Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cheie IR w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cheie IR w210

Buna ziua
    Am o problema cu cheia de la masina , nu functioneaza butonul de inchidere, cred ca stiu din ce cauza.Intrebarea mea ar fi daca se poate desface cheia sa ajung la partea electronica.(fara sa tau carcasa in doua), Sau daca stie cineva cat coasta o cheie?

Pretul din cate am inteles eu la reprezentanta... dupa cum a platit colegu` arhitecty era ceva de genu` 9 miliaone lei vechi daca nu ma insel Cat despre desfacut nu am idee... poate stie altcineva care are asa ceva?

Comment

de desfacut am reusit. Mersi pt informatie.

Comment

Cu placere, de asta suntem aici... sa nu ajutam cum ne pricepem si noi !

Comment

salut, am si eu problema cu cheia, nu merge intotdeauna, spune-mi si mie te rog cum ai desfacut-o? Merci

Comment

Litera mare te rog!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF