Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme navi w211!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme navi w211!

Va salut,m-am lovit de ceva nou si am nevoie de un sfat.Am tot butonat navigatia pn mi-a scris Update Soft.Ce este de facut pt ca incui masina si ea ramane On!
    Attached Files

De obicei, treaba asta se intampla cand bagi un dvd cu harti mai noi decat ai avut, iar dvd-ul contine si un update pentru command. Eu zic sa ii iei borna jos pentru 30 de sec...

Comment

Am tot vazut pe youtube cum sa schimbi logo ul cu unu amg...are un fel de meniu ascuns!Si ce sa fac, m-am apucat de butonat si i am cam dat la unele chestii enable! Nu am bagat nici un dvd sau vreun cd ccu altceva. Borna este scoasa in fiecare searsearapt ca nu se stinge altfel.

Comment

Astazi am fost cu dansa la Star si nu mai citeste navigatia,nu se poate conecta cu ea!Una din solutii ar fi un cd de instalare...are cineva cunostinta de asa cv? Pt ca m-am saturat sa scot borna in fiecare seara.Multumesc.

Comment

Mi-ar fi util orice sfat,repet ca Starul nu poate comunica cu ea.Nu am bagat nici un cd in ea,tot ce am a fost sa intru in meniul ascuns si am cam dat ''enable'' la lucruri pe acolo .

Comment

Probabil ca are ceva solutie de "scurtcircuitare", un fel de reset, ca sa renunte la update.
            Totusi s-ar putea sa nu fie indicat intrucat tu nu stii la ce ai umblat.
            De obicei, un update sterge varianta veche pentru a instala varianta noua.
            Daca a ajuns pana la a sterge varinata veche nu stiu, probabil ca nu si pentru confirmare asteapta CD-ul cu varianta noua - asa ar fi "smart" si "a la Mercedes".

Update-ul de harti intradevar contine si update de FW/SW dar nu cred ca asta e cazul tau. Acel update se activeaza cum a zis colegul mai sus - cand bagi CD cu harti mai noi.

Cel mai bine mergi cu ea la reprezentanta sa iti dea un CD cu un update de soft dedicat pentru ce ai tu.

Si invata lectia: unde nu te stii, nu baga mana. Meniul ascuns e pentru "development"/cunoscatori.

Comment

Comment

De la minutul 2:25 am inceput sa butonez,minutul 3:30 iar totul cred ca mi se trage de la minutul 4:05 pentru ca am dat enable la tot ce este acolo.

Comment

Daca si la tine e ca in filmulet, ca nu pare vocea ta , atunci ce asteapta sistemul e update-ul pentru MP3, in rest toate erau enabled.
                  Nu stiu daca vine separat sau impreuna cu FW update sau SW update general.

Daca il are cineva, poate te ajuta.

Din cate imi aduc aminte, cred ca m-am batut de problema asta cand mi-am pus harti noi in vechiul w211, CD pe care nu reusea sa-l citeasca asa ca a ramas blocat in procesul de update. Cumva am scapat de acolo dar nu cred ca am facut eu ceva ci pur si simplu cred ca a renuntat sistemul.
                  Last edited by iusau; 01-21-2015, 18:57 PM.

Comment

Salut!

Incerc sa-ti dau cateva repere:
                    1. Incerci pe la reprezentanta Mercedes si intrebi daca stie/poate sa faca un cd de update soft la COMAND NTG1(ceea ce ai tu pe masina). Preferabil ar fi sa vorbesti direct cu electronistul firmei.
                    2. Daca la reprezentanta nu stie/nu vrea, sa te ajute, atunci trebuie sa cauti o persoana priceputa la instalari de windows, nu neaparat manuitor si posesor de STAR.
                    Daca ai gasit persoana apoi trebuie sa-i dai cateva puncte de reper(scoti pe imprimanta), cum ar fi:

in tabelele de la punctul 18 de pe pagina asta poti afla, in functie de datele masinii tale, model,an de fabricatie, etc, ce soft are nevoie COMAND NTG1 de la tine din masina.
                    Iata cam ce ar trebui sa pateasca masina ta

Hi all, i have a 2004 W211 with Command and Nav, sometimes the unit freezes and won't turn on first shot, it sticks on the Benz logo and then goes black. I have checked all the connections at the back of the unit and they all seem fine. I have been told by the dealer that its possible to...

De aici am dat un search cu "W211589132200", si am ajuns aici:

Pe acest link la postul #6 zice metoda urmatoare:

Quote:
                    1. Burn with high quallity cd!!!
                    2. Turn on the engine and comand aps
                    3. Press and hold together keys 1-3-8 for 2-4sec. You'll see update menu.
                    4. Put the just burned service cd in.
                    5. It shows the current version and the new one (21.090).
                    6. Select yes.
                    7. Wait (up to 20min) and dont turn off the car!!! Or your comand get bricked!
                    8. When update finished turn off the engine, lock the car with key and wait untill all is off.
                    9. Enjoy the new version!

P.S. Daca te pricepi sa iti faci cd-ul atunci ai putea si singur sa faci toata treaba.

Succes !
                    Noul E-Class 2017

Comment

Multumesc Mihai,am incercat dar link ul pt cd numai este valid...sau cel putin atat succes am avut eu! Astazi o sa i fac o vizita unuia care este mai dibace decat mine.

Comment

Nu am reusit! Poate se gaseste un om bun pe aici care sa dea o mana de ajutor...nu raman dator

Comment

Pe la Alin (cl600) incercashi?
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF