Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

problema antigel w211 e200 kompressor facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by andrey_tia View Post
    salut. Conform manualului care il am eu (modelul de facelift) capacitatea totala este de 9,2 l. Pana la -37 grade, trebuie 4,6 l antigel, iar pentru temperaturi de pana la -45 de grade, trebuiesc 5.1 l antigel. Sper ca ti-am fost de ajutor!
    Da imj este de ajutor oricum tot cam pe acolo o sa intre si la mine.Pentru a amesteca antigelul ce ar trebui sa cumpar?
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Apa distilata, nu cu apa de la robinet in nici un caz. Sau, apa de ploaie daca ai de unde si nu vrei sa dai bani pe apa distilata, cu toate ca nu e scumpa. Daca te ajuta cu ceva, iti pot trimite manualul in varianta electronica (pdf). Mie mi-a fost foarte util, are vreo 400 de pagini parca.

Comment

Originally posted by andrey_tia View Post
        Apa distilata, nu cu apa de la robinet in nici un caz. Sau, apa de ploaie daca ai de unde si nu vrei sa dai bani pe apa distilata, cu toate ca nu e scumpa. Daca te ajuta cu ceva, iti pot trimite manualul in varianta electronica (pdf). Mie mi-a fost foarte util, are vreo 400 de pagini parca.
        Am cumparat deja apa demineralizata.Daca poti trimite manualul la adresa broscutza2001@yahoo.com.Multumesc anticipat!
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF