Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W210 e200cdi probleme functionare la cald

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • W210 e200cdi probleme functionare la cald

    Buna,masina e un e200cdi din '97,automatic si mi-a scos peri albi! Deci masin porneste si functioneaza ok pana urca temperatura la 90,dupa care incepe calvarul,nu se tureza calumea,moare motorul cand franezi sa opresti pe loc,daca accelerezi la maxim si o lasi se opreste,binenteles daca o lasi sa stea 5 minute nu mai porneste decat daca-i dau curent! La test a iesit ceva defectiune la injectorul unu pe instalatia elecrica,sa verificat inlocuit injector,cabluri face exact la fel!Mentionez ca am ceva piese de pe alt motor care a stat!Sa mai inlocuit pompa inalta presiune,senzori rampa,senzor ax dar face exact la fel!Pe tester aceas eroare,adevarul ca nu am incercat si cu alt tester!Dupa o zi de chin si nervi am luat o sticla de apa am turnat pe primul injector de catre radiator si surpriza a pornit,dupa ce l-am oprit l-am lasat 5minute si nu a vrut sa o ia,am turnat apa si a pornit,clar cand racesc injectorul porneste! Am masurat tensiunea la injectoare si am observat la pornire undeva la 17,5volti dupa care scade si coboara pana la 10,5v si nu este stabila,mentionez ca incarcarea e ok14,1v si la pornire nu da tensiune mai mare alternatorul!
    Mentionez ca pe amandoua fire de la injectoare e aceas tensiune cu motorul pornit si cald,mane am sa masor cu el rece!Daca ma puteti ajuta cu niste valori de tensiune la injectoare si pareri v-as multumi din suflet!

  • #2
    Lasa tensiunile in pace. Schimba injectorul.
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

    Comment


    • #3
      L-am schimbat,tot asa face!

      Comment


      • #4
        Scuze masina e din 2001! Acum nici nu se mai tureaza peste 3000 si se opreste cand las acceleratia,asta numai cu motorul cald! Maine schimb senzori,galerie,egr de pe una functionala!Revin,sper cu vesti bune!

        Comment


        • #5
          Astazi s-a rezolvat problema!Am reusit sa masor tensiunea la injectoare unul care functiona ok,dupa care am schimbat calculatorul,contact+imo si surpriza,masina functioneaza impecabil! Asata dupa ce venise masina de la niste supermecanici,care lucreaza numai la mercedes si care o tineau mortis cu injectoarele si instalatia electrica de la injectoare! Multumesc se poate inchide!

          Comment


          • #6
            Destul de scumpa solutia, insa bine ca i-ai dat de cap. Nu se inchide.
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF