te avantajeaza baga numai de acolo.
            Multumesc pt sfat. O sa schimb uleiul si la cutie si la grup si o sa vad dupa. Cat despre sincronizare trebuie sa gasesc un mecanic care are softul pt mercedes.

Comment

Originally posted by nora-marian View Post
              Spune mi te rog ce presupune sincronizarea la cutie ? Multumesc!

Comment

Din cate stiu, sincronizarea se face de fiecare data dupa schimbarea uleiului la cutiile autoate. Deoarece vascozitatea uleiului este brusc alta, iar cutia incepe sa smuceasca in schimbari sau chiar sa intarzie schimbarea treltelor. Eu am cutie manuala, cineva care cunoaste mai bine poate-ti explica ceva mai bine.
                Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                Onorez comenzi si in Bucuresti
                Tel. 0736375626 Marian

Comment

Salut, AlexTar, cum ai rezolvat problema cu zgomotul (cadran/grup), am si eu aceleasi simptome. Eu am schimbat uleiul in grup, am schimbat rulmentul intermediar si un rulment dreapta fațã dar zgomotul este la fel cum l-ai descris tu. Precizez ca o perioada s-a estompat si nu prea s-a auzit, dar de doua zile suna iar foarte tare.

Comment

Originally posted by vasi3300 View Post
                    Salut, AlexTar, cum ai rezolvat problema cu zgomotul (cadran/grup), am si eu aceleasi simptome. Eu am schimbat uleiul in grup, am schimbat rulmentul intermediar si un rulment dreapta faã dar zgomotul este la fel cum l-ai descris tu. Precizez ca o perioada s-a estompat si nu prea s-a auzit, dar de doua zile suna iar foarte tare.
                    Salut! Iarta ma ca rasp asa tarziu, dar n am vazut mesajul. Mecanicul mi a zis ca orice ar fi s o las asa pana face mai rau. Nu mi a dat un diagnostic exact... Tu ai rezolvat ceva?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Comment

A facut cumnatu meu un drum de 3000 km dus-intors in Germania si acum nu se mai aude nimic...si inainte era cand o saptamana facea urat ca naiba si o saptamana se comporta normal, mecanicii sunt depasiti de situatie.

Comment

Salut aceeasi problema am avut la w210 220 automat. Initial am crezut ca sunt rulmenii,dar nu erau rulmentii. Mecanicul a zis ca e diferentialul. Exact nu stiu, ca am vandut-o asa. O zi buna

Comment

Nu stiu ce sa zic. La mine face intre 40 si 65 la ora. Pana acolo si dupa nu se mai aude.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Comment

Sigur si se aude de la incet la tare, prima data cand a inceput sa bata asa am crezut ca am facut pana

Comment

Daca nu i rulment de la roata, mai mult ca sigur e zgomot de la anvelope. Tocmai ce am schimbat la Audi anvelopele, dupa ce am fost in 3 service uri cu ea. Tot asa, pe la 50-60 avea un huruit de nu puteai sa stai in masina. Am verificat rulmenti si frane, dar nimic. Zgomotul a disparut doar dupa schimbarea anvelopelor.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF