Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Niste "probleme" la W210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Niste "probleme" la W210

    Salutare tuturor!Numele meu este Alexandru si sunt nou pe aici.M-am inregistrat pe forum deoarece am achizitionat acum 4 zile un w210 e220 din 2001(facelift) si am avut niste probleme de rezolvat la el...in final au mai ramas doar cateva chestiute mici care ma enerveaza si nu as vrea sa le las asa.Voi incepe sa le enumar in speranta ca ma va putea ajuta cineva:
    -Semnalele din oglinzi nu functioneaza,iar presupunerea mea ar fi ca s-au ars becurile.Nu reusesc sub nici o forma sa desfac sticla de la oglinzi si nu vreau sa trag tare de ea deoarece mi-e frica sa nu o rup.
    -Plafoniera se aprinde si se stinge numai din interiorul masinii(nu pot lasa pe functia aceea ca atunci cand deschid masina sa se aprinda si plafoniera+luminile de la usi deoarece,daca las plafoniera aprinsa nu se mai stinge nici dupa 2 ore)
    -Cd playerul nu citeste nici cd-uri originale,nici facute acasa(audio) ci le scoate afara.Am citit pe un forum ca cineva a scos bateria masinii pentru 30 de minute si nu i-a mai dat "CD ERROR"(acum eu nici nu prea pot vedea ce scrie deoarece are aproape toti pixelii morti si imi scoate inapoi cd-ul).Ma gandesc ca daca as scoate bateria masinii ar fi o greseala deoarece nu stiu codul.Exista vreun cod universal de deblocare a player-ului ?

    As aprecia foarte mult daca m-ati putea ajuta cu sfaturi utile si nu din auzite. Sanatate!

  • #3
    Multumesc,dar am gasit si eu asta...nu prea vad nimic similar la oglinda mea(este de facelift cu semnalizare).

    Comment


    • #4
      1. http://www.clubmercedes.ro/bec-semna...2.html?t=24482
      2. Curios...
      3. Desfa-l si curata-i lentila.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

      Comment


      • #5
        Multumesc,voi incerca maine pe lumina si voi vedea ce e pe acolo.Revin cu detalii!

        Comment


        • #6
          Daca oglinzile sunt cu rabatare atunci 100% sunt mancate firele,demonteaz-o si inadeste firele asa am patit si eu,in legatura cu lumina interioara aceeasi problema o am si eu si nu am gasit rezolvare

          Comment


          • #7
            Am inteles...am fost azi la tinichigerie cu ea si nu prea am avut timp sa ma mai ocup si de oglinzi pt ca am stat toata ziua acolo.Oglinzile sunt cu rabatare electrica...ma voi uita maine la ele si voi pune un multimetru pe fire sa vad daca au curent pe avarii,asta numai daca voi putea demonta masca aia...

            Comment


            • #8
              Am incercat sa demontez invelisul oglinzii si nu am reusit...iata cum arata rabatata.Am bagat o surubelnita in locasul acela stramt si am incercat sa trag de el.Pare sa aiba un arc acolo dar nu se intampla nimic si nici nu iese invelisul oglinzii dupa ce trag de el...

              Comment


              • #9
                Vreun coleg dragut pe aici sa imi reseteze si mie revizia din bord si sa-mi stearga niste erori? Il cinstesc!

                Comment


                • #10
                  Mastermario, are topic de diagnoza.
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                  Comment


                  • #11
                    Pui contactul,dai din meniu acolo unde iti ararta rezivia si apoi ti 5 secunde apasa pe R

                    Comment


                    • #12
                      Originally posted by apreda02 View Post
                      Am incercat sa demontez invelisul oglinzii si nu am reusit...iata cum arata rabatata.Am bagat o surubelnita in locasul acela stramt si am incercat sa trag de el.Pare sa aiba un arc acolo dar nu se intampla nimic si nici nu iese invelisul oglinzii dupa ce trag de el...

                      http://postimg.org/image/z9xuyjsan/
                      Dupa cum arata,tu nu trebui sa bagi in locas acolo surubelnita,tu trebui sa tragi de tabla aceea de este pana in locas.

                      Comment


                      • #13
                        Am incercat sa resetez si merge dar dupa ce opresc motorul si pornesc iar ...apare din nou.La chestia cu surubelnita...sincer am incercat sa trag si merge trasa un pic dar nu se intampla nimic!

                        Comment


                        • #14
                          Trebuie sa tii apasat pe R pana iti apare pe ecran daca vrei sa resetezi intervalul de service si dupa tre sa apesi pe R pentru comfirmare . (sper sa nu incurc cu altceva). Apropo am gasit pe youtube undeva cu video, dar in momentul asta nu am timp sa caut sa iti pun link-ul. Bafta!

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF