Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Unde pot instalat o linie audio Harman/Kardon logic 7 ??? pe un w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Nu cunosc sistemul asa hk insa am experienta in car audio.
    Un amplif sau un player are la 12.6 v 100w la 13.8 120w iar la 14.4 are 140w(cifre exagerate).
    cu toate ca este hk, ma indoiesc de sub-ul de fabrica, in sesnul ca nu are o excursie a membranei foarte mare(e destul de plat) iar spider-ul (panza dintre baza membranei si carcasa) a fost gandita mai elastica tocmai pentru ca e montat pe o masina de lux si trebuie sa se deschida difuzorul de la volum foarte mic(sensibilitate).
    Daca are reglaj pe low pass filter poti seta undeva la 40hz max pentru ca mai jos sigur nu face nimic si mai mult plimba membrana aiurea fara sa mai poata reproduce fidel frecventele joase ale melodiei.
    Poti regla in felul urmator, mergi cu volumul pana la maximul difuzoarelor fata (distorsiune) apoi incepi si cresti subwooferul pana la maximul acestuia(cand incepe sa pocneasca nu e deloc bine) si in teorie vei avea un sistem echilibrat.
    Ar fi multe de spus insa e un inceput de reglaj.
    De asemenea, sursa, mp3 wma flac cd, trebuie sa fie foarte buna, poti gasi pe net discuri de reglaj, gen emma awards etc ce plimba difuzoarele prin mai multe genuri astfel incat la final sa ai un reglaj bun.

    Comment


    • #17
      Atunci ți-ai explicat singur de ce e limitat până la 14.4V.

      Tăierile, delay-urile, efectele sunt setate deja de inginerii de la Harman, chiar diferit pentru fiecare model pe care s-a montat amplificatorul asta. Tot Comand-ul ii spune unde sa taie, ce delay fata/ spate sa bage, funcție de codarea lui, adică Break, berlina, Coupe, etc.

      Firește, toate fineturile astea, se și adeveresc daca ai toate difuzoarele la locul lor, microfonul, bla, bla
      Codarea și microfonul parametrizeaza sunetul.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • #18
        Asta incercam sa spun, ca la voltaj mai mare, puterea dezvoltata este mai mare si este posibil, mai ales fara acel microfon de taiere, ca ampliful sa impinga mai mult decat poate duce subwooferul.

        Comment


        • #19
          Multumesc pt.ideile date. Nu am avut timp dar cu siguranta o sa montez si microfonul,de asta am si insistat de la inceput sa il am. Craciun Fericit tuturor !!!

          Comment


          • #20
            Sau poți asculta la un volum moderat,
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


            www.mbretrofit.ro

            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

            Comment


            • #21
              Nu vreau sa fiu inteles gresit,nu sunt genul care am doar bum bum in cap. Doar ca odata ce am achizitionat un lucru pe care totusi am dat niste bani si mi sa promis ca este ok si s-a dovedi a nu fi 100% ce aveam nevoie vreau si trebuie sa stiu daca tehnic e 100% in parametri sau trebuie inlocuit.
              Lucrul ce ma nedumereste pe mine este de ce la bas paraie sau mai bine zis scartie(sper sa nu va fi indus in eroare ca am zis paraie) subwofer-ul chiar si cu volumul dat un pic mai incet decat,cand e la maxim cu motorul oprit. De ex dau maxim cu motorul oprit si se aude perfect,opresc sistemul pornesc motorul dau maxim si incepe sa paraie(nu o face incontinuu,si se poate auzi doar cand basul nu e acompaniat de frecventele inalte)apas de cateva ori pe butonul de micsorat volumul de pe volan incat sa se auda mai incet decat cu motorul oprit si acea paraiala tot o simt,e ca un scartait sau un pocnit de bici. Comparatiile le-am facut pe acelasi cd aceiasi melodie Usher-Yeah sau Directia 5 -Daca ai sti.
              Last edited by ioonak88; 12-25-2018, 18:53 PM.

              Comment


              • #22
                Setarile la sunet le am in urmatoarea configuratie: Logic 7 surround activat
                basul dat la 3.Cu motorul oprit il pot da si la maxim si tot se aude ok
                Treble undeva pe la 8
                fader si balance la 0.

                Comment


                • #23
                  Colegul CL600, cum pot lua legatura cu dumneavoastra? am cautat un numar de contact dar nu am gasit.
                  Multumesc mult!

                  Comment


                  • #24
                    Rezolvat problema cu paraitul din subwoofer !!! A fost un factor ce influenta asta respectiv si o problema:
                    Dupa cum spuneamca pe spate nu aveam difuzoare,intre timp am pus difuzor si pe dreapta spate ramanand doar stanga fara.Acum cateva zile fiind inervat la culme si nestiind care e cauza,respectiv negasind difuzoare de w211 la bucata decat la respectabilul pret de 400 lei bucata si nestiind care e cauza:lipsa difuzor stanga spate,amplificator defect sau subwoofer defect m-am decis sa mai cumpar inca un sistem la 1500 lei intr-un fel luandu-mi si cu asta teapa primind tweetere care nu sunt HK in rest totul ok.
                    1 Dupa ce am montat difuzor si pe spate stanga cu motorul pornit la volum maxim subwoofer-ul se aude la fel cum se auzea inainte cu motorul oprit,deci nu mai primeste curent ca sa paraie. In concluzie lipsa unui difuzor facea ca amplificatorul sa scape curent mai mult woferului.
                    2 Dupa aia ascultand mai atent fel de fel de muzica tot la volum ridicat mi sa parut ca totusi pe anumite melodii ce le cunosteam bine ceva ceva suspect foarte putin sesizabil tot s-ar auzi din spate la anumite frecvente joase,asa auzidu-se si inainte cu motorul oprit si atunci m-am dus pe bancheta din spate si dupa cateva minute bune de ascultat mai atent am observand ca totusi din subwoofer ies mici sunete ce nu ar fi normale. Atunci am rabatat bancheta si am scos subwoofer-ul afara nu cu gandul ca ar trebui inlocuit ci mai mult de curiozitate sa vad daca sub-ul proaspat cumparat functioneaza. L-am scos din locasul lui si zic sa il conectez pe celalalt provizoriu in aer liber nu in locasul lui. Am pus mufele si am dat vol maxim,cursa membrana de ziceam ca sare afara din locul ei dar fara sa scoata vreo un sunet ciudat,atunci zic hai sa pun in aer liber si subwoofer-ul vechi sa vad cum se aude tot asa si surpriza paraia de il luau toti dracii,deci clar nu e 100% ok!!!
                    Am montat noul sub si pot sa spun ca acum se aude super,nu mai e nevoie de nici o amplificare nimic in plus. In timpul urmator cred ca o sa mai demontez o data subwoofer-ul pt.a rigidiza sanatos polita pe care este montat si tot ce mai este pe acolo respectiv acel capac din acel material ce vine peste subwoofer si nu in ultimul rand usa la portbagaj sau cum s-o numi pt.ca se aude de afara cum vibreaza.
                    Last edited by ioonak88; 03-08-2019, 01:02 AM.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF