Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Update soft navi/dvd w211 - blocare unitate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut, poti sa imi spui ce aveai pe masina inainte de a monta navigatia mare ?
    Eu am acest sistem :
    ImageUploadedByTapatalk1415127682.435605.jpg,
    si vreau sa il montez pe acesta :
    ImageUploadedByTapatalk1415127719.817778.jpg,
    iar ceea ce as dori sa aflu, este daca ambele sisteme au aceleasi mufe in spate .
    Multumesc, si astept raspuns de la oricine stie daca au aceleasi mufe, daca ar si plug and play, sau trebuie schimbate si ceva cablaje.
    Mentionez ca nu ma intereseaza modulul din potrbagaj.

Sent from my Lion

Comment

Salut,
      Avand in vedere ca cel mai sigur este sa vezi ce tip de mufe au in spate fiecare, tot asta te sfatuiesc si eu!
      La ce pret cumperi unitatea?
      Vezi sa te asiguri ca este compatibila!
      Am intalnit cazuri (la mine pe masina inclusiv) cand la unele aparate NU se gasea amplificare interna ci aveau amplificarea in unitatea din spate (AGW sau cum naiba se numeste ca nu stiu exact) desii din VIN-ul masinii reiesea ca nu au agv...
      DECI, pentru a nu face vreo eroare "costisitoare" pune cate o poza cu spatele fiecarei unitati! Daca mufele din spate sunt IDENTICE atunci SIGUR nu trebuie sa faci nici o modificare.
      Din ce stiu, aparatul din prima poza are amplificare interna, iar cel din a doua poza nu are decat alimentare si cablurile de fibra optica in spate (are o mufa mica -20mm×10mm aproximativ), aplificarea fiind in spate (acel AGW).

Comment

Mersi de raspuns.
        Cert este ca amplificare am, fiindca se aude foarte bine si am un difuzor mare la luneta.
        Maine o sa dau radiocd-ul jos, o sa ii fac o poza, si revin.

Sent from my Lion

Comment

Si, am uitat sa-ti spun! Vezi ca marea majoritate cer preturi astronomice! De oameni "tampitii"! Dupa parerea mea in afara de aspectul foarte interesant acest tip de unitate nu merita mai mult de 250-300 de euro in stare IMPECABILA!
          Dupa ce o montezi apar si unele nemultumiri, cum ar fii faptul ca bass-ul (daca ai subwoofer pe spate cum este cazul meu) nu se va mai auzii asa de cald si puternic ca pe vechea unitate (in cazul meu caseta). Eu de la un "mic moft" sau "lovitura zdravana la cap" cum o mai numesc eu, am schimbat tot ce tine de instalatia audio originala a masinii. Am montat amplificatorul (AGV) Bose, difuzoare HK, unitatea cu navigatie, magazie, etc... Boala grava, crede-ma!
          Daca vrei cu adevarat un sunet frumos in masina cauta la dezmembrari si ia-ti tot sunetul de la una care a avut Bose sau Harman Kardon! Eu asa am facut si, crede-ma ca nici in seria 7 din 2010 incoace nu se aude atat de placut si cald sunetul cum se aude in masina mea veche din 2003! Parerea mea este ca pana prin 2005 s-au fabricat masini dava intelegi ce vreau sa zic.
          Daca vrei, si esti cat de putin "lovit la cap" cu sunetul, te ajut cu cea mai mare placere cu toate informatiile de care ai nevoie la tot ce tine de aparatele/accesoriile audio dupa Mercedes w211.
          In speranta ca iti va fii de ajutor, te salut!
          Last edited by alin6231i; 11-04-2014, 22:00 PM.

Comment

Originally posted by yanis2222 View Post
            Mersi de raspuns.
            Cert este ca amplificare am, fiindca se aude foarte bine si am un difuzor mare la luneta.
            Maine o sa dau radiocd-ul jos, o sa ii fac o poza, si revin.

Sent from my Lion
            Amplificare ai sigur! Altfel nu ai auzii nici un "zgomot".
            Dar depinde daca aceasta amplificare este unitatea din portbagaj sau aparatul are amplificare interna! Daca pe masina ta a fost montat din fabrica aparat cu amplificare interna, nu ti se va potrivii unitatea cu navigatie si dvd din a doua poza.
            Apropo, vezi ca mai sunt CLS-urile de pana in 2005-2006 pe care au fost montate din fabrica unitati fara amplificare, pe fibra optica. Tot ce este audio dupa CLS se potriveste pe w211.
            O seara buna!

Comment

Update soft navi/dvd w211 - blocare unitate

Mersi, ramane sa vad unde are amplificarea...
              Un numar de telefon nu ar strica, aici sau in privat, sa te stresez maine cu un apel sa imi explici cum sta treaba.
              Sent from my Lion
              Last edited by yanis2222; 11-04-2014, 22:14 PM.

Comment

Nu ma stresezi, stai linistit!
                0784676924 si te rog intre orele 9-19, nu mai tarziu.
                Daca nu iti raspund sau suna ocupst da-mi sms te rog si insista daca vezi ca nu te sun inapoi in 1-2 ore. Sunt anumite momente in care nu raspund la nimeni. Mai ales perioada de fata in care sunt foarte ocupat.
                O srara buna!

Comment

Salut !

Uite, eu am scris aici :

un articol, care cred ca te poate inspira.

Eu am avut incredere in Harman/Becker, dar ce-i drept sunt optiuni pe care nu le poti avea decat daca esti dispus sa cumperi ceva de genul:

Succes !
                  Noul E-Class 2017

Comment

Am incercat sa te sun, dar imi zice ca nr nu este alocat...

Sent from my Lion

Comment

Modelul asta il am:
                      ImageUploadedByTapatalk1415184074.966252.jpg
                      ImageUploadedByTapatalk1415184090.530067.jpg
                      ImageUploadedByTapatalk1415184101.864041.jpg
                      ImageUploadedByTapatalk1415184113.197713.jpg,
                      acum daca imi poti spune ce navigatie OEM trebuie sa iau ca sa fie compatibila te rog ( un cod, o specificatie ceva ).

Sent from my Lion

Comment

Originally posted by yanis2222 View Post
                        Am incercat sa te sun, dar imi zice ca nr nu este alocat...

Sent from my Lion
                        Salut,
                        Ti-am scris gresi numarul. Scuze! Este cu 23 in coada.
                        La ce poze mi-ai trimis cu mufa care o ai pe masina, cred ca poti monta navigatia cu ecran mic dar care nu cred ca citeste dvd. Atentie, am spus "cred"!
                        Cauta pe google codul dupa aparatul tau si vezi daca gasesti ceva compatibil cu unitatea cu ecran mare- cel putin ai dvd player si poate iti merge pe 5.1 sau dolby prologic, ceea ce ar cam trebuii sa-ti merga avand in vedere ca din mufa ta pleaca fiecare canal ingividual pe usi si spate.
                        Vorbim mai multe maine daca vrei pentru ca am ceva de munca acum si nu pre imi permite timpul.

O seara buna!

Comment

Era sa uit, poza cu mufa din spate a unitatii cu ecran mare ai? Pune-o aici. Exista posibilitatea sa fie compatibila daca este un model mai recent - 2005-2006.
                          Daca nu ai poza roaga-l pe vanzator sa-ti trimita.

Comment

La tine in masina ai Audio-20-CD cu amplificare integrata in unitatea centrala, astfel incat toate firele de la difuzoare vin in mufa din poza nr 1.
                            Cel mai simplu este sa montezi COMAND NTG2.5 dar nu se va potrivi mufa pe care o ai acum cu cea de la noul COMAND. In cazul acesta ai nevoie de un cablu adaptor(cam scump), pe care le poti vedea aici, sau aici, depinde daca ai/vrei sau nu telefon in masina.
                            Am mai gasit si mufa adaptoare, pe care un electronist ar putea eventual sa o foloseasca si ca contruiasca el acel cablu adaptor, pentru ca sa nu cumperi acele cabluri scumpe.

Cam tot ce ti-am explicat am tradus de aici.

Tot acolo iti explica si varianta in care daca vrei sa montezi un AGW in portbagaj, atunci poti sa cumperi COMAND NTG1, dar ar trebui ca toate firele de la difuzoare sa le directionezi catre acel AGW in portbagaj.
                            Noul E-Class 2017

Comment

Alin mai esti activ pe acest forum? Am aceiasi problema ca cea pe care ai avut-o tu. Poate imi poti lasa un numar de telefon sa te sun. Mersi

Comment

Originally posted by constantin66 View Post
                                Alin mai esti activ pe acest forum? Am aceiasi problema ca cea pe care ai avut-o tu. Poate imi poti lasa un numar de telefon sa te sun. Mersi
                                Alin, sau Constantin, daca careva inca sunteti activi pe aici, ati putea sa ma ajutati si pe mine?! Exact aceeasi problema o am si eu...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF