Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Check brake fluid level !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Check brake fluid level !

La o plecare mai in forta sa zic asa , dintr-o panta , s-a aprins cu rosu mesajul CHECK BRAKE FLUID LEVEL , am verificat nivelul eu , am pana sus spre capac lichid de frana , insa dupa ce am oprit masina s-a stins eroare , la cateva zile s-a aprins din nou , la fel dupa oprire dispare , acum s-a aprins iar si am mers intr-un service de m-am programat sa verifice si sa schimbe lichidul de frana si sa aeriseasca instalatia de franare , acum ce e drept vad ca si pedala e cam tare fata de inainte cat ma ducea in ea putin in jos si frana frumos acum e tare si tine sus si trebuie sa ma apas putin pe ea si e enervant !
    Ce lichid de frana sa pun ? Spuneau ceva de Dot 4 , e ok sau nu ? Multumesc

Daca vrei sa faci treab bun ,du-te i cumpr de la reprezentanta original i nu mai ai treab pe urma .

Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk

Comment

Nu mai folosi diacriticele ca serverul nu le inghite pe tapatalk.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Am cumparat acum Castrol DOT 4 ca ma scotea din sarite s-a aprins din nou , intradevar au intrat 250 ml de lichid , ca era la minim , eu am vazut ca are in vas , dar era la minim , am completat si am tras putin de ea si nu s-a mai aprins , e ok acum , intrebarea este oare sa piarda pe undeva sau cine stie daca nu o fi fost vreodata schimbat si a scazut in timp , cred ca ar trebuii sa verific putin lucrul acesta !

Comment

Despre ce masina vorbim?
          Un schimb de lichid de frana la reprezentanta este modic .

Comment

Daca spui ca ai completat si iar a ajuns pe minim, ceva nu e ok. Iti scapa pe undeva. Fa bine rezolva problema cat de repede ca e pericol mare.
            Lichidul nu scade in timp! Singurul motiv pt care scade e uzura placutelor, dar nu el uzezi tu asa repede.

Du-o in service si spune-le asta. Insista sa verifice toata imbinarile, tevile, inclusiv la imbinbarile cu pompa de frana.

Or fi mercedesurile ciufute si destepte, dar ma indoiesc ca se prind ele ce lichid au in ele. Colegu are problema destul de nasoala, zic eu. Un schimb la reprezentanta ii goleste buzunarul si cam atat, daca cei de acolo nu arunca un ochi atent de jur imprejur.

Comment

Trebuie lichid de frana DOT 4 Plus.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Nu am completat niciodata cu lichid de frana , e prima data cand am completat , de acum verific nivelul zilnic eu si daca incepe sa scada atunci voi merge in service cu masina cu siguranta , pentru ca nu ma joc cu siguranta mea in primul rand ! Dar momentan nu am ingrijorari , cat timp nu mai scade , verific zilnic lucrul asta si daca va scadea atunci sigur merg in service ! PS : Nu ma intereseaza banii cand vine vorba de masina mea si nu fac economie la bani , nu mi-am luat Mercedes si dorm intr-o garsoniera in chirie , imi permit sa o intretin , altfel nu o cumparam , insa nici nu pot merge in service la orice chichita , am completat pt prima data eu cu lichid de frana iar daca scade automat e o problema si merg imediat la service !

Comment

Ma scuzi ca intervin dar ceva cam macane la tine... Adica tu ai bani si iti permiti orice, nu te joci cu viata ta cand vine vorba de frane, dar nu te duci la reprezentanta sa pui ce lichid trebuie, adica Dot4 Plus, sa faci o aerisire si o verificare completa care nu costa prea mult!
                  Si vezi ca lichidul de frana se schimba la doi ani! Dar banuiesc ca la tine si la banii tai, astea sunt un alt fleac! Pardon!

Comment

Originally posted by cristi_fulger View Post
                    Ma scuzi ca intervin dar ceva cam macane la tine... Adica tu ai bani si iti permiti orice, nu te joci cu viata ta cand vine vorba de frane, dar nu te duci la reprezentanta sa pui ce lichid trebuie, adica Dot4 Plus, sa faci o aerisire si o verificare completa care nu costa prea mult!
                    Si vezi ca lichidul de frana se schimba la doi ani! Dar banuiesc ca la tine si la banii tai, astea sunt un alt fleac! Pardon!
                    Nu am nici un gand sa ma cert cu tine sincer , observ ca iti place sa provoci , nu sunt genul !!!
                    Nu am spus ce am spus , ca sa ma laud ... Era doar ca o paranteza ca nu ma "scartai" la bani cand vine vorba de masina mea si de siguranta mea , atat , nimic mai mult , dar nu am ce face decat sa pazesc service-uri la fiecare problema , mai ales acum cand daca nu mai scade nivelul nu vad rostul , cat timp frane am iar eroarea nu mai apare ... ! O zi buna tuturor

Comment

La tine 2+2=5 sau mai multe. Si te mai si incapatinezi si sustii sus si tare ceva aberatii. Lichidul Dot 4 plus pe care tu il aveai in instalatie nu va avea niciodata aceleasi proprietati ca lichidul Dot 4 pe care tu l-ai cumparat si ai "completat". Vazand ca esti din Galati si tii la siguranta ta si a masinii tale, fa o excursie pana la SF Tex si vezi ce iti spun si baietii de acolo. Faci pariu cu mine ca daca mai continui sa mergi asa cand vei schimba placutele , vei schimba in plus si discurile? Sau poate o sa fii mai norocos si o sa schimbi si ceva garnituri de cauciuc pe acolo.Mi-as fi dorit ca tu sa fi avut o masina cu SBC . Dupa care discutam...
                      "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

Comment

Multumesc, colegul "herchea". Eu intotdeuna am spus si sustinut ceva prin care am trecut si eu la randul meu. Daca nu stiu, nu ma bag. Intreb aici, citesc, ma documentez, apoi iau masuri. Dar unii oameni sunt ei insisi deja foarte buni "meseriasi" si "cunoscatori". Pun ce cred ei ca e bun iar apoi intreaba aici. Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. Defapt aceasta este si ideea acestui forum.
                        "Alexandru1989", maine dimineata mergem impreuna la SfTex si daca ceva din ceea ce am afirmat eu mai sus este eronat, eu imi cer scuze in fata tuturor colegilor si imi inchid contul. E ok? Serios!

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF