Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

bec aprins airbag pasager la butonul din consola

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cl600 View Post
    Si cand nu e nimeni/nimic pe scaun, cum e?
    Evident.. conform celor scrise de mine mai sus..... este stins!!!! Se aprinde numai la montarea scaunului, cand se dezactiveaza airbagul. Odata.. cam la 1/2 ani de la cumparare (de nou) , in timp ce mergeam spre Germania mi s-a aprins acest led... si am fost in Bilefeld la reprezentanta Mercedes, care (fiind in garantie) mi-a schimbat un senzor de la scaun.

Originally posted by cl600 View Post
    P.S. tu ai scaun original Mercedes cu transponder?
    Da, am scaun original. In legatura cu partea a doua a intrebarii, nu stiu ce e ala "transponder".

Comment

Daca atunci cand nu se afla nimeni pe scaun si becul este stins, inseamna ca ai o problema. Mergi si pune masina pe Star si ai sa vezi ca ori ai eroare pe "cantarul" din scaun ori este anulat din Star. Numai bine!
      Diagnoza STAR, INCARCARE FREON, REPARATII. 0769296544

Comment

Originally posted by vizireanuv View Post
        Daca atunci cand nu se afla nimeni pe scaun si becul este stins, inseamna ca ai o problema. Mergi si pune masina pe Star si ai sa vezi ca ori ai eroare pe "cantarul" din scaun ori este anulat din Star. Numai bine!
        Cu tot respectul, dar vorbesti din auzite sau iti dai numai cu parerea. Eu am masina cu aceasta facilitate din 2004, cumparata de noua. Acest bec nu sta aprins decat cand se cupleaza acel scaun. Vad ca nu ai avut rabdare sa citesti nici macar copia paginii din cartea de utilizare atasata. Ai fi vazut ce semnifica aprinderea acelui led si cand se aprinde el.

Comment

Originally posted by ambra0 View Post
          Cu tot respectul, dar vorbesti din auzite sau iti dai numai cu parerea. Eu am masina cu aceasta facilitate din 2004, cumparata de noua. Acest bec nu sta aprins decat cand se cupleaza acel scaun. Vad ca nu ai avut rabdare sa citesti nici macar copia paginii din cartea de utilizare atasata. Ai fi vazut ce semnifica aprinderea acelui led si cand se aprinde el.
          Se aprinde indicatorul si daca este cuplata centura de siguranta fara sa fie greutate pe scaun.Cel putin la mine este asa.

Comment

Originally posted by bondarelu View Post
            Se aprinde indicatorul si daca este cuplata centura de siguranta fara sa fie greutate pe scaun.Cel putin la mine este asa.
            Situatia asta nu am incercat-o .... pentru ca nu avea ratiune sa pun centura fara sa fie nimeni pe scaun..
            O sa incerc maine sa vad daca e asa.

Comment

Da, ai dreptate. Daca cuplezi centura si nu ai nimic pe scaun se aprinde ledul.

Comment

Originally posted by ambra0 View Post
                Imi pare rau ca iti spun dar se pare ca ne batem capul degeaba si nu vrei sa pricepi. Fa testul cu pasager/fara pasager pe un w211 la care ii merge aceasta functie si ai sa ai o surpriza. Cand este pasager pe scaun becul este stins iar cand nu este nimeni pe scaun becul galben de langa butonul de avarii este aprins. Numai bine!
                Diagnoza STAR, INCARCARE FREON, REPARATII. 0769296544

Comment

Originally posted by vizireanuv View Post
                  Imi pare rau ca iti spun dar se pare ca ne batem capul degeaba si nu vrei sa pricepi. Fa testul cu pasager/fara pasager pe un w211 la care ii merge aceasta functie si ai sa ai o surpriza. Cand este pasager pe scaun becul este stins iar cand nu este nimeni pe scaun becul galben de langa butonul de avarii este aprins.....
                  NUMAI DACA ESTE CUPLATA CENTURA!!!!!!
                  Penru mine acest subiect este inchis. Acel bec se aprinde numai daca este cuplat scaunul special pentru copil sau daca este cuplata centura de siguranta fara sa fie nimeni pe acel scaun.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF