Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme cu oglinzile exterioare la w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cu oglinzile exterioare la w210

Salut, de cateva zile oglinzile exterioare nu mai semnalizeaza, nici stg nici drt, nu le mai pot regla. Singura comanda pe care o fac este plierea. Am verificat sigurantele si sant ok, cel putin asa cred ca nu am gasit nici una arsa. Oglinda din drt a avut ceva simptome si nu am putut-o regla dar acum nu mai merge nimic.. Ma poate careva ajuta cu un sfat?realitatea e ca a trecut ceva vreme de cand le-am reglat ultima data asa ca nu stiu exact de cand sant "moarte".. Nu merge nici incalzirea din oglinzi.. Va multumesc anticipat.

Daca le pliai frecvent e posibil sa se rupa instalatia interioara a oglinzii.
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Idem...cred ca trebuie verificat sistemul electric al oglinzilor...Iti tre un electrician si verifice impreuna un switch-ul de pe consola centrala...(de unde reglezi farurile)...

Comment

Ok, multumesc. Am cumparat masina la inceputul anului, si nu prea stiu multe despre istoric. Voi incerca la sfarsitul saptamanii sa vad daca pot face ceva. O schema electrica a instalatiei pentru oglinzi as putea gasii undeva?

Comment

Am avut aceeasi problema la w210.
          Am scos capacele de la oglinzi si am gasit toate firele din manunchi, cele de la reglarea pozitiei oglinzii si cele de la incalzire, cu izolatia coapta si cazuta de pe ele, ca atare in in contact unul cu altul. Eroarea aparea si pe Star.
          Le-am izolat din nou pe fiecare, individual, un inceput sa functioneze iar atat reglajul cat si degivrarea, dar manunchiul rezultat impiedica acum plierea completa a oglinzii.
          Succes !

Comment

Hmm... Multumesc de pont.. Voi incerca sa dau jos izolatia sa vad ce e sub banda de izolat. Daca voi gasii ceva asemanator, voi folosii plastidip pentru izolatie. E unfel de vopsea cauciucata foarte in voga pe aici prin Anglia.. Multumesc tare mult. si daca ma poate ajuta careva cu o schema electrica ar fi foarte bine.

Comment

O inrebare de incepator...

Originally posted by DrRobert View Post
              Am avut aceeasi problema la w210.
              Am scos capacele de la oglinzi si am gasit toate firele din manunchi, cele de la reglarea pozitiei oglinzii si cele de la incalzire, cu izolatia coapta si cazuta de pe ele, ca atare in in contact unul cu altul. Eroarea aparea si pe Star.
              Le-am izolat din nou pe fiecare, individual, un inceput sa functioneze iar atat reglajul cat si degivrarea, dar manunchiul rezultat impiedica acum plierea completa a oglinzii.
              Succes !
              Salutare,o mica intrebare am si eu,cum ai scos capacele de la oglinzi? De putin timp detin un w210 cu cateva probleme printre care si faptul ca nu pot regla oglinda in sus si in jos,doar lateral,banuiesc ca este sarita din motoras rotita dar pana sa experimentez eu as vrea sa aflu de la cineva care a mai facut aceasta operatie,nu as vrea sa zgarai capacul sau sa ii las ceva urme.
              Multumesc anticipat.

Comment

Maestre, functia Search incercashi?
                Ia uite: http://www.clubmercedes.ro/showpost....8&postcount=10

Intregul topic e aici: http://www.clubmercedes.ro/bec-semna...2.html?t=24482
                Last edited by cutaresku; 09-17-2013, 21:40 PM.
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Multumesc !!!

Originally posted by cutaresku View Post

Mutumesc pentru indicatie,nu este facelift dar am sa incerc poate reusesc sa ii dau de cap

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF