Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

problema clima W210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• problema clima W210

Salut,
    De cateva zile am observat ca am probleme cu clima...mai exact ea era pusa pe aer rece si baga aer cald..chiar fierbinte...Am pus masina pe un tester Star si am urmatoarele coduri de eroare:
    B1226- in car temperature sensor B10/4
    B1228- left heat exchanger temperature sensor B10/2
    B1229- right heat exchanger temperature sensor B10/3
    B1230- evaporator temperature sensor B10/6
    B1232- refrigerant pressure sensor B12
    B1459- serial interface K2 from AC control module to instrument cluster
    Masina este un Mercedes E220 cdi Elegance din noiembrie 2001

Eu suspectez ca este vorba de un scurt care le afecteaza pe toata...astept si ideile voastre...mersi

Nu este vorba de nici-un scurt. Posibil un cumul de defecte, lipsa freonului din instalatie si robinetii de caldura blocati pe deschis. Ca sa incheiem cu ce este mai rau, este posibil ca modului electronic din bord sa fi cedat.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Exact ceea ce credeam ....unitatea de comanda....am desfacut-o si avea beculetul sarit acolo in interior pe placa...in concluzie cred ca o unitate de comanda noua va rezolva problema...o sa revin cu informatii dupa ce o voi schimba

Comment

Problema rezolvata.am inlocuit unitatea de comanda si totul functioneaza normal

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF