Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Lumini slabe becuri xenon w211 2004

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lumini slabe becuri xenon w211 2004

Am luminile destul de slabe pentru niste faruri cu xenon. Becurile le-am schimbat acum un an. E normal sa fie mai slabe la modelul asta? Pot pune becuri mai puternice?

Daca ai destula rabdare curata lupele pe interior, o sa te minunezi ce gasesti acolo.

Comment

Buna colegu. Daca vreau sa curat lupele pe interior inseamna sa desfac sticla farului? Sau cum se poate face asta?
      Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Ce tip de becuri ai pus ,marca ,atentie la fack-uri!
        mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Originale philips D2S nou noutze fara zgarieturi. Am probleme oricum cu farurile. Nu stiu ce sa ma mai fac
          Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

@valentinion
            Nu stiu ce sa ma mai fac

Nu esti singurul.De trei ori am fost la reprezentate cu problema asta, si de fiecare data cind am iesit de acolo, mecanicii imi spuneau: "acum ar trebui sa mearga farurile".Cind iesem pe asfalt... dezastru.N-am xenon, dar sticla farurilor este curata, clara si am becuri originale Mercedes.Am vazut ca si pe forumurile straine de discutii se pling multi de problema farurilor la W211. La mine faza scurta e prea chioara, iar faza lunga bate prin copaci.

Un sfat: nu mai umbla si tu noaptea cu masina, ce cauti tu in mijlocul noptii pe drumuri?
            Last edited by mihailSS; 03-18-2014, 12:13 PM.

Comment

Originally posted by papi View Post
              Daca ai destula rabdare curata lupele pe interior, o sa te minunezi ce gasesti acolo.
              Ai desfacut farul? Stii cumva daca este prajita si oglinda proiectoare? Se poate reconditiona sau inlocui?
              W211, E220 Cdi, 110 kW, 2004, AT 722.6

Comment

salut, cand apare problema luminii slabe, lupa incepe sa se deterioreze, cu cat lupa este mai deteriorata, cu atat mai putina lumina este reflectata. curatarea lupelor nu este o optiune, prin curatarea lupelor nu obtineti mai mult de 10% mai multa lumina fata de cata lumina aveti acum. singura varianta care intradevar merita efortul depus este inlocuirea lupelor cu unele mai performante.la sfarsitul anului 2014 cei de la Morimoto au scos pe piata ultimul lor model de lupe D2S, acestea fiind o versiune de exceptie datorita oglinzilor inspirate de la modelul Hella GEN3. Montajul poate fi realizat de catre dumneavoastra sau la noi la sediu. Datorita materialelor de calitate din care sunt confectionate oferim acestor proiectoare 2 ANI garantie. Cei care vor poze demonstrative inainte/dupa montarea acesor lupe in diferite modele de faruri imi pot trimite sms cu adresa de mail si ii voi atasa fotografiile pentru ca nu stiu sa atasez fotografii aici. Tel: 0762.107.473 Marian
                Last edited by marian.sirbu; 01-08-2015, 17:06 PM. Reason: greseli.

Comment

Desi suna ciudat, ca pana si lupa de la faruri sa fie pe lista de consumabile, gen becuri, placute de frana, etc, cred ca ar fi binevenite niste informatii suplimentare la aceste lupe Morimoto D2S.
                  Modelul/marimea care ar veni pentru farurile de la w211 difera la farurile cu xenon fata de cele cu becuri halogen ? Deasemeni pretul am vazut ca difera foarte mult...
                  Noul E-Class 2017

Comment

mihai1968 , defapt daca te duci la mercedes, iti vor recomanda sa inlocuiesti farurile pt ca ei nu sunt specializatie in domeniul de inlocuire a lupelor din faruri.
                    Morimoto D2S 3.0 este cea mai noua vresiune - 2014
                    Desigur este o versiune de exceptie datorita oglinzilor inspirate de la modelul Hella GEN3.
                    Iclusiv solenoidul este schimbat, identic cu cel folosit la Lupele Hella.
                    Lentila este clara si masoara 3 inches.
                    Focalizare foarte buna pe o arie marita, cu un Cutoff bine definit.
                    Folosesc becuri D2S.
                    Datorita materialelor de calitate din care sunt confectionate oferim acestor proiectoare 2 ANI garantie.
                    Recomandate pentru faruri de dimensiuni medii si mari.]

Comment

modelul de lupa este diferit la cele care vin echipate cu instalatie xenon de fabrica fata de cele cu halogen. atat cele xenon cat si cele halogen de fabrica au lentile de 3 inch.

Comment

Salut , si cam cat costa aceasta "lucrare" , inlocuit lupa de catre dvs.?
                        W124 260E 4Matic automat '88 - fosta (2002-2011)
                        W211 E280 cdi automat '06

Comment

Ingenioasa curatare pe interior a sticlelor de la far:

Noul E-Class 2017

Comment

Si eu am aceeasi problema. Lumina de drum este foarte slaba.
                            Am citit mai sus despre Morimoto D2S 3.0 Cautand pe google, nu am inteles care este modelul pentru E270cdi W211 Bixenon D2S
                            In Romania monteaza cineva asa ceva? daca da, care este pretul?
                            Daca nu vrea nimeni sa dea preturi, atunci poate trimite cineva un mesaj pe privat.
                            Va multumesc.

Comment

Originally posted by ambra0 View Post
                              Si eu am aceeasi problema. Lumina de drum este foarte slaba.
                              Am citit mai sus despre Morimoto D2S 3.0 Cautand pe google, nu am inteles care este modelul pentru E270cdi W211 Bixenon D2S
                              In Romania monteaza cineva asa ceva? daca da, care este pretul?
                              Daca nu vrea nimeni sa dea preturi, atunci poate trimite cineva un mesaj pe privat.
                              Va multumesc.
                              salut, scuze pentru raspunsul intarziat, eu ma ocup cu inlocuirea lupelor, 0762.107.473 Marian.

Un alt post cu ignorarea regulilor casei; la urmatoarea - consecinte.
                              Last edited by cutaresku; 02-16-2015, 19:44 PM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF