Sunt posesorul unui E 320 cdi w210 , iar turbina cam face figuri , intra greu si pana intra scoate masina mult fum negru iar dupa ce intra tot scoate fum negru pe toata durata accelerarii si se pare ca turbo ar cam fi pe duca . Mecanicul meu ma sfatuieste sa Rectific turbo pt ca ar fi avantajos si ca pret si ca si calitate . Ideea e ca pe mine nu ma intereseaza atat de mult pretul cat calitatea , inteleg ca se da 1 an garantie dar ma intereseaza daca aceste rectificari sunt bune de ceva , turbina revine la parametrii anteriori sau este doar "o frectie la picior de lemn "
.
Se pare ca prin rectificare se inlocuieste tot "miezul" turbosuflantei , ramanand doar carcasa restul tot se schimba , iar costul total cu manopera se ridica undeva la 500 E ( 2200 lei ) .
Ma intereseaza daca este eficienta aceasta rectificare sau este mai bine daca mi as cauta un turbo pe la dezmembrari ?
Astept raspuns , o zi buna !
PS : egr functioneaza , electrovalva functioneaza , debitmetru functioneaza , furtunele intercooler schimbate la reprezentanta .

Se pare ca prin rectificare se inlocuieste tot "miezul" turbosuflantei , ramanand doar carcasa restul tot se schimba , iar costul total cu manopera se ridica undeva la 500 E ( 2200 lei ) .
Ma intereseaza daca este eficienta aceasta rectificare sau este mai bine daca mi as cauta un turbo pe la dezmembrari ?
Astept raspuns , o zi buna !
PS : egr functioneaza , electrovalva functioneaza , debitmetru functioneaza , furtunele intercooler schimbate la reprezentanta .
Comment