Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme w210

    Salutare, timpu' trece, defectele vin. In ultimele doua luni am o gramada probleme cu masinuta mea.. ma gandesc ca poate ati avut una din acestea si ma puteti ajuta sa le rezolv.

    1. Temperatura apei nu urca peste 80, cand aerul este pornit, ajunge doar la prima liniuta banuiesc ca este 60. Cand opresc aerul, aceasta urca pana la 80. Ma gandesc ca poate fi termostatu', dar daca era termostatu' nu mai incalzea deloc, nu?

    2. Am plecat la Bucuresti zilele trecute si pe drum, am constatat ca luminitele din bord fac ca o instalatie de craciun, mai exact le scadea intensitatea,apoi le urca,apoi iar scadea si tot asa, pana la un moment dat se aprindea SRS in bord si imi apareau din nou defectiunile pe care le am pe computer, ca si cand, as porni masina.

    3. Uneori, cand opresc masina aceasta se zguduie din cauza motorului, este normal?

    4. Problema de la alternator,daca e de la el, poate afecta si ABS? Deoarece am si aceste erori in bord ABS/ESP/BAS..

    5.Cand urc pe denivelari(treceri de pietoni,ridicate) roata spate troncane, banuiesc ca de la bucsa, este posibil ca de la acea bucsa sa fie? Am observat ca e putin cam petrecuta.

    Multumesc anticipat.

    Masina este un E200 CDI, 2,2, 85kw din 2000

  • #2
    Pentru punctul 1 schimba termostatul cu incredere.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • #3
      Salutare, am revenit cu vesti bune, pentru mine.
      La 1 se pare ca termostatu' a ramas blocat pe deshis, schimbare acestuia rezolvand problema.
      La 2, se pare ca un mecanic nu a strans suficient borna pozitiva, aceasta pierzand din contactul. Strangerea se parr ca a rezolvat problema, nu m.am gandit niciodata ca este vina bateriei
      4. Rezolvat problema cu abs prin schimbarea senzorului de unghi, acum totul este ok.

      Acum am o noua intrebare, tatal meu, a desfacut suruburile de sub volan, cele care te ajuta sa dai jos capitonaju' acela si sa vezi firele si a uitat unde le.a pus, pot cumpara aceste suruburi si cleme de la un magazin auto? Sau doar de la dezmembrari? Multumesc anticipat.

      Comment


      • #4
        Daca nu dai comanda pe original.Sunt ieftine.
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

        Comment


        • #5
          Lasa-mi un mesaj pe privat si te ajut eu cu ele. Cat ai dat pe senzorul de unghi?

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF