Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vibrație volan W210. Schimbare fuzetã/butuc fațã.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Luxian s-a retras de multa vreme de pe forum, nu-l mai cautati.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Buna ziua! Am si eu o problema asemanatoare, la franare vibreaza foarte tare si la viteza mare se simte si in volan vibratia. Am schimbat vreo 3 seturi de discuri dar fara rezultat, am schimbat si fuzeta pe spate stanga unde se vedea discul uzat neuniform si tot vibreaza la frana, nu mai stiu ce sa ii fac...si in mers se aude undeva un fasait dar nu se vede la nici o roata nimic, ca si cum ar agata frana ((((((((((

Comment

Salut, bodgy! Simpotmele descrise de tine le am si eu. Mi-am cumparat set de discuri si placute de la ATE. Miercuri le inlocuiesc si-mi tin pumnii sa fie de acolo si sa scap de probleme. (500 roni discurile si 200 roni placutele). Tu ce planuri mai ai?
        Nemultumitului i se ia darul!

Comment

Este bine sa curatati etrierul in partile care culiseaza si sa se schimbe arcul de pe el ( este o sarma otelita) De verificat jocul rulmentilor si a capetelor de la bada de directie.
          Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
          Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
          Onorez comenzi si in Bucuresti
          Tel. 0736375626 Marian

Comment

Multumesc frumos de sfaturi! Voi tine cont
            Am un pic de joc care se evidentiaza cel mai bine la bieleta de directie, insa mecanicul la care am fost s-a uitat cu mare atentie si mi-a spus ca jocul vine din caseta si ca nu prea am ce face... Sper sa se insele, voi repeta investigatiile in curand cand schimb si discurile.

Comment

Personal, recomand ca in cazul in care se schimba un cap de bara, bieleta, bucsi sau rulmenti, sa se schimbe pereche (stanga - dreapta) Chiar daca aparent sunt bune. Daca nu sunt schimbate pereche poti avea surprize ca peste putin timp sa schimbi si pe cealalta parte, sau sa ai diferenta cand virezi, pe o parte sa vireze mai greu sau sa simti o usoara bataie unde nu ai schimbat. Si iar timp pierdut cu alti bani si distractia de rigoare.
              Tel. 0736375626 Marian

Comment

Vibratia ta este constanta sau doar la o viteza anume? Daca e la o viteza anume, inseamna ca rulmentul pare a fii de vina. La mine asa facea la 80 la ora:vibratie la volan dupa care dispareau daca acceleram sau franam. Impreuna cu acest lucru atunci cand la viteza aia calcam pedala la podea imi aparea eroare ABS+BAS+ESP...asta era la mine..Bafta!

Comment

Sincer, eu cred ca am atat discurile ovalizate cat si rulmentul pentru ca exista un joc fin cand misc 6-12 si asa cum zice SirDeadline vibratia apare la anumite viteze. In plus, de fiecare data cand franez trepideaza volanul... Am dat cu degetul pe discurile de frana si se simt denivelari si santuri, deci acestea necesita inlocuire oricum, apoi vad daca va trebui si rulmentul (deocamdata l-am mai strans putin)

Comment

In cazul tau catalin problema vine de la discuri. Schimba alea odata si apoi vezi care e treaba cu rulmentii. Sunt care se pot strange si nu trebuiesc deocamdata schimbati. Bafta!

Comment

Am schimbat discurile si nu mai am vibratii la franare. Ramane sa vad daca mai am trepidatii la viteze mai mari. Ma tem ca din cauza vibratiilor de la franare au fost afectat si articulatiile...

Comment

Posibil sa fie afectata si articulatia, asta trebuie vazuta. Vibratia volanului se datoreaza si rotilor dezechilibrate sau descentrate (jante indoite) cauciucurilor deformate, aceasta problema se poate vedea si revolva numai cu o simpla vizita la o vulcanizare. Rulmentilor cu un oarecare joc, acestia se mai pot strange si eventual inlocuita vaselina. Din cauza articulatiei.
                        Tel. 0736375626 Marian

Comment

Am făcut o vizită la vulcanizare pentru că am făcut pană și cu ocazia asta am verificat și roțile. Sunt echilibrate toate. La noapte plec la mare și-o să văd dacă mai am vibrații la viteze mai mari de 60. Rulmenții nici un pic de joc (verificat cu mișcarea 12-6).

Cât despre articulații, am jocuri peste tot pe partea stângă și doar la brațul inferior pe partea dreaptă. Nu știu cât de grav este, dar discul de pe stângă nu mai avea acel șurub de prindere și a ieșit imediat de pe butuc. Cel de pe dreaptă avea șurub si a ieșit mai greu.

Comment

Daca zici ca rotile sunt bune si echilibrate, nu ai joc in rulmenti, este OK. Jocul articulatiei se verifica astfel: Se suspenda roata, se apuca roata in lateral (9-3) se misca, daca are joc fara se se clinteasca volanul, inseamna ca este joc in CAP BARA DIRECTIE sau BIELA (BIELETA) DIRECTIE. Apoi se apuca roata sus/jos (12-6) si se ia jocul, daca este joc... din cauza pivotilor (in general cel de jos, bascula inferioara) In cazurile cand exista joc in rulment se simte jocul in ambele pozitii. I-ti urez... DRUB BUN, VREME CANICULARA SI BERE LA GHIATA. O scoica vreau si eu de la mare ca anul asta am zbarcit-o (lipsa permis) daca ai probleme (cu prea multa bere) avem colegi si in Constanta. DISTRACTIE PLACUTA :-)
                            Tel. 0736375626 Marian

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF