Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Compresor ac

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am scris aici sa nu mai deschid alt topic.Toate bune si frumoase pana saptamana trecuta cand surpriza aer rece lipsa,merg sa controlez poate am ceva pierderi si cand a bagat presiune pe instalatie sa vada pe unde pierde sa-mi cada fata compresorul fisurat de jur-imprejur la surubul de fixare din spatele compresorului mai exact langa supapa.Se merita sa-l sudez sau sau sa il schimb in totalitate?

Comment

Nu cred ca o sa tina sudura, motorul fiind diesel, vibreaza destul de puternic iar sudura va ceda rapid. Intrebarea este: Ce a cauzat fisurarea compresorului? Se gasesc compresoare reconditionate si sunt destul de accesibile, dar trebuie sa-l dai pe cel vechi la schimb.
      Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
      Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
      Onorez comenzi si in Bucuresti
      Tel. 0736375626 Marian

Comment

Nu stiu ce a cauzat fisurarea nici mecanicul nu a stiut nimic sa-mi spuna,a controlat instalatia fara compresor si a gasit si furtunul care duce la radiator fisurat langa una din cele doua mufe,am fost si l-am recoditionat schimband numai furtunul 60 ron,unul nou costand in jur de 7 mil.Singura explicatie care a putut sa mi-o de a fost ca l-am fortat fara freon dar nu e sigur.

Comment

Lipsa freonului din instalatie, nu permite cuplarea compresorului. Mai degraba supraincarcarea cu freon a instalatiei duce la marirea presiunii in instalatie si implicit fisuratea unor conducte (furtune) Cred ca fisurarea compresorului este din cauza vreunui surub de fixare slabit al compresorului. Sa ai grija ca pe viitor sa pui si niste contre la suruburile de fixare. Inaite de montarea noului compresor, verifica daca compresorul are ulei suficient. Uleiul care se baga in instalatie odata cu freonul nu ajunge in compresor pentru ungere, este pentru mentinerea oringurilor gresate (umede) impiedicand astfel uscarea si craparea lor. Indicat este ca si pe perioada rece sa dai drumul AC-ului sa functioneze macar 10-15 minute de cel putin 1-2 ori pe saptamana.
          Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
          Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
          Onorez comenzi si in Bucuresti
          Tel. 0736375626 Marian

Comment

Tocmai am vorbit cu un baiat din galati si am gasit compresor sh la 150 euro merg diseara sa-l iau, sper sa fie mai bun decat cel nou achizitionat acum 2 luni si ceva.Daca fac un calcul imi cumparam unul nou original si nu cred ca aveam aceste probleme.Ms. de sfaturi si raspuns revin cand bate crivatul.

Comment

Un sfat...cine iti pune sus compresorul sa iti faca o spalare a circuitului, ulei in compresor si in freon, eu as schimba instalatorul/mecanicul dupa istoria asta cu crapatul... Muta bafta!
              Last edited by catalynv; 08-08-2013, 09:31 AM.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF