Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema tachet w210 e200

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema tachet w210 e200

Salutare,am si eu o problema la masinuta de ceva timp,tot mi se aude o bataie la motor si am impresia ca ar fi un tachet care bate ,am si nivelul de ulei scazut si trebuie facut schimbul.Problema este ca as vrea sa dau capacul jos sa incerc sa reglez acel tachet si porma sa schimb uleiul.Intrebarea mea este tachetii la motor de 1998cm3 100kw sunt tacheti hidraulici sau sunt mecanici si se pot regla?Mersi,Alex

Salutare, tachetii la motorul tau sunt hidraulici cu autoreglare.
    Nu cumva iti bate vre-un injector?
    Trebuie audiat cu atentie marita sursa de bataie.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Salut,mersi pentru raspuns,daca tachetii sunt cu autoreglare atunci nu mai are sens sa incerc sa-i reglez eu,posibil sa se regleze cand voi schimba uleiul in cazul in care acesta este prea subtire corect?Am verificat pe jeoja si e aproape de minim in momentul de fata.Am urcat aici un filmulet cu sunetul care-l face https://www.youtube.com/watch?v=xp4F...ature=youtu.be .Bataia creste o data cu accelerarea motorului.Alta varianta care ar mai putea fi?Mersi
      Last edited by babone; 12-04-2012, 13:22 PM.

Comment

Incepe cu schimbul de ulei.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Poate fi aceasta cauza,din lipsa uleiului sa nu faca destula presiune?Problema este ca nici nu stiu ce ulei este in ea de la fostul propietar...

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF