Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema Navigatie CD/DVD

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Navigatie CD/DVD

Salut prieteni, detin un mercedes cu o navigatie mare, si de la o vreme nu imi mai citeste cd-urile mp3 , cand incerc sa bag cd-u imi da eroare dvd-error , am facut si o poza, sper sa aud niste sfaturi bune, multumesc mult !
    Attached Files

Salut !

Eu cred ca sunt doua variante:
    1. S-a murdarit lentila care citeste dvd-urile, caz in care iti sugerez sa inmoi in alcool tehnic sau spirt un betisor de curatat urechile si cu mare atentie sa stergi suprafata lentilei. Exista si cd-uri speciale care se introduc in aparat si sterg lentila.
    2. S-a defectat lentila sau mecanismul acesteia.

P.S. cd-uri originale poate sa citeasca ?
    Noul E-Class 2017

Comment

pentru un e kl 200 din an 2009 . Nu citeste cd -urile ( cd unreadable ) . Nici un fel de cd , nici macar original nici mp3 . Ce ar trebui sa fac ? A mai intampinat cineva acesta problema ? Hartile la navigatie unde le pot actualiza ? Va rog sa ma ajutati .

Comment

Cred ca problema ta ține de lentila de citire. Incearca cu un cd de curățare si vezi apoi.

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

Comment

Avea deteriorata folia care duce la lentila de citire . oricum , multumesc!

Comment

Bine ca ai rezolvat si multumim de reply

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF