Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Liqui Moly pentru E200 W212

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Liqui Moly pentru E200 W212

Salutare.
    A si dori sa fac o curatare a injectoarelor cu liqui moly la un w212 e200 cdi din 2012, dar din pacate nu reusesc sa gasesc furtunele de tur retur, pe filtru sunt doar 2 furtune fata de w210 cdi care are 4.Poate ma poate lamuri cineva?
    Va multumesc.

[QUOTE=paulmadac;359472]Salutare.
    A si dori sa fac o curatare a injectoarelor cu liqui moly la un w212 e200 cdi din 2012, dar din pacate nu reusesc sa gasesc furtunele de tur retur, pe filtru sunt doar 2 furtune fata de w210 cdi care are 4.Poate ma poate lamuri cineva?
    Va multumesc.Am atasat si o poza
    Attached Files

Comment

Personal am facut la w203 al unui prieten deconectand furtunele de tur si retur ce vin din rezervor (iesirile le introduci in doza de liqui moly iar pe conductele ce vin din rezervor le faci un boostrap ).Eu detin w211 am incercat fara succes nu pescuieste lichid din doza banuiesc cai pompa de joasa din rezervor care pompeaza .sistemul de alim este asemanator la w211 cu cel din foto .bafta
      mercedes e classe 220cdi w211

Comment

[QUOTE=paulmadac;359766]
        Originally posted by paulmadac View Post
        Salutare.

Care este motivul pt care vrei sa cureti injectoarele la W212 2012?
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Poti sa incerci si varianta cu substanta in rezervor direct... Eventual pune substanta si alimenteaza cu putina motorina in prima faza (gen de 50 RON). Stiu ca nu e la fel ca si pe direct, dar face acelasi lucru. Iara ma gândesc ca la w212 nu a apucat sa se depuna mare lucru pe sistem (numai daca are 800k de km).. Apropo...incearca si foloseste o motorina de calitate, s-ar putea sa fii surprins... (eu am fost.. ) si sa nu mai ai nevoie de agheasma suprema de la Liqui Moly. Bafta!

Comment

[QUOTE=paulmadac;359766]
            Originally posted by paulmadac View Post
            Salutare.

Vezi ca exista si o rechemare service pt injectoare la w212 , la anumite modele , poate te incadrezi.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF