Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ultima vizita la Autoklass

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ultima vizita la Autoklass

    cica o s-o rezolvam amiabil.
    Last edited by deniro290td; 08-30-2008, 15:16 PM. Reason: se pare ca o dam la pace

  • #2
    Oare nici nu stiu de ce nu ma prea mira acest lucru?! Poate din cauza faptului ca suntem obisnuiti cu astfel de comportament in tara asta de cacao... Aici la putere este spaga si obrazul gros...

    Mult succes cu procesu` sper sa primeasca ce merita astfel de oameni !!!

    Comment


    • #3
      la toate aste, ca-s destule, se mai adauga si un senzor parctronik, st. spate, dar ca sa vezi e cel st. fata. pret senzor ~ 100 euro + manopera.
      am uitat sa-l mai mentionez si pe asta in scrisorica, am destule si asa.

      Comment


      • #4
        Urit.......

        Comment


        • #5
          E mare lucru ca ai rabdare sa te razboiesti cu astia... pe mine la reprezentanta ma intreba un papagal daca am tractiune fata la un C 180 ....

          Dok, ar trebui creat un spatiu special pe forum , numit Reprezentante cu pareri si validari pozitive/negative...desi cred ca vor fi toate negative

          Frate, nu va mai duceti la reprezentante...sunt specialisti in distrugerea Mertzurilor.

          Mergi pana in panzele albe colegu !

          Comment


          • #6
            ce poate sa fie mai frumos decat sa merg cu o masina de la ei 2-3-4-5 sau cati ani o dura un proces in tara asta. eu vroiam sa o schimb pe a mea dar in cazul asta n-are rost.

            Comment


            • #7
              Originally posted by Traveler View Post
              E mare lucru ca ai rabdare sa te razboiesti cu astia... pe mine la reprezentanta ma intreba un papagal daca am tractiune fata la un C 180 ....

              Dok, ar trebui creat un spatiu special pe forum , numit Reprezentante cu pareri si validari pozitive/negative...desi cred ca vor fi toate negative

              Frate, nu va mai duceti la reprezentante...sunt specialisti in distrugerea Mertzurilor.

              Mergi pana in panzele albe colegu !
              Se poate spune ca ai avut noroc cu mine si cu Marian...

              Comment


              • #8
                Originally posted by deniro290td View Post
                ce poate sa fie mai frumos decat sa merg cu o masina de la ei 2-3-4-5 sau cati ani o dura un proces in tara asta. eu vroiam sa o schimb pe a mea dar in cazul asta n-are rost.
                Tu reparo asa cum era inainte sa mi`o dai mie

                Comment


                • #9
                  deniro290td, daca doresti sa ai ceva shanse, tradu in limba germana cele scrise ma sus, si trimite in primul rand la cateva ziare in Germania, si deasemenea posteaza pe toate forumurile marcii Mercedes scrise in limba germana, eventual nu ar strica si o traducere in engleza si pentru alte forumuri Mercedes. Binenteles trimite si la constructorul Mercedes, informandul si despre faptul ca ai trimis la X ziare, si atasaza la E-maill adresele postarilor (Link-urile) de pe X forumuri Mercedes din tari civilizate, sa reciteasca si de-acolo. Sincer i-mi pare rau.
                  Last edited by orca; 08-18-2008, 00:57 AM.
                  .. ________ ..
                  o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                  (Oo\==/oO)
                  ..U...............U.
                  Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                  http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                  Comment


                  • #10
                    am trimis man in engleza la ei la DAIMLER AG. deocamdata nimic

                    le mai trimit maine una si de sapt viit apare si in italia un film cu service-ul AUTOKLASS din Bucarest Romania. ziare reviste alea alea, problema e ca eu n-am nimic cu mercedes sunt fan, am ce am cu service-ul asta. pe astia ii belesc, iar domnii de la mercedes daca inca nu stiu ca sigla lor o flutura baietii astia peste tot, n-am ce sa le fac, eu le-am scris si i-am rugat sa-mi trimita un expert. treaba lor

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by deniro290td View Post
                      Catre: Mercedes – Benz Romania SRL


                      Am cerut garantie 1 an pentru cv si mi s-a comunicat ca nu-mi pot da decat pentru uleiul inlocuit 3 luni, ....
                      ....
                      Am cerut in continuare garantie pentru ceea ce s-a facut si probat in si pe cutia de viteze a masinii mele si deasemeni sa se efectueze reparatie corespunzatoare a caroseriei in locul in care a fost avariata in service-ul dansilor. Am comunicat de asemeni ca am sa predau autoturismul pus la dispozitie in momentul in care cererile mele vor fi indeplinite.
                      E clar ca experienta ta se incadreaza la categoria Service horror in Romania, dar:

                      - solicitarea de garantie de 1 an pt cutia de viteza (a unui autoturism cu 260.000km si o vechime de 9-10 ani) e oarecum ciudata ca sa nu spun exagerata.Hai sa analizam, ti s-a sugerat din partea service-ului schimbarea uleiului din CV. Operatie acceptata si platita de tine.Bun. S-a procedat la schimbare si ai avut simptomele descrise. Te-ai dus inapoi si ei au remediat problema (intr-un final). E normal sa-ti dea garantie pe operatia solicitata (contractata si platita) adica pe operatia de manopera de schimb de ulei si pe consumabilul folosit.

                      -Parerea mea legat de cum ai procedat cu autoturismul de schimb care ti-a fost incredintat, este ca ai gresit. Nu poti sa nu returnezi un bun ce ti s-a incredintat in anumite conditii, doar ca tie ti se pare ca trebuie sa ti se dea si o garantie pe o componenta a masinii (care anterior nu era garantata). Asta se numeste abuz de incredere. Nu comentez aspectul avarierii si repararii pe jumatate, aici e clar ca neregula e de partea lor. Insa ca si client, nu poti santaja obtinerea de anumite foloase, prin amenintarea ca nu le restitui autoturismul de schimb ce ti-a fost incredintat. Asta deja e o chestiune de natura penala ce nu isi justifica suportul in neplacerile ce ti-au fost create.

                      Ca si client nemultumit ai alte mijloace (legale) de lupta impotriva unei societati prestatoare de servicii. In primul rand sa ai scris totul (conditii si starea autovehicului) in PV (de predare, primire), sa ai reclamatii scrise si sa soliciti raspuns scris la problemele ridicate samd. Apoi exista institutii abilitate la care sa te adresezi (cu probele scrise) impotriva firmei. Ai posibilitatea sa te duci in massmedia, sa reclami la firma reprezentata de service...

                      Alte practici din partea ta (ca cea de mai sus), iti stirbesc credibilitatea, buna credinta si nu in ultimul rand iti creezi tie alte probleme decat cele pe care le aveai...
                      Last edited by Diesel; 08-18-2008, 09:36 AM.

                      Comment


                      • #12
                        eu nu-ti doresc sa ai parte de ce am avut eu cu acest service . pai man, sa ne intelegem, daca aceste anomalii au inceput in urma unui simplu schimb de ulei, ce cauti nene in cutia mea sa-mi pui nu stiu ce kit de reparatie fara sa ma intrebi, ma anunti dupa ce ti-ai bagat nasul in ea. ( kit = nu's ce piesute intre ambreiajele cutiei etc.). probe cu corp valve, calculatorul de la masina sefului de la vopsitorie, si ce mai stiu eu ce au facut. in final v-am pus uleiul vechi in cutie si ...fabulos cutia merge. nu era mai indicat sa faci doar o spalare de cutie cu 14 l ulei, in loc s-o faci bucati? pai domnule draga, daca ai pati asa ceva pe masina dumitale ce ai face? eu am zis ok, daca ai facut toate astea fara sa-mi ceri voie inseamna ca sti ce faci, dar daca-ti cer garantie pe acest kit si pe probele facute si-mi spui ca nu se poate pt ca nu s-a inlocuit decat uleiul, cine ar mai avea incredere ca este acea cutie ok, inseamna ca in urma demontarii nu esti sigur de ce ai facut si o scalzi. iar daca ai fugit aproape o luna sa-mi dai garantie pe acest kit eu ce sa fac acum intr-un tarziu cand sti ca voi cere expertiza si pana la urma accepti? sa iau masina sa ies pe poarta si daca se strica ceea ce se va intampla cu siguranta, cand ma intorc tu imi spui ca nu e de la kit e alteceva...si eu sa-i cred pe cuvant.

                        matale ori lucrezi la ei ori n-ai patit. si sunt curios cum comentezi cele trei reveniri pt un amarat de releu de incarcare, pentru a ajunge la el am platit doua piese + manopera degeaba. pai nu-i mai simplu decat sa faci o diagnoza cum trebuie sa o iei prin excludere pe banii fraierului? banii aia mai bine ii dau unui pensionar amarat nu unui incompetent care-mi manaca tim, nervi, etc. cu buna stiinta sau din prostie.

                        si mai tare. care sunt conditiile alea pt care mi-a fost incredintat acest vehicol? nu sunt nicaieri, mi s-a spus ca ma pot folosi de ea pana este gata a mea. daca din pct lor de vedere este gata dar al meu nu si-ti cer si expertiza la ce s-a facut masinii mele ca nu te mai cred daca nu-mi dai garantia normala de 2 ani pe piesele inlocuite?
                        Last edited by deniro290td; 08-19-2008, 07:47 AM.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by deniro290td View Post

                          matale ori lucrezi la ei ori n-ai patit.
                          Nici nu lucrez la ei nici nu-s patit in stilul tau. Momentan nu am timp sa-ti raspund in forma completa dar revin.

                          Nah...si cand sa-ti raspund punctual, postul tau consistent din care am citat doar bucatica de mai sus, a disparut, l-ai sters sau ti-a fost sters...

                          Ca atare, nu vreau sa lungesc mult povestea...atata timp cat cutia de viteze nu era anterior in garantie, iar ei au remediat problemele pe care le-au provocat (chiar printr-un 'kit de reparatie' platit de ei...cu alte cuvinte ti-au adus cutia de viteza la parametri anteriori pe cheltuiala lor...nu prea mai sunt multe de comentat. Regretabil este ca nu ti-au predat masina in parametri imediat dupa schimbul de ulei.Atunci n-ai fi cerut garantii pe CV si alte chestii nejustificate.

                          Daca ti-au predat masina de schimb fara a semna un proces verbal de predare-primire care sa stipuleze concret conditiile acordarii, se demonstreaza partial incompetenta lor si totodata intentiile lor de a-ti 'minimiza' neplacerile date de prelungirea stationarii in service a masinii. Din toata povestea, lucrurile cele mai grave mi se par:
                          -faptul ca ti-au avariat masina in service
                          -faptul ca ai refuzat sa predai masina (la cerere) ce ti-a fost incredintata spre folosire pe parcursul reparatiei.

                          In rest, iti urez sa-ti rezolvi pozitiv problemele (dupa cum crezi tu ca e mai bine).
                          Last edited by doktor4carz; 08-19-2008, 00:31 AM.

                          Comment


                          • #14
                            multam,

                            da, ok mi-ai remediat problema, problema aparuta din vina cui?

                            si remdierea asta in final a fost umplerea cu vechiul tip de ulei, ce ai cautat sa demontezi cutia fara sa ma instiintezi? nu crezi ca era mai indicat sa faca in urma acestui schimb banal de ulei, o spalare a cutiei cu 14 l ulei? cred ca era 1 - super indicat; 2 - mega ieftin;3 nu era normal sa-mi dai garantie pe acele piese montate de tine service in cutia mea?

                            apropos, garantie 1 an pt cutie a fost exprimarea mea gresita, sa ne intelegem eu am cerut pe ce piese s-au inlocuit, care garantie trebuia sa fie de 2 ani cum zice legea. ei nu au vrut initial sa mai recunoasca ca au umblat in cutie, in scris, verbal mi-au recunoscut toate eforturile lor de a o resuscita. iar in momentul in care nu vrei sa-mi dai garantie pe acele componente si-mi spui ca nu ai schimbat decat uleiul, ma pui pe ganduri ca ceva nu e in regula in urma acestei reparatii. totusi termenul de reparatie la cutie suna urat dupa ce iti aduc masina in service ok si repet, in urma acestui banal schimb de ulei, ma lasi sa umblu cu ea asa, intai o scalzi ca vezi Doamne masina are atatia km si este o coincidenta ca s-a stricat. dar ca nivelul uleiului era peste max jojei?

                            ultima intrebare. vi se pare normal sa se ia chiar toate anomaliile unei masini asa pe basbaite si prin eliminare, pe bani nu moka, intr'un service autorizat? ( vezi reveniri geamuri, cutia nu mai spun )
                            Last edited by doktor4carz; 08-19-2008, 00:32 AM.

                            Comment


                            • #15
                              si eu am avut evenimente neplacute la autoklass , mai aveam un pic si ii dadeam foc la ei in service de nervi.
                              Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF