Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme sistem transmisie E200 (W210)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme sistem transmisie E200 (W210)

Am cumparat recent un E 200 din '99. Singura problema, se simte o trepidatie in toata masina dupa atingerea vitezei de 70km/h.Se simte mai mult la frana de motor. Am schimbat cauciucuri, jenti,tot ce tine de sistemul de rulaj,nu s-a schimbat nimic. Daca cineva are vreo idee ce poate sa fie sau a avut altfel de experienta,il rog sa ma sfatuiasca si pe mine.
    Multumesc.

vezi k ai cardanul decentrat

Comment

am vrut sa spun descentrat.....trebuie sa-l schimbi

Comment

Multumesc pt. parere,sfat sau cum sa-l numesc.Am fost pe la Mercedes si n-au gasit problema. Cardanul descentrat nu se vede cu ochiul liber? (Ma refer la situatia cand masina este ridicata si baietii o gonesc in gol). Daca se adevereste ca e problema cu cardanul , ai o idee cam cat ma costa? Mersi

Comment

Dar esapamentul l-ai verificat?

Poate vre-un scut loveste in caroserie....

Comment

Da s-a verificat tot la Mercedes.Nu au gasit nimic. Totul este OK.
            Aveti vreo idee cam cat ma costa schimbat cardan?

Comment

Pe cardan, pe langa flansa cardanica de la jumatate are un echilibrator care centreaza rotatiile cardanului.Posibil sa fie cauciucul rupt.Eu am patit-o cu un C 180.Imi facea la peste 85 Km/h.
              Bafta!

Comment

Schimba cardanul cu unul second inclusiv flansa. Am facut misto odata de un prieten dupa ce i-am atasat un magnet de la un HD pe cardan si tremura toata masina de ziceai ca se dezmembreaza....

Comment

nu stiu dc e bine sa iei un s-h ...doar daca il iei de la cineva de incredre care ti-l va schimba ulterior dc nu se va dovedi mai breaz decat al tau !!!

Comment

nu-s prea priceput dar n-ar putea fi doar flansa?

Comment

Inca nu au gasit problema!!!!!! Deja cred ca trebuie sa ma apuc eu sa-l desfac,nimeni nu vrea sa puna mana. La service ma duce de nas (adica vor sa ma duca)ca totul e perfect la cardan.
                      Dar foarte ciudat este faptul ca incepe sa trepideze pe la 78-80km/h la o anumita turatie iar daca apas pe acceleratia (nu brusc)sa maresc turatia,dispare. Deci nu este constant. Bineinteles la frana de motor se simte.
                      Ma apuc sa-l desfac! urati-mi bafta domnilor )

Comment

ce arunca altul/ noi luam de bun

Felicitari pentru cei ce monteaza numai piese second hand. Si au pretentia sa functioneze ca noi.

Comment

Multzumesc. De o viatza folosesc sehashuri, daca nu imi specificai pina acum aspectul asta, muream prost. Vino cu o idee, nu cu felicitari. Alea se vor pastra pentru aniversari si inmormintari de soacre...

Comment

Prea tare asta cu felicitari la inmormantari de soacre.....
                            Last edited by doktor4carz; 08-20-2008, 23:43 PM.

Comment

Daca gasesc problema, clar ca voi schimba cu piese noi.Nu prea am chef de umblat la service sau sa am durere de cap,chiar in momentul cand viata pare sa fie atat de roz.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF