Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Geam, oglinda si lumina ambientala pe usa nu functioneaza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Scz MULTUMESC CELOR CARE M-AU AJUTAT

stima
    Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Pai bine maestre, ai sarit peste postul nr4, ai desfacut si usa cealalta, ca mai apoi sa spui ca problema era de la alimentare, ce-ti spusei la postul 4.Aaaaa pai dastea faci sau iti plac variantele complicate cand repari ceva.))

Comment

Da Mihai ai dreptate doar ca atunci cand am verificat cu un bec se aprindea, nu stiu cum , proabil ca se misca mufa aia , habar nu am.

stima
        Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Pai cu 9-10 volti aprinzi becul, dar nu are amperaj suficient sa mentina electro-releele anclansate.Iati un multimetru ieftin ca altfel o sa folosesti vopsea lavabila sa iesi cu 'freza' 'sto in poze.O sa albesti tot.

Comment

Originally posted by zavelk View Post
            Va salut cu respect.
            Dupa cum spune si titlul, la al meu "Marinica" w210 an 98' de cateva zile pe usa din stanga fata nu mai functioneaza geamul, reglajul la oglinda, degivrarea si nici lumina ambientala, au mai ramas functionale doar boxa , inchiderea si plierea oglinzii...

stima
            Salut, cum nu a functionat geamul? Nu reactiona in genere la buton sau se inchidea partial? Eu am o problema cu un w211 din 2002 si se ridica in suturi (cred ca e o problema mecanica), vreau sa inteleg de unde vine problema.

Comment

La coborare nu face la fel ?

Comment

Originally posted by papi View Post
                La coborare nu face la fel ?
                Coboara corect. Numai la ridicare se blocheaza.

Comment

Salutare, la tine este sigur problema mecanica, posibil vreun pinion la mecanismul macaralei.
                  Atunci cand urca geamul intampina mai multa forta si daca ai vreun dinte ceva opreste.
                  Atunci cand coboara contribuie mult si greutatea geamului .
                  Am intampinat aceiasi problema la alta masina si macaraua a fost. Dupa ce am demontat-o am gasit un pinion tocit.

stima

Comment

Se poate sa fie si numa desfacut geamul dintr-un suport si cand il impinge freaca de ghidaj si merge sacadat, poti desface panoul si cu geamul cam la jumatate deschis se vad ambii suporti , daca nu rotitele de la macara sau cuplajul de la motoras are ceva dinti lipsa, desfa panoul si vezi mai sigur iti atasez o poza cu macaraua.
                    Attached Files

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF