Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme ceasuri bord si panoul de clima - helpppp!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme ceasuri bord si panoul de clima - helpppp!!!

Salutare,

Detin un w211 din 2003, iar acum 4 zile a plouat si m-am trezit cu apa sub mocheta, atat in stanga fata cat si in dreapta, iar pe langa asta aveam 4 martori aprinsi la bord(fara cheie in contact). Cand am vazut am scos repede mochetele ca sa se usuce,dupa care a trebuit sa plec urgent cu masina, numai ca la bord martorii respectivi nu s-au stins,dar restul ceasurilor functionau normal,dar dupa 10 minute de mers, ceasurile au ramas blocate si s-a stins totul(panoul cu ceasuri,martori...). Si cum o problema nu vine niciodata singura, de azi nu mai functioneaza nici panoul de clima - iar asta ma duce cu gandul ca e vorba de un contact pe la vreo siguranta, desi le-am verificat pe toate (de la motor,interior si portbagaj)
    Am cautat pe forum si am vazut ca nimeni nu a gasit o cauza exacta, asa ca apelez la sfaturile voastre sau daca aveti vreo ideie e bine venita.

Stie cineva exact care este siguranta sau releul de la bord si clima??

Sper sa o rezolv cat ma repede,pt ca fara bord e greu sa apreciez cata motorina mai am in rezervor

salut.nu sunt mecanic dar din cate stiu la w211 in dreapta fata sub covorase are un calculator,vezi sa nu fie afectat,iar alte sigurante gasesti pe panul sam din portbagaj.ar trebui sa ai si schema lor pe acel panou.Iar apa ti-a intrat inauntru deoarece ai infundate gaurile de scurgere.mare grija ca poti arde calculatorul de la motor.

Comment

Sigurantele le-am verificat pe toate, iar sub covoras in dreapta nu are nici un calculator.
      Cu clima ma rezolvato...aveam arsa siguranta, dar bordul tot nu functioneaza (, alte sfaturi?!?!?!?!?!?!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF