Fiindca motorul facea zgomot, am zis sa "reglez tachetii" la W210 2300 cmc din 95 inainte de a-l vinde. Un amic fost mecanic la Casa Auto l-a desfacut si stupoare, atat axa cu scame cat si chiuloasa s-au stricat/uzat din cauza ca tubul/canalul de ungere al uneia dintre scame era infundat, drept pentru care respectiva batea din ce in ce mai tare. Am primit ca sarcina sa schimb toti cei 16 tacheti hidraulici (care nu coasta decat cateva milioane bune
), pe langa cureaua motor care era uzata, O-ringuri, saibe, amortizor intinzator, ulei+filtru (desi masina a primit revizie completa cu toate filtrele originale si ulei la fel abia in urma cu 3000 km) si ideea mea a fost sa-i bag si un DuraLube. O s-o vand dupa ce deja am mai schimbat la ea pompa de benzina, kitul ambreiaj, bacteria etc, care cu revizia m-au dus spre 1.000 EUR. Problema mea e ca, dupa toate aceste sute de euro bune inclusiv manopera numai cu reparatia asta, e posibil - chiar probabil - ca bataia sa nu dispara, ci sa ma dispere in continuare.
Exista vreo solutie s-o fac sa nu mai bata daca nu a avut ungere la una dintre came? Canalul e acum desfundat si o sa aiba din nou ungere, dar sunt convins ca o sa bata.

Exista vreo solutie s-o fac sa nu mai bata daca nu a avut ungere la una dintre came? Canalul e acum desfundat si o sa aiba din nou ungere, dar sunt convins ca o sa bata.